Родени през 🐟☀АВГУСТ 🦜🏖 (Тема 2)

• 19 221
  • 768
  •   1
Отговори
# 600
Мами, има ли и други като нас? На 2 месеца иска постоянно в ръцете да е, да се носи, въобще не дава отдалечаване от него. Започва да мрънка, плаче и пиши?! А не беше така. Как се справяте с това? Ръцете ми вече отмаляха.

И при нас започва да е така, само докато спи е кротък. Иначе иска нон стоп някой да е до него залепен, дали на ръце или да го закачаш и масажираш, просто иска внимание детето. Явно порастват и вече се усещат, в началото само спеше и ядеше, както и успявах да го залъжа с биба, вече се научи да я хваща и хвърля с замах 😂
Е, как ще я караме така? Той буквално не ме оставя даже да закуся?

# 601
Ами не знам, днес съм пушила две цигари и то на почивки 😂. Сега заспа преди час и съм спокойна, вече е моето време. Иначе на нас всичко ни омръзна, и люлки и въртележки на кошарата.. Само не ни омръзва да се разнасяме из апартамента 😅

# 602
Ами не знам, днес съм пушила две цигари и то на почивки 😂. Сега заспа преди час и съм спокойна, вече е моето време. Иначе на нас всичко ни омръзна, и люлки и въртележки на кошарата.. Само не ни омръзва да се разнасяме из апартамента 😅
Ами аз затова не пропуших отново, тъкмо съм ги отказала а и кога ще намеря това време да пуша?! Та той едвам ми дава да хапна. Не е ли в ръцете ми ревееее. Ужас, и ръката е постоянно в устата му.

# 603
  • София
Слинг си вземете Simple Smile друго няма като решение Simple Smile

# 604
Аз много искам за си взема, но имам чувството, че няма да мога да се справя с правилната поза и връзване..

# 605
Значи на нас за църквата ни казаха бутилка олио, свещи оттам се купуват и пари за отчето, колкото искаме.Попа ми хареса и дадох 40 лв.😀Също там ни казаха да броя 40 дена ит дена на раждането, което за мен не е баш правилно , но така направих .
Дъщеря ми имаше период, в който беше само на ръце, ни време за ядене,ни за миене ни за нищо.Период е и ще отмине мисля, както при нас.
За млякото - от вчера сме на Бебелан АР(вместо аптамил комфорт) .Акото от зелено веднага се промени на жълто.Снощи и днес спи сравнително добре, след ден два ще кажа дали съм доволна от него.
За пробиотика Панда, купувам го онлайн от Гален за 62лв, безплатна доставка.Някъде го продават за 80, че даже и 130 го видях на едно място.
Аз бях тази с гащеризоните май, мерси за инфото
Меджик, чудесна новина за кучето!
Болничния се изплаща месец за месец
Сега последно ми преведоха само 130лв за няколко дена от август мисля.
Иначе и мм плаща кредит.Ако някоя от вас има към Райфайзен да ми пише да споделя малко инфо.
Охх с това цедене как се справяте не знам.Това си е да имаш воля.
Иначе и ние харчим най - много за АМ и си позволяваме биричка, напоследък червено вино и някое шоколадче.Няма как!

# 606
Откачам! Sob С две деца с разлика като нашата е просто убийствено... Като съм с малкия, нуждите на каката остават на заден план. Забравям да й давам да пие вода, да й измия зъбите след шоколад/солети, изнервям се, викам й... Малкият пък, като съм по нуждите каката, трябва да го оставя и се напряга. Първоначално кротува, после почва да мята ръце, крака, диша учестено, после се размрънква и накрая се разплаква Sob После такова напрегнато дете нито може да се храни нормално, нито да заспи лесно Sob Къщата ми е бомба паднала и това също ме напряга ужасно. С една дума - не се справям изобщо! Много съм зле психически Sweat

# 607
  • София
Има под наем слингове, поръчваш, вървят и с инструкциите. Трябва ти спокойно бебе за първите 2-3 пъти. Връзваш, правиш снимки, качваш в темата за бебеносенето и ти казват, ако нещо е на криво или някакви други препоръки. С предния и с този, мен това ми е спасението, слинг сега и след 2-3 месеца раница Simple Smile Ако си в София/Пловдив или друг голям град, май повечето имат слинготеки и за на място. Най-добре с под наем, да видиш дали е твоето.

# 608
Извинявам се , че пак се включвам но ...
Барбалена дай си малко време , бебчето още е малко и определено мисля , че след втория месец става една идея по  - леко.Отделно , че може още да не са ти се наместили хормоните , аз бях много зле в началото , само ревях.Ако пропуснеш да измиеш зъбките веднъж на ден , нищо толкова няма да стане , както и ако не е подредена къщата , макар че и мен това ме дразни.Пази си психиката.
Идеята за слинг/ раница също е добра.
Ти кърмеше ли/цедиш ли , евентуално да си спестиш малко време като замениш едното хранене с ам.
Добавям : ако имате възможност за прахосмукачка робот или вертикална, безкабелна(ние сме с такава) ще се родиш.Доста помага за спестяване на време.

# 609
  • София
Барбалена, баткото ни кисне на таблета по 4 часа на ден… яде джънк, реве ми се и на мен, но период е, ще се напаснете, ще мине. За тоалвтната съм сложила шезлонг вътре и по нощите, ако е буден малкия, го взимам с мен. Така правих и с баткото. Цаката е да избутаме следващите 5-6 месеца, после става една идея по-леко.

# 610
Барбалена, напълно те разбирам!
При нас е хаус пълен също, обслужвам единия, забравям за другия, отнесена съм нон стоп.
Вината ми е,че всичкото това го изкарвам на каката, крещя за най-малкото, после рева докато кърмя. Даже ми си случва докато храня каката и да стоя и да рева без да кажа нищо или ако чета приказка за приспиване, позор 🥺Аз също се чувствам мега провалена майка, като гледам как страда каката, а аз вече цял месец не успявам да се справя. Искам да се срещна с психалога ми,но това е напълно невъзможно сега 😭🥺
Вчера бебето се събуди точно когато тя щеше да спи, почнах да кърмя и чета приказката и я милвам"това ни е ритуала", да ама напълно неадекватна, то се разрева, а тя така ме погледна и ми каза Мамо,пречи ми, направо рухнах и още ме държи, едвам заспа на фона на бебешки рев... Та така, измъчвам се доста, за домакинство няма да коментирам, това не ме напряга колкото мога, толкова.

Добавям,че се предадох на тема кърмене.
Давам гърда яде, колкото иска, после давам добавка изцедена кърма. Скъсявам времето на хранене, дано не се отбие съвсем. Но така имам време за каката, как да избереш кое дете да е приоритет ???

Последна редакция: пн, 26 сеп 2022, 17:08 от 33hope

# 611
Момичета, тук ли някой обясняваше тия дни, че памперс премиум кеър му пропускат, ние сме с тях от както са се родили децата, скоро минаха на размер 2 и вчера 3 пропуснали памперса, до сега не съм имала проблем и то все на едно и също дете, на другото не му пропускат.
Кажете вие с какви памперси сте?

# 612
  • Варна
Аз ползвам само памперс Harmonie- пробвах и на Dm и на Bamboo Nature - търся изчистени и без парфюми, по-еко и да не дразнят. И трите ми харесаха и не са пропускали. Сега ползвам памперса и сме на 2-ка, защото най-лесно го купувам, но не е имало проблем. Мисля, че дълго ще ползваме 2-ката, тя е до 8 кг. Вие кога минахте на 3-ка? То при всеки модел е различно де. Ние сме 5 кг и нямаме 2 месеца още и 2-ката е доста добре. 1-2-3 пъти ьа 60 дни да е пропуснал и то с ако се беше омазала по-скоро.

# 613
  • София
Пъфис 2ка, досега е пропуснал 3 пъти вкъщи, но все с причина де Simple Smile много голям обем и силен тласък Grinning Като сменяме на ден по 10 памперса поне и все има нещо вътре.

# 614
И аз на всяко хранене сменям и памперса.
Ексбери, от 1ца, прехвърлихме на 2ка и то само едното бебе, което е 4,500кг, другото е още 3,300 кг и още е на размер 1

Пъфис 2ка, досега е пропуснал 3 пъти вкъщи, но все с причина де Simple Smile много голям обем и силен тласък Grinning Като сменяме на ден по 10 памперса поне и все има нещо вътре.

Общи условия

Активация на акаунт