Отговори
# 585
В тая тема май при всички е слънчево. Само при мен дъжд и студ. Днес бях със зимните ботуши.
Не че искам да дразня, но не се сдържам Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пт, 16 сеп 2022, 08:16 от MagniМ

# 586
Въобще не дразниш, точно обратното дори, навяваш лятно настроение! Simple Smile

# 587
Бе, дразниш си....няма кво😆

# 588
  • Варна
Е, аз оняден вечерта умрях от студ със все риза, сако и двойно омотан шал. Ако се сещате, че ви разправях за терзанията си преди летния театър. Simple Smile

А днес, вместо да вървя, хем по голи рамене, се метнах на тролей, че там пък да се охлаждам. Добре ги изстудяват нашите варненски тролеи. Навън беше 36 градуса на сянка.

# 589
И аз съм с нов костюм за есента
Скрит текст:

Иначе за едно служебно пътуване в страна със сезони следващия месец съм приготвила един пепитен блейзър и форумното шанелско сако (оказа се, че поне още 3 други съфорумки са се сдобили със същото) Smiley
Скрит текст:

Докато се ровех в аутлета на MNG, попаднах и на това прекрасно нещо

Много ми харесва, обаче дано да удържа да не го купя, защото няма къде да го нося.

Последна редакция: пт, 16 сеп 2022, 13:45 от anne-marie

# 590
  • София
Аз имам нещо подобно и доста го носих тота лято.

# 591
  • Sofia
И аз, ползвам го  топла пролет/есен.

# 592
  • Пловдив
Другата седмица стягаме куфарите за море .Винаги ходим  началото септември ,но тази година за първи път ще е толкова късно .Надявам се ,времето да е с нас ,защото аз съм си зиморничева.
За уточнение сме в Турция -Сиде .
Тук в Бг ми е хладно сутрин и вечер, даже и по някое либаденце си мятам на гърбинката .

# 593
  • София
Копче, честита прическа и чанта! Чантата със сигурност ще ти служи дълго време.
Благодаря!
За чантата - търсех аналог на моя любима стара чанта в този същия цвят. Помогнаха ми в избора побутване в посока Либескинд, признавам- Георгиева Flowers Hibiscus и една друга мила дама, която пожела да ми пише на лични и ми я прати направо на снимка, вместо да пише тук в темата. Отделно ми даде покана за сайта. Simple Smile Благодаря и на двете! Hug
Чантата е от изключително висок клас кожа. Усеща се кадифено при допир. Гладка и твърда едновременно. Обков, ципове, е без забележка. дойде с противопрахова торба. Поканите ми за сайта са изчерпани, но виждам, че има и такава тема и момичетата дават и там, ако някой иска.

Вчера беше последен първи учебен ден за най- малката в нашата къща! :cry:12 кл. По тоя повод ...се прибра в 10,30 чак вечерта! Laughing

Аз отбелязах тия дни 23 години от сватбата ни (11.09.) и връщането ми в групата в залата ми за спорт. Много приятно усещане! Grinning

# 594
И аз, ползвам го  топла пролет/есен.

Сега остава и аз да кажа, че го нося през зимата и ще се окаже мултисезонна дреха.

# 595
  • София
Моето няма подплата и е плат като дънков, така че не става за зимата, освен ако не е с напластяване.

# 596
От вчерашната жега:

Последна редакция: пт, 16 сеп 2022, 22:59 от Angel_wing

# 597
Ако някой иска покана за BestSecret да ми пише. Имам налични Simple Smile
Доста и изгодни и хубави оферти има там. Ба качествени и маркови неща на 50-70% намалени.
От дрехи до посуда, козметика, декорации.
Преди време говорехме за рокли и бях предложила.

# 598
Не съм пазарувала от Бест вече сигурно година. Нещо нищо не мога да си харесам напоследък, въпреки че отварям от време на време.

Ейнджъл! Страхотно изглеждаш с тази рокля!

# 599
Доста преходни якета гледах в Бест-а.

Общи условия

Активация на акаунт