Отговори
# 690
Благодаря mtz 🙂
Добре изглеждат, но живи и здрави по-нататък. Едно рокерско ми стига 🙃

# 691
Много е красива роклята, Ал и ти стои страхотно!

Няма да ви се подвеждам да гледам кожени якета!!! Joy
Макар едно бежовко бих носила....
Рокерско нямам, но не съм и мерила. Все ме мъчат страничните закопчавания мен, иначе ми харесват на друг.

# 692
Мерси silver pearl 🙂 Много си я обичам тази рокля и с удоволствие я обличам, а и ми е скъпа, че я ших по специален повод

Този модел яке на мен ми харесва само закопчано

# 693
  • София
Една снимка от почивката в Турция от мен:

Днес прибрах летните рокли и извадих есенно-зимния гардероб.
Кожени якета са ми любими, нося ги с всичко. Иска ми се едно цветно - тревисто зелено много би ме зарадвало, но имам 4 в класически цветове и малко ще е нагло.

# 694
Клеми, много сладка снимка - навява ми спокойствие и лежерност. А и самата ти поза и усмивка на лицето, говори за релакс и хармония.

# 695
Момичета, казвайте- къде в София има физически магазини с хубави кожени якета (и като материя, и като изработка).

# 696
  • София
Ал, ако искаш погледни колелцията на Maze за кожени якета - интересни модели на съвсем прилични цени.
А, бе прилични цени!?

Последното ми кожено яке, 6-то на брой купих на прилична цена Това разбирам аз от прилична цена!
Безплатно доставка и връщане от АбаутЮ

# 697
  • тук-там
А каква кожа е? По-добре да не влизаме в дискусия. За мен добър кожен материал и качествена изработка на 200 евро е добра цена. Но ако останалите не мислят така, съм ок. Просто марката съм я изпробвала, доволна съм и за това си позволих да я препоръчам на Ал.

# 698
  • Бургас
Kopche, погледни за кожени якета в bestsectet. Има maze за около 70-100 лв.

# 699
Kopche, погледни за кожени якета в bestsectet. Има maze за около 70-100 лв.
Точно от това се изкушавам.
Но никога не съм носила кожено яке. Все не се харесвам с този модел, а искам такова.

# 700
Радина, какво е bestselected?
Физически магазин ли е?

# 701
  • Sofia
Ал , много си хубава с елегантната рокля. На Клеми целия кадър е за окачване в  рамка.

# 702
Физически магазин ли е?

Само онлайн. Всеки с акаунт може да ти прати покана.

# 703
Физически магазин ли е?

Само онлайн. Всеки с акаунт може да ти прати покана.
Ами, да помоля тогава за покана, ако някоя добра душа се навие 💐!

Клеми, разкошна снимка!

# 704
  • София
Бест secret, selected не познавам.
За кожата на якето на Фрийки нейшън от Абаут Ю само хубави неща мога да кажа. Агнешка, мека, фина кожа.
Разбирам от кожени якета. Това нито ми е първото, нито последното. Бройката в гардероба ми посочих по назад.

Цената, която плащам от години за кожени якета не надвишава 100$. Купувам якета от 92 г, когато още беше времето на куфарната търговия и купувахме якета от Истанбул от фабриката директно. Помня още тогава ценообразуване, обвързано с курса на долара. Всичко, което е над 100$ е цена, платена за марка и реклама. Най-скъпото ми яке е показаното на Зара, но тогава ме довърша,да ме го изпусна и му платих пълната цена, без да чакам, както обикновено, да го пуснат на реалната му такава.

Общи условия

Активация на акаунт