Отговори
# 720
  • Sofia
Любими дънки като кройка, качество на  плат и изпълнение са ми Diesel и Levi's.
Вземам и еднодневки от HM - ако не избелеят след  3 пранета ще се прокъсат секси след 2 месеца носене. Grinning
Кожени якета предпочитам от агнешка кожа, много е мека и без пори. Телешката е най-здрава и държи форма, но е твърда и се чувствам в доспехи. Свинската е не -  пореста и корава.

# 721
Копче,
Скрит текст:
Ако се загледаш, и те  продават с надценка якетата на FREAKY NATION. Няма ни едно, на цената, на която го взех тогава от Абаут Ю.
FREAKY NATION са немска марка, апропо.
Зная, че тази марка е немска. Аз предпочитам италианската CABRINI ,леки, мека кожа , изчистени линии, избор на цвят, а аз предпочитам да съм цветна Wink Имам яке на повече от 15 години и е като ново.
А и пазарувам от там ,тъй като е нещо като нашият TKMaxx, много марки на едно място.

# 722
Искам червено, но не намирам каквото искам. Ето това сега харесах . Пише че е леко умалено и се чудя дали 38 или 40

# 723
  • София
Мацки, дайте акъл какво да гледам в Малага? За магазини и парфюмерии говоря. Освен Корт Инглес.

# 724
Искам червено, но не намирам каквото искам. Ето това сега харесах . Пише че е леко умалено и се чудя дали 38 или 40

Задължително поне номер нагоре от обичайния ти. Аз обикновено взимам два поредни номера и връщам излишното.
Имам същия цвят средно дълго кожено сако, благодаря че ми напомни, точно му е време да го извадя. Чудно се комбинира с доста цветови варианти, много ми е любимо.

# 725
Може ли някоя добра душа да прати и на мен покана за Bestsecret

# 726
  • BG
И аз ще се присъединя към молбата за покана за Best Secret.

# 727
Отивам да гледам Роджър Федерер в последният му турнир. Легенда, въпреки че тенис фаворит ми e друг хубавец.

Последна редакция: чт, 22 сеп 2022, 20:22 от G&B

# 728
# 729
  • София
Мацки, дайте акъл какво да гледам в Малага? За магазини и парфюмерии говоря. Освен Корт Инглес.
Нямаш работа в Корт Инглес, ако нямаш цял ден за губене. Мен това би ме изнервило безкрайно, ако съм за 3 дни в Испания, да речем.
Primor търсиш и другият беше Друни.

# 730
  • тук-там
Днес на пазар за лятно на 70%. Най ме изкефи дворчето-пробна:

Последна редакция: чт, 22 сеп 2022, 19:45 от mtz

# 731
Ох, готини са роклите и ризата!

# 732
Страхотна е първата рокля Heart Eyes

# 733
И на мен ми допадат находките, а най- много краката✌️😊!

# 734
В синята най-много ми харесваш !
А цялата фигура, направо няма да я коментирам. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт