Тест за овулация - въпроси /тема 15/

• 37 522
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
Според мен, тук има един положителен тест - този от 26ти ден.

# 211
  • Sofia, Bulgaria
Привет, това е тестът ми от вчера. Днес го направих малко по-късно от обичайното, но имаше само една почти едва доловима втора линия. Нормално ли е това ?

# 212
Здравейте 😊 отново съм аз 😃
Видях, че повечето от вас използват това приложение за ову.лентичките, реших и аз да си го дръпна.. Въпросът ми е следния: Кога се очаква Пик (колко време му е нужен да се повиши до най-високата си стойност) вчера 26.10 и днеска правихме опит да продължаваме ли с опитите?

МЦ няма точен ден (30-35д.) :
Април: 01.04.-07.04.
Май: 05.05.-10.05. - продъл.: 34 дни
Юни: 05.06.-10.06. - 31 дни
Юли: 05.07.-10.07. - 30 дни
Август: 08.08.-13.08. - 34 дни
Септември: 07.09.-12.09 - 30 дни
Октомври: 12.10.-17.10 - 35 дни

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 00:34 от Xelly7

# 213
Кое дали е нормално? Когато е отрицателен, втората черта е по-бледа от контролната.
Привет, това е тестът ми от вчера. Днес го направих малко по-късно от обичайното, но имаше само една почти едва доловима втора линия. Нормално ли е това ?
това не може никой да каже. Продължавайте с тестовете, така или иначе се правят до отрицателен. Според мен и последния тест е положителен, но вижте и утре. Може да продължавате с опитите според мен. Може и да е отрицателен утре, може и да е по-наситен
Видях, че повечето от вас използват това приложение за ову.лентичките, реших и аз да си го дръпна.. Въпросът ми е следния: Кога се очаква Пик (колко време му е нужен да се повиши до най-високата си стойност) днеска правихме опит да продължаваме ли с опитите?

# 214
И този е от тази сутрин.. май спада, но ще направя отново към 17:00ч както си ги правяя
Видях, че повечето от вас използват това приложение за ову.лентичките, реших и аз да си го дръпна.. Въпросът ми е следния: Кога се очаква Пик (колко време му е нужен да се повиши до най-високата си стойност) вчера 26.10 и днеска правихме опит да продължаваме ли с опитите?

МЦ няма точен ден (30-35д.) :
Април: 01.04.-07.04.
Май: 05.05.-10.05. - продъл.: 34 дни
Юни: 05.06.-10.06. - 31 дни
Юли: 05.07.-10.07. - 30 дни
Август: 08.08.-13.08. - 34 дни
Септември: 07.09.-12.09 - 30 дни
Октомври: 12.10.-17.10 - 35 дни

# 215
Значи вчера е бил пикът. Което всъщност доста ясно личи и от ярката черта на теста. Сега остава чакането Grinning

# 216
Благодаря ти много за бързия отговор! 😇
Вчера правихме опит да, но преди да направя теста (мисля, че няма значене - за деня ОПИТ ИМА! 😃) да продължим ли днес и утре с опитите и аз да продължавам ли да следя О. до “- 0.00” ?

Значи вчера е бил пикът. Което всъщност доста ясно личи и от ярката черта на теста. Сега остава чакането Grinning

# 217
Няма нужда от повече тестове. Днешният вече е отрицателен.
С опитите може да продължите и днес, и утре. Пък после само за удоволствие Grinning

# 218
С това бебеправене удоволствие ли останаааа 😩😩😩😃😃😃

Няма нужда от повече тестове. Днешният вече е отрицателен.
С опитите може да продължите и днес, и утре. Пък после само за удоволствие Grinning

# 219
  • Sofia, Bulgaria
Дали е нормално единият ден да е толкова видима втората черта, а на следващият вече да е  едва забележима ..
Кое дали е нормално? Когато е отрицателен, втората черта е по-бледа от контролната.
това не може никой да каже. Продължавайте с тестовете, така или иначе се правят до отрицателен. Според мен и последния тест е положителен, но вижте и утре. Може да продължавате с опитите според мен. Може и да е отрицателен утре, може и да е по-наситен
Видях, че повечето от вас използват това приложение за ову.лентичките, реших и аз да си го дръпна.. Въпросът ми е следния: Кога се очаква Пик (колко време му е нужен да се повиши до най-високата си стойност) днеска правихме опит да продължаваме ли с опитите?

# 220
Не съм видяла снимка на предния тест, но да. Така трябва да е. Нали Чертата се насища, след това избледнява, а накрая може да няма никаква втора. Значи пика е минал

# 221
Момичета този цикъл нямах О, проследена на УЗ. Във вторник бях отново на преглед също нямаше О имах удебелена лигавица, трябваше да ми дойде в четвъртък. Колко време е оптимално да закъснява когато няма О, не сме правили опити заради предстояща биопсия, та се отложи на 16ти др месец.

# 222
Здравейте Момичета, от известно време чета темата и най-накрая реших и аз да пиша Simple Smile
От 3 месеца правим опити с М ама нещо няма резултат... С ПКЯ съм. Ходя веднъж- два пъти годишно на гинеколог. Та тя ми каза, че въпреки, че са такива яйчниците не намира нищо тревожно и ми каза да правим опити поне 1 година, преди да съм започнала да се притеснявам.. Аз съм на 34, М също. Не сме с наднормено тегло и гледаме да се храним здравословно, доколкото е възможно Simple Smile.До този момент си следя овулацията с обикновено приложение, в което си вписвам и дните от цикъла. Обаче си мисля, че нещо я изтърваме тази О. Периода ми е между 24-29 дни
Този месец ще започна с тестовете за овулация.
Четох в предишните страници за тестване на FSH и LH, въпроса ми е на кой ден се тестват 3 или 4ти. И виждам, че показвате снимки на лентичките от някакво приложение- какво е то.
И последно има ли значение какви тестове да си взема.
Благодаря ви предварително и скоро ще ви пиша със снимка от лентичките Simple Smile
Успех на всички Heart

# 223
Здравей! Аз мисля, че няма значение какви тестове за овулация ще си вземеш-всички са с едно предназначение да отчитат ЛХ .. Аз си поръчах тези (на снимката) тук от форума няколко дами казаха, че са доволни и са по-изгодни нали.. и са + тест за Б в опаковка.. според мен няма смисъл да се дават луди пари за тестове 😇

Програмата се казва Premom

ПП: Моите тестове са от немския Амазон, но бях чела пак тука във форума, че си поръчват от англ. Амазон с доставка до БГ
Здравейте Момичета, от известно време чета темата и най-накрая реших и аз да пиша Simple Smile
От 3 месеца правим опити с М ама нещо няма резултат... С ПКЯ съм. Ходя веднъж- два пъти годишно на гинеколог. Та тя ми каза, че въпреки, че са такива яйчниците не намира нищо тревожно и ми каза да правим опити поне 1 година, преди да съм започнала да се притеснявам.. Аз съм на 34, М също. Не сме с наднормено тегло и гледаме да се храним здравословно, доколкото е възможно Simple Smile.До този момент си следя овулацията с обикновено приложение, в което си вписвам и дните от цикъла. Обаче си мисля, че нещо я изтърваме тази О. Периода ми е между 24-29 дни
Този месец ще започна с тестовете за овулация.
Четох в предишните страници за тестване на FSH и LH, въпроса ми е на кой ден се тестват 3 или 4ти. И виждам, че показвате снимки на лентичките от някакво приложение- какво е то.
И последно има ли значение какви тестове да си взема.
Благодаря ви предварително и скоро ще ви пиша със снимка от лентичките Simple Smile
Успех на всички Heart

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 23:46 от Xelly7

# 224
Здравейте!Цикъла ми по принцип е редовен варира между 28 и 31 дни.Започнах тестването на 17 ден като отрицателен с една ярка черта и една леко розова,след два дни повторих това и пак по същия начин,в календарчето ми излиза,че трябва да съм в овулация и по проследяване от моя страна трябва да бъда,но се притеснявам възможно ли е да нямам овулация,след като с приятеля ми правим опити за бебе от половин година без успех?😢Благодаря предварително за съветите😇

Общи условия

Активация на акаунт