Тест за овулация - въпроси /тема 15/

• 38 307
  • 739
  •   1
Отговори
# 390

Според вас този тест положителен ли е ?
Защото когато направих теста тестовата черта беше ужасно бледа едвам се виждаше ,след 40 минути просто го погледнах отново и чертата беше станала много тъмна ,както се вижда на снимката.
На мен ми се вижда положителен.
Запиши си час за АГ да си те прегледа.
Весела Коледа и бъди жива и здрава и много късмет.
Успех ти желая

# 391

Според вас този тест положителен ли е ?
Защото когато направих теста тестовата черта беше ужасно бледа едвам се виждаше ,след 40 минути просто го погледнах отново и чертата беше станала много тъмна ,както се вижда на снимката.
На мен ми се вижда положителен.
Запиши си час за АГ да си те прегледа.
Весела Коледа и бъди жива и здрава и много късмет.
Успех ти желая

На мен също ,затова ми е странно. Да ще отида на АГ. Преди малко направих дигитален тест за бременност излезе отрицателен. До скоро приемах противозачатъчни и не знам до колко организма ми е в ред. Приемах и ДУФАСТОН за предизвикване на цикъла и нищо минали са 15 дни от приемането и цикъл няма . Другата седмица съм на преглед, много се притеснявам,защото на 13ти ,14 и 15 ти Декември пак имах положителни тестове за О.

# 392
Ако теста е за овулация, е отрицателен.

# 393
Момичета помагайте , с тези нови лентички не мога да се ориентирам .Положителен ли е според вас или да изчакаме утре

# 394
Изглеждат еднакво наситени. Мисля, че е +.

# 395
При поликистоза често няма овулация въпреки положителните тестове. Хубаво е да се разбере причината и да се лекува. Образуват се повече фоликули и те поддържат високо нивото на хормона ЛХ. Правили ли сте трикратно обременяване с глюкоза за установяване на ИР? Щитовидни? Често вървят ръка за ръка с поликистозата...
Всичко, дето има за изследване ми е изследвано 😅 Имам тромбофилия, инсулинова резистентност и ниски стойности на витамин Д наред със поликистозата, ако това влияе по някакъв начин. Със щитовидната жлеза всичко е наред.

# 396
Това е отговора на въпроса за причините няколко дни да има пик.
При поликистоза често няма овулация въпреки положителните тестове. Хубаво е да се разбере причината и да се лекува. Образуват се повече фоликули и те поддържат високо нивото на хормона ЛХ. Правили ли сте трикратно обременяване с глюкоза за установяване на ИР? Щитовидни? Често вървят ръка за ръка с поликистозата...
Всичко, дето има за изследване ми е изследвано 😅 Имам тромбофилия, инсулинова резистентност и ниски стойности на витамин Д наред със поликистозата, ако това влияе по някакъв начин. Със щитовидната жлеза всичко е наред.

# 397

Здравейте,за първи път си правя такива тестчета и имам нужда от помощ.Днес ми е 13-ти ден ,попринцип цикъла ми не е на 28 дена,всеки месец менструацията идва по различно време, правим опити от 3 месеца и днес реших да купя тестове за овулация , миналия месец менструацията дойде на 34-ти ден . Въпроса е как ви се вижда този тест ?

# 398
Отрицателен е, двете черти трябва да са еднакви. Изглежда, че скоро ще има пик.

# 399

Момичета мисля ,че вече е положителен теста , вие какво ще кажете 😊

# 400
Не е съвсем напълно положителен, но най-вероятно до броени часове ще е пика. Днес, утре и вдругиден действайте 😉 Късмет и успех!

# 401
Не е съвсем напълно положителен, но най-вероятно до броени часове ще е пика. Днес, утре и вдругиден действайте 😉 Късмет и успех!
Благодаря ,весело посрещане на Новата година 🥳

# 402
Здравейте, имам нужда от помощ, обикновенно цикълът ми е между 25 и 28 дни, но този месец закъсня и дойде на 32 ден. И тук идва объркването ми, от кой ден да започна тестовете за О?

# 403
Здравейте, имам нужда от помощ, обикновенно цикълът ми е между 25 и 28 дни, но този месец закъсня и дойде на 32 ден. И тук идва объркването ми, от кой ден да започна тестовете за О?
Аз с цикъл 28 плюс минус 2 съм хващала О на 10ти ден, която се разви в бременност. Така че бих започнала на 10 ден, 11ти най-късно ако имаш достатъчно тестове. Аз си бях взела 50 и стигнаха

# 404
Здравейте момичета
Нова съм тук и от този месец си правя за първи път тестове за овулация. Ще прикача снимка на последните два, които са от ден 12 ( вчера) и ден 13 ( днес ). Въобразявам ли си или днес теста е съвсем по-блед от вчера

Общи условия

Активация на акаунт