Тест за овулация - въпроси /тема 15/

• 38 279
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте, момичета. Нова съм тук, но от месец ви чета редовно, та и аз реших да пиша, да сте ми на късмет. Simple Smile На 30 години съм и от 4 месеца правим опити за бебе, миналият месец започнах да следя О с тестове, но не успях да я хвана ... Sad Много ми е трудно да правя тестове в офиса. Този месец също я следя. МЦ е 30 дни, а на 02.01 ми дойде и от 09.01 правя тестове. Пия Профекунд и Нормнес - какво мислите? Дано съм на прав път и чудото да стане!!!

Пробвайте да правите тестовете сутрин след събуждане. Аз винаги така ги правя и досега винаги съм хващала овулация. Знам че препоръчват следобед, но урината трябва да е много концентрирана. Аз не мога да се тормозя следобед 5 часа жадна да стоя.

# 466
Пробвайте да правите тестовете сутрин след събуждане. Аз винаги така ги правя и досега винаги съм хващала овулация. Знам че препоръчват следобед, но урината трябва да е много концентрирана. Аз не мога да се тормозя следобед 5 часа жадна да стоя.
И при мен сутрешните тестове работят. Моята стратегия е - тествам всяка сутрин, щом в дадена сутрин видя мнооого наситена линия, но все още не колкото контролната, гледам да пия по-малко течности и в ранния следобяд тествам пак - тогава вече линията е станала толкова наситена колкото контролната или дори по-наситена.

# 467
ей това не го бях виждала, те почти всички изглеждат положителни.... Овуто ми трябва да е по средата. 9 ти ден... Днес ми е 11 🙄

# 468
Но всички са отрицателни.

# 469
На мен четвъртият ми изглежда с еднакви черти.

# 470
И според мен са отрицателни и най-вероятно имате поликистоза.

# 471
Момичета още малко му трябва на теста, нали? Blush

# 472
Да, може би час, два и ще се насити...

# 473
Колко часа след това настъпва овулация?

# 474
След 12 до 24 чАса..

# 475
Здравейте, дами, имам нужда от помощ. Не мога да разчета правилно тестовете си. Може би не се вижда добре на снимката, но според тестовете резултатите излизат еднакви на 9-ти и 11-ти ден, като на 10-ти е далеч по-бледа от останалите дни. Началото на цикъла е - 07.01, тестовете започнах да правя на 7-ми ден. Моята гинеколожка предполага, че съм с ранна овулация, понеже продължителността на цикъла е сравнително кратка и  на по-голям период от време. Посъветва ме да се тествам от 7-ми до 20-ти ден, за да засека с точност. Как мислите, била ли съм в ОВУ на 15.01., или днес е денят? Simple Smile

# 476
Мисля, че е време да действаме Simple Smile И днес и утре нали така?

# 477
Да. Успех!
Бих дала съвет да качвате тестовете в приложение (потърсете в Гугъл, има различни), защото след като изсъхнат е трудно да се сравняват. Този съвет е и за Calanika. Не мога точно да преценя нейните...
Мисля, че е време да действаме Simple Smile И днес и утре нали така?

# 478
Добро утро, момичета! Вече ставам банална, но според вас всички тестове ли са положителни? Вече започвам много да се притеснявам, правя тестове за овулация от три месеца и до сега не ми се е случвало това.

# 479
  • USA
Може би партидата е "смотана" и контролната черта е бледа, затова и приложението ги отчита положителни според цвета на контролата..от снимката не виждам добре, но постави тестовете един до друг и виж къде е нак-тъмна тестовата черта, не гледай контролнтата..и аз съм попадала на такива партиди.

Общи условия

Активация на акаунт