Лидл 167 - септемврийски очаквания

• 85 299
  • 1 249
  •   1
Отговори
# 735
Морена, и нашето масло вероятно няма да се задържи до този срок.
Скрит текст:
Пробвах го- вкус приятен, не виждам проблем никакъв.
Не разбирам защо се смята, че в пакетирано в Гурмазово, пише “произведено за…”, а не “пакетирано в…”. И етикетът е с френски баркод. Но все едно, за мен няма толкова значение в случая.
Прежалих се да взема наскоро все пак и от харесваното от мен (май-малкото - заради вкус) биомасло от Л., ама с тази цена ще е само от време на време такава покупка.

# 736
  • София
До колко време мога да върна дреха /с етикет и в оригиналната опаковка/?
Ако е с Лидл+ до 2 месеца. Без него - 1 месец.

# 737
  • софия
Тук ме научихте да зареждам масло във фризера и сега винаги, когато има промоция, купувам и слагам там. Доволно съм заредила. Ползвам доста за готвене и се придържам към съветите на Морена. Проблем не съм имала.
Скрит текст:
Взех Монарх, взех био и от другото масло на Била. Монарха на мен ми е вкусен и си мирише на масло.
И на нас черното грозде без семки ни хареса. Вчера взех едно пликче, може да взема пак.

# 738
  • In transit
Може ли някой да снима, овалния печат за произход на маслото Монарх? Или да напише какво пише на него като страна производител и код на производителя?
Масло винаги съхранявам в хладилник. Никога не съм слагала във фризера и никога не съм имала проблем, дори след срока на годност, написан на етикета. Съвсем свежо и вкусно си е.
Извинявам се за спама.
Намерих си ориз Арборио, доволна съм. Днес ще ходя да взема от испанското бяло вино, ако има останало.

# 739
  • Sofia
O да, за миризмата на маслото забравих... та то повечето масла (не говоря за бг такива) са без миризма, тия с миризма са малко - Президент разбира, Монарха, както и едно, което до неотдавна си беше ПА във Ф, но от известно време не го виждам за съжаление, 1-2 от немските  и  това е.  Има и такива с кофти миризма, на ферментирало.
Аз винаги душа едно пакетче, което взимам каквото и да се окаже и решавам дали си заслужава.

# 740

Масло винаги съхранявам в хладилник. Никога не съм слагала във фризера и никога не съм имала проблем, дори след срока на годност, написан на етикета. Съвсем свежо и вкусно си е.

и аз така. месеци след това си е ок.

# 741
За маслото:
Скрит текст:
Овалният печат е с код FR 62.510.102 CE

# 742
  • София
Прасковите са отвратителни, изгнили отвътре и презрели. А аз взех 2 кг. Така ме вбесиха, мислех да взема найлонките и да им нося плодовете да си ги ядат.

ММ така им върна един пъпеш, нарязан. Беше доста скъп, а вътре беше тотално изгнил. Върнаха му парите.

# 743
Лидл ми изпратиха този странен купон - не знам по какъв случай, но сега го употребих успешно:

Според мен, нещо са се объркали.

Похвалвам тази книжка, много е сладурска:

# 744
И аз искам такъв купон....

# 745
Ако ваши близки имат профил в Lidl+, който не са използвали от дълго време, им кажете да си проверят купоните. На майка ми са ѝ пратили същия купон, навярно защото не е използвала приложението от март месец насам.

# 746
  • Велико Търново
Току що казах на ММ да виид неговия профил, че не е ползван от.... Не помни дори. Отговори ми
"голяма работа са бг мамите!" благодаря ви!

# 747
Шоколади с лешници нямаше, шунка нямаше, спанак нямаше, изобщо половината ми списък го нямаше. На плодове и зеленчуци все едно бомба беше паднала. Имаше малко от похваленото от Морена грозде, ама избрано, намачкано и не взех. Заредих сухи и мокри кърпи, веро на W 5, че имаше намалено и разни неща, които ще ми вършат работа за кутиите за храна. И ходих до К. за плодове и зеленчуци. Накупих оттам грозде, ябълки, лимони, спанак, банани, авокадо. Имаха всичко налично от обявените им промоции, вкл и едни харесвани люти чушки. Та повече се отчетох там.
Политиката им и за купони е зле. Този месец ме е срам от някой пенсионер да напиша колко пари съм похарчила в Лидл, а нито скреч, нито рулетка, нито читави купони.

# 748
Тара, това на Пещерско шосе или в друг Лидъл?🙂
Морена, може би има оферти от днес, защото утре е празник.🤔

# 749
  • Sofia
Кофти, Тара, ще видя как ще е при нас, че и аз шунка и спанак искам, ама не успях по-рано да се измъкна.
Ходене до К днес ми е невъзможно.

Общи условия

Активация на акаунт