Лидл 167 - септемврийски очаквания

• 85 283
  • 1 249
  •   2
Отговори
# 765
  • Пловдив
Гръцкият йогурт от купона е от сухо мляко, нали? Т.е не е ок...?

# 766
Аз да питам.. Абе, хартията в кутия не беше ли вече на марката Флоралис , а не на Сиен?
В нашия филиал ги продават вече под марка Флоралис.
Скрит текст:

# 767
извинявам се много, пропуснах да кажа, че съм в София

Благодаря за информацията, може да питам една приятелка в ХаджинДимитър дали няма да и се разхожда тези дни Simple Smile)

# 768
  • София
Гръцкият йогурт от купона е от сухо мляко, нали? Т.е не е ок...?
С голямата лъжица и малко конфитюр е екстра. 😂 Сега сериозно - пише пастьоризирано мляко и пастьоризирана сметана.

# 769
Аз да питам.. Абе, хартията в кутия не беше ли вече на марката Флоралис , а не на Сиен?
В нашия филиал ги продават вече под марка Флоралис.
Скрит текст:

Да, и аз тъкмо днес видях кутиите у дома, че са Флоралис. А в приложението са с картинка и са обявени като Cien.

# 770
Важното е, че им отчита намалението. А качеството, че им не е каквото беше - ясно, но все още не съм им намерила заместител.

# 771
  • Велико Търново
Кода да е един и същ Simple Smile

# 772
Те от известно време са Флоралис, даже мисля, че писах в темата, че съм забелязала че съм им сменили марката.
По брошура и купон или карат по инерция, или в другите страни все още е Сиен. Не съм си играла да заглеждам кутиите за данни за производител, но преди хартията беше по-добра. Ама за такава цена- толкова. В Била като нямаше аналога взехме една скъпа четирипластова- чудесна хартия, но и цената ѝ тогава беше двойна.

# 773
Искам да похваля този крем за мазане.
Децата го намазаха на филии и изчезна за няма и 20 минути. Пробвах каквото беше останало - ама то е сладко?
Аз в бързината го взех, защото не съм виждала такъв артикул - може би е от предходна тематична седмица и съм пропуснала. Вкъщи видях, че е с джинджифил и изобщо не очаквах да е сладко. На крем за торта има вкус и викам аз ли обърках. Уж филия има на картинката. Демек да се маже. Joy Joy
Но е много вкусно. Джинджифилът има много интересна нотка. Би трябвало да люти ама тц.

Последна редакция: чт, 22 сеп 2022, 00:20 от marinadp

# 774
  • Sofia
Ама той джинджифилът люти, не горчи.  В мюслито си слагам сушен джинджифил и пак е пикантен. Simple Smile

# 775
# 776
Отново нищо не си харесах. Имам питане за лепилата от 38 стр. пише, че са различни видове, но от снимката не успявам да разбера за какво точно са. Някой знае ли?

# 777
Каква е тази спортна вода, подсладена ли е?

Върнаха ми парите за прасковите, знаели за проблема, цялата партида е изтеглена. Притеснява ме да не са обработвани с химикал, не ми беше добре след като изядох една, на мен не ми понася химия.

# 778
Цената на боксерките ме събуди - само 30-тина лв.

# 779
Пижами има ли някъде в София?Днес дали ще имат зареждане или да не търся?

Общи условия

Активация на акаунт