Лидл 167 - септемврийски очаквания

• 85 074
  • 1 249
  •   1
Отговори
# 1 170
Излизат на редовна цена, защото не отчита картата. Една и съща карта може да се ползва през някакъв времеви интервал (около 15мин).
Това важеше за скреч картата (макар че съм сигурна, че са минавали и по-малко от 15 минути между двете маркирания на картата). При по-малко минути си се отчиташе без проблем намалението с картата. Освен ако сега няма някаква промяна...

отчита, отчита....

# 1 171
Здравейте, някой спомня ли си кога се появяваха инхалаторите и дали стават?

# 1 172
Аз днес също съм доволна от пазара - 1 тарелка пилешко филе за фризера, карначета , луканков салам ( от тези 3 за 9.98, че нещо с тия сандвичи за училище много бързо ми вървят;)  ) , извара и лабне от Мое-Твое...., лимони много, ябълките на промоция бяха големи и твърди ,  и круши  за 1,49 ( малко твърди ,но ще доузряват на терасата), имаше от домакинските кърпички намалени от 2,99 на 2,29 ( дето толкова им беше цената преди - взех за кухня  и баня ,че ми вървят и те ) , бутертесто , някакво испанско бяло "вино" за 3,15лв , айсберг , кисело мляко от купона 2+1 ( което се дублира със същото  и не може и двата купона да се активират) ...и да не остана по-назад и аз , та взех и сурови ядки 2 пакета ( които за малко да върна ,след като бях свидетел на разговор между баща и дъщеря , че тези ядки били " консервирани" и не били въобще хубави и полезни  Cry - признавам си ,че не разбирам ,но след като аз ще си ги ям , не е толкова драма Wink Wink ).

# 1 173
  • Варна
Как да потвърдя участието си за лаптоп от Лидъл? Изписва ми 25т за потвърждение или то автоматично участвам?

# 1 174
Имам следните талони, които ако някой иска изпращам (на лични) (изтичат след 2 дни):
Скрит текст:

# 1 175
Как да потвърдя участието си за лаптоп от Лидъл? Изписва ми 25т за потвърждение или то автоматично участвам?
При мен има бутон "потвърди".

# 1 176
  • Варна
При мен има бутон "потвърди".

В приложението ли, уф, не го намирам

# 1 177
Ако е натиснат, той изчезва. Изписва ли ви "имате ... (примерно 5) потвърдени участия"? Натиснете надписа "виж повече", който е до "Спечели лаптоп Huawei".

# 1 178
  • Варна
Ако е натиснат, той изчезва. Изписва ли ви "имате ... (примерно 5) потвърдени участия"? Натиснете надписа "виж повече", който е до "Спечели лаптоп Huawei".
Открих го, сега изписва 10 потвърдени участия, но също така 0/4 точки

# 1 179
Да, защото точките са използвани. Така трябва да е.

# 1 180
  • Варна
Да, защото точките са използвани. Така трябва да е.
Благодаря Ви 😁

# 1 181
  • In transit
Мен като ме загложди казуса с офертите и звъннах на националния да ги питам. Значи на отделни бележки едно след друго да се маркират няма да отчете отстъпката още на втората касова. Направено е да не се спекулира с купуване на много бройки наведнъж. Можело сутрин, следобяд също, вечер, не както си мислех само веднъж дневно. Трябвало да имало интрервал на покупките поне от няколко часа, за да отчете пак промоционалната цена.
За офертите незнам как е, но пред очите ми възрастна двойка си купи стек захар. Двамата по 5 пакета, един след друг, защото не им дадоха целия стек на една бележка. И нямаше проблеми.
За мен това, което са ти обяснили е нелогично...защото представи си, че двете с теб сме една зад друга и сме си купили по 2-3 пакета от нещо дето е на промоция. Ама не се познаваме, и да се познаваме, софтуера няма как да го знае това. Т.е ти ще си купиш промоционалния продукт, пък аз не, защото съм след теб на касата. А знаят ли какво ще им чуят ушите, ако се случи това? Grinning

# 1 182
Мики, ние сме с различни карти и профили, софтуера ще го разчете много ясно, а тук говорим специално за нещата на оферта от приложението, а не обикновените промоции, дето може да ги прекараме с на няколко бележки едно след друго. Както условията с купон са едни и се различават от обикновените промоции, така и нещата от секция оферти в приложението са с някакви по-различни условия от обикновените промоции както казах по-горе и ти даде пример със захарта. И аз съм минавала така на няколко бележки но на всяка бележка маркирах друга карта. На сина ми, на майка в такива случаи се комбинираме.

# 1 183
  • In transit
Дани, забравих, че става дума за оферта и ти трябва карта. Blush

# 1 184
На някой да му се намира излишен купон за фъстъчено масло?

Общи условия

Активация на акаунт