Петокласници 2022/2023 - Тема 1

• 25 180
  • 768
  •   1
Отговори
# 225
Ние ползваме шкафчета. В класната стая са. Училището е във Варна.

# 226
Какъв ковид? Нали няма вече пандемия и извънредно положение??
Заповедите на МЗ не съм гледала скоро..освен по тях да е?

В прованса съм. Шкафчетата са отзад в класната стая. Уж щяха да се местят по кабинети, а на РС с половин  уста казаха, че отпадало това и учителите ще идват при децата. Причината - не стана съвсем ясна, не се мотивираха ясно Frowning1
Ковид май и аз чух...

# 227
В Русе си има шкафчета.

# 228
Мда, имало заповед на МЗ.
Но нещо избирателно я прилагат. Изчетох я, но топла вода, течен сапун и хартиени кърпи за ръце не са осигурени в у-ще, но отделянето на учениците...да.

Мила родна "нормална" картинка.

Заповед № РД-01-435/09.09.2022
https://www.mh.government.bg/bg/normativni-aktove/zapovedi-pravi … itsi-instruktsii/

# 229
  • София
По-рано писах: ползват шкафчета; в София.

# 230
Също ползват в София. Намират се във фоайето на всеки етаж.

Много тъпо това да има шкафчета и да не се ползват под подобен претекст.

# 231
С тези тежки раници, по=добре да не се местят, освен в кабинета по химия, ако ще им правят някакви демонстрации.

# 232
  • Бургас
И нашите ще ползват шкафчета, които са пред класната стая, но още нямат ключове, предният випуск ги загубили и сега чакат нови. Квартално бургаско училище сме.

# 233
И нашите ще ползват шкафчета, които са пред класната стая, но още нямат ключове, предният випуск ги загубили и сега чакат нови. Квартално бургаско училище сме.
И при нас е същата история. Шкафчета има, ключове не. Чакаме да решат казуса.

# 234
  • Бургас
И ние сме в бургаско училище.
Имаме шкафчета,ключове,но не и кой да си оставя нещата в него.
Брат му беше същият.
Говориме всеки ден,да си оставя нещата в него. В петък да си вземе,това което ще му трябва за почивните дни. Ем,не  та не!

# 235
Благодаря за споделеното.
Чакам родителската среща в края на месеца.
Надявам се ръководството на училището да размисли.
Не е нормално това положение с тежките раници.

# 236
При щерката нямат шкафчета въобще. А програмата е 🤐 Имат дни с по осем часа, и като са втора смяна, за да не седят до Сънчо в училището, ще почват в 12 🙄 Кога ще пишат домашни преди това? Как за 10 Мин ще се обядва?!

# 237
  • София
Някое дете пътува ли с градски транспорт до училище? При издаване на карта искаха ли ви документ от училището? Уж от 1 септември отпаднаха изискванията и се издава карта с намаление само на база възраст, но мен ме върнаха, разбира се... Още не съм взела бележка от училище, но ми идва в повече да обикалям по сто пъти разни институции заради бумащини.

За София се иска ученическа лична карта. До края на септември приемат с миналогодишната, а после носиш новата да я впишат.

Ние още нямаме постоянна програма, в Школо явно нещо не се получава, защото я дават на листче...

# 238
А моят оставя всичко там, дори тетрадките. Бях му казала да ги връща  да дооблека и надпиша, ама не...нищо не ми носи. Само несесера в раницата разхожда, водата, портмонето и това е то.
И скицника върна, че е голям и не се сэбира в шкафа.

# 239
Моят ще си носи всички учебници и тетрадки без рисуването. Има вариант за електронни, но ще видим по-натам...

Общи условия

Активация на акаунт