Петокласници 2022/2023 - Тема 1

• 25 206
  • 768
  •   1
Отговори
# 555
  • Бургас
А, и друго. Нашият учител тълкува правилата леко странно. Синът ми вчера е хвърлил топката първо за 5, после за 4, тъй като имат право на два опита. Записан му е оценка 4?! Но този същият е и класен и по този параграф допълнително ми е вдигнал адски много нервите откакто сме започнали и не ми остава много търпение...

# 556
Нормативите са абсолютно безмислени, часовете се уплътняват с игра на народна топка - тъпотия. Някои са спортни натури, някои не са. Както някои рисуват, други - не, с музиката същото.
И да - последните 30 г. няма никаква промяна.

# 557
А за рисуването... дава се задача "рисувате на тема...", обаче обучение на техники и методи... в общи линии е мираж.
То и музиката не е  умение за пеене/свирене само.

# 558
  • София
Моят син вече не искал да тренира таекуондо. Сега преминава към плуване отново. И за мен е важно движението основно. Далече съм от мисълта да става шампион. Simple Smile

# 559
  • here and now
По ФВС 4-ки. Само един бягал за 6, и една девойка скочила за 6. Всички други са на ръба.
На спорт не ходи, само на народни танци.
Колкото толкова.
Обаче ме изуми със заключения "Ами то до 4-ти клас господина вместо да ни кара да тичаме и изобщо да правим нещо ни оставяше да си лафим и да ядем. Сега ще ни е доста трудничко."

# 560
  • Бургас
И моят е разочарован от нормативите.
Скачали от място и имал 4. А е скочил много голямо разстояние,според него.
Казах му,да не се ядосва,но му е криво. А си е спортна натура.
От скоро ми вкарва изречения,че не иска да ходи на занималня. Единият господин бил смотан,и го разбирам. Категорично му отказах,да го отпиша,защото следобед ще са с батко си у дома и никой няма да седне да учи. То е ясно!

# 561
  • София
Нашата е на 1 етаж и ще дърпа отдолу.

Като окапят, ей го онлайн обучението. Всичко е точно. Но не за децата.Wink
А! Ей за това ви говорех аз. Каквото и да мислят и казват директорите, ще се случи това, което налагат обстоятелствата.

# 562
  • here and now
И при онлайн обучение, учителите(повечето) ходят и си водят часовете от училище.
Не ми се вярва да се съгласят да работят при такива условия.
Моето мение е, че няма да ги пращат вкъщи за дълго.

# 563

Моето мение е, че няма да ги пращат вкъщи за дълго.

Всички на това се надяваме...

# 564
  • София
И при онлайн обучение, учителите(повечето) ходят и си водят часовете от училище
По време на ДО, НИТО един учител на децата ми не е водил часове от училище. Наблюдения имам над начален и гимназиален курс в две различни училища. Не виждам причина сега да е различно.

# 565
И нашите никога по нищо не са били в училище.
Това което се говорело активно било че се очаква януари и февруари да сме по къщите..

# 566
И моите очаквания са такива. Дали ще е ковид, грип или топло все ще намерят защо 😡

# 567
  • София
И нашите никога по нищо не са били в училище.
Това което се говорело активно било че се очаква януари и февруари да сме по къщите..
И за студентите го говорят това, че там и без друго си е студ да студ зимите Wink

# 568
  • София
Не се връзвайте на поръчкови вайкания.

# 569
Дано са такива!
Но като ни подсетят да си проверим тиймс профилите ще се изясни😀

Общи условия

Активация на акаунт