Юлчета малки надигат глави - Родени Юли 2022г - Тема 2

• 19 759
  • 749
  •   1
Отговори
# 585
  • София
За високи и слаби бебета и деца дрехите на Lupilu, сиреч Лидл са супер. HM също стават за високи и слаби бебчета.Ох днес за жпореден ден висях в Лидл и имаше едни ромпъри на Дисни, едвам се стърпях та не взех, тоооолкова са сладки. Но Алис има над 30 броя, които не може да износи и ако взема още един сама ще си се разсърдя. Пратих днес две якета за бебеносене и останаха още много - размери S и М. Имаше активна гимнастика за бебета и бебешко килимчт 1 х 1,2 метра. Нееее, че ви покстрекавам Grinning Моята мома цял ден я приспивам и от сутринта има две дремки по 30 минути само, така се бях изнервила..... Ама като ме гледа и ми се смее ми минава, голяма е закачка. Само да я погледна и се почват усмивките. Ако и за напред е така не знам каК ще се възпитаваме.

# 586
Бъбълз, ти опитваш ли да я оставиш след като се е поунесла или през цялото време   е върху теб?
По едно време и аз мислех да упражнявам английския, но нещо нямам мотивация.

Маги, аз имам четец, но в момента чета на телефона, защото винаги е около мен и ми е удобно. На хартия няма как сега, макар че се бях заредила с книжки преди да родя, но все някога ще им дойде времето. Нямам търпение и за намаленията през ноември. На хартия ми е най-любимо обаче.

# 587
Аз чета на телефона , с едно приложение. Най-лесно е за в момента.Най-обичам на хартия, но за там трябват две ръце 😁😁

# 588
Днес съм нещо такова като на снимката, детето не спи, само придремва, после рев, после ми се смее сладко. Нищо не мога да свърша вкъщи и на този фон някой като ми каже как е цял ден по разходки, сготвила е, детето спи, има време да ходи по магазините  и на фризьор и аз .... ахааа, добре Grinning

# 589
Miss, редовно пробвам да я оставя и унесена, и дълбоко заспала. Няма никаква разлика, веднага се събужда и започва да реве. В добрите дни може да заспи до мен на леглото след като я накърмя, но ако изляза от стаята е будна до 5 минути.
Пробвам веднъж в деня дали ще ми позволи да я оставя и се примирявам. Обичам да се гушкаме, но понякога се чувствам малко като затворник... Сигурно и това ще мине, но не знам до кога ще е така.

# 590
Miss, редовно пробвам да я оставя и унесена, и дълбоко заспала. Няма никаква разлика, веднага се събужда и започва да реве. В добрите дни може да заспи до мен на леглото след като я накърмя, но ако изляза от стаята е будна до 5 минути.
Пробвам веднъж в деня дали ще ми позволи да я оставя и се примирявам. Обичам да се гушкаме, но понякога се чувствам малко като затворник... Сигурно и това ще мине, но не знам до кога ще е така.

При нас беше така до към месец и половина. Сега го оставям сам,гушнал едно малко одеалце,дето вече му е малко,бибата и малко му говоря...и той си заспива. В началото заспиваше само на ръце .

# 591
  • Замък сред облаците
Споделям една полезна статия за регреса на съня в 4 месец (обикновено 13-15 седмица): https://takingcarababies.com/4-month-sleep-regression?gclid=CjwK … iKzhoCposQAvD_BwE

# 592
И аз си мечтая така да го оставя и да се успи и знам,че ще го направи, ама скапаният рефлукс ще го събуди след 10-15 минути и тогава е такъв рев като се стресне. Иначе като будува но не след ядене и в добро настроение, нещо сам си си приказва, маха ми, гледа ме и по едно време хоп вдига ръцете и заспива.

Аз съм взела вече последна опция за биби- на Бибс, ако и тях не хареса, не знам, от както почна да се лигави и гризе ръцете не съм пробвала, та тая надежди, че може да се получи.

Ох и да от скока в растежа, май ще се скача в регреса Grinning

# 593
  • Замък сред облаците
Нашият много харесва Бибс, даже май ще взема още един комплект.

Чакам си поръчката от НМ тия дни. Освен ромпъри-пижамки поръчах чувал за сън 2-4м ама днес загледах, че е 2 тога. Брат ми си идва другата седмица от Германия и ми каза да си харесам нещо от Babyone, та поръчах и един целогодишен муселинен спален чувал 70см (https://www.babyone.de/jahres-babyschlafsaecke/little/schlafsack … 005583120501.html)

Пристигна Меделата вчера, обаче с ММ сме много изморени тия дни и нощи нещо (а бебето спи, в нас си е грешката) и не се насилих да се цедя и през нощта. Дано успея да запазя кърмата.

Последна редакция: сб, 01 окт 2022, 10:28 от АА

# 594
АА, дори и да е намаляла, просто цедиш известно време на празни обороти, или другия вариант е като спре да тече, пускаш пак стимулация за две три минути и пак цедиш. и разбира се, колкото имаш възможност по-често

Последна редакция: сб, 01 окт 2022, 11:34 от magi g

# 595
И аз поръчах чувалче от H&M. Имат упътване, но в него няма 2 тога, а 1 и 2.5. Струва ми се не много плътно, мекичко, сигурно на 19-20 градуса ще е супер с дълго ръкавче отдолу. Голям минус ми е обаче отварянето. Предпочитам да е отпред до долу или от страна до страна заради смяната на пелена. Все пак го взех, защото така или иначе поръчвах от там, а и такава сладка пандичка е. Grinning

# 596
  • гр.Пловдив
И аз купих прословутия мечешки на  НМ ,но го взех 6-9м ,а на Zara взех 3-6 овчи -много са сладки Simple Smile
Чувал имам на George 2,5 tog,ако не го изтърпи ще взема по-лек ..

# 597
  • Замък сред облаците
Да, Маги, това ще се постарая да правя с помпата.

Ето го чувалчето, в описанието си пише 2,0 тога 🤨
Скрит текст:

Мечешко гащеризонче взех от Пепко миналата седмица за пътуването, а то беше топло времето 😄😄😄

# 598
Днес някоя от вас да е била в Пепко в Дупница?
Извинете ме за въпроса,много позната ми се стори една майчица! 😊😊😊

# 599
Мами, на Йоан памперсите пак почнаха зверски да пропускат - ползвам 4-8 кг на памперс премиум кеър. Буквално му се излива акото на кръста. Слагам ги все по един и същи начин. Дали да не мина на 6-10 кг? Той сега е около 6,3 кг, знам че има и гащички от 6 кг нагоре? Кое пропуска по-малко според вас. Ще пробвам и един номер който ми споделиха с подгъгване на памперса на кръстчето, но реших да питам и вас, че вече трета сутрин ставам в 6 часа да мия цялото бебе и да сменям чаршафи.

Общи условия

Активация на акаунт