Пазаруване от LCWaikiki тема 7

• 44 531
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Къде го въртите това колело? Аз натискам линка от пощата и ме препраща къ страницата, но колело няма никъде Rolling EyesThinking

И аз се зачудих първо. После го видях най-отгоре на страницата, с доста дребен шрифт при мен.

# 76
  • София
О, махнали са и безплатната доставка...
Отказвам се.

# 77
  • София
YGXR1C42GA    25%

# 78
  • Пловдив

Тъкмо се засилих да поръчам и видях, че няма БД.
Отказах се.

# 79
Къде го въртите това колело? Аз натискам линка от пощата и ме препраща къ страницата, но колело няма никъде Rolling EyesThinking

Заредете home страницата на Lcw и в горната част има банерче с колелото и бутон "Завъртете и спечелете".

https://www.lcw.com/bg-BG/BG

# 80
  • Пловдив

Сега се появи пак БД. Поръчах.
Благодаря за кода!

# 81
Имам и аз за даване на код за 25% отстъпка. Който иска, да пише ЛС.

# 82
Благодаря ви. Вчера и на телефона и на компютъра не се появи колелото, но тази сутрин на компютъра излезе. Падна ми се 15лв.ваучер при пазаруване над 75лв.

# 83
15лв.ваучер при пазаруване над 75лв.
YGXR13JTWZ

# 84
При мен се появи по някое време бутон копирай, та все пак успях да пусна поръчка. Хванах и БД. Има голяма вероятност да върна продукта, но бях длъжна да поръчам на "петела гащи". Срам не срам поръчах дамско долнище за моя дългокрак син. Дамските по принцип са слим, а и тук си пишеше, че е дълго. Дано има късмет.

# 85
Моя код не го хваща , а исках да пусна спален чувал за малката . ... Ако има свободен без обвързване с висока сума ще помоля докато е безплатна доставката Simple Smile

# 86
Моя код не го хваща , а исках да пусна спален чувал за малката . ... Ако има свободен без обвързване с висока сума ще помоля докато е безплатна доставката Simple Smile

-20% YGXRZUIC4N

# 87
YGXRZAIRRG за 20% май беше.

# 88
YGXRZ3PTUH  –20%

# 89
Доволни ли сте от спалните чувалчета на Wikkiki?
Гледам, че са като дреха с ръкав и крачол.

Общи условия

Активация на акаунт