Пазаруване от LCWaikiki тема 7

• 44 541
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
Аз съм много доволна. Втора зима ще караме с техни чувалчета.
Само че сега цените изобщо не ми харесват. Лятото взех едно за десетина лева и много ме е яд, че не купих две. Какво съм чакала не знам.

# 91
  • София
Моя код не го хваща , а исках да пусна спален чувал за малката . ... Ако има свободен без обвързване с висока сума ще помоля докато е безплатна доставката Simple Smile
Току-що видях в друга тема - https://www.bg-mamma.com/?topic=1475816.msg45397130#msg45397130

Дано не е късно!

# 92
В коя секция са спалните чувалчета?

# 93
  • София
В коя секция са спалните чувалчета?
Аз написах в търсачката "спален чувал" и се появиха. Но цените им хич не са приятни.

# 94
Мда. И аз съм пас

# 95
Аз също лятото ги гледах бяха по 15 тина лева  ( спалните чувалчета ) и защо не поръчах ... мислих че ще изкараме с миналогодишното , но малката много дръпна на височина и сега и е малко ,късо ,тясно . Снощи поръчах едно единствено хвана с код -20% но е 4-5 г а исках 5-6 г никой друг не хвана . Дано не се налага да го връщам . Излезна 34 лв но е компромис ...
Иначе съм много доволна , моята девойка не се завивива изобщо а така поне съм сигурна ,  че има нещо
Благодаря на всички споделили код

# 96
  • Бургас
Дъщеря ми също не търпи завивки и само чувал е спасението. Миналата година бяха по 35 лв на редовна цена и взех за 50 лв 2 бр на някакво намаление. Сега доста са ги увеличили.

# 97
Здравейте! Някой запознат ли е как да направя връщане? В пакета имах само бланка за връщане и никъде прословутия код? А от сайта ми изписва това. За първи път ми се налага да връщам нещо!

# 98
  • Варна
На 4-ти направих поръчка с БД, днес куриер на Еконт ми ги донесе на адрес (посочих служебен). Много са бързи. Друг път съм чакала по седмица.

# 99
И аз имам проблем с връщането, заявих куриер, обаче ни вест, ни кост ..

# 100
  • Бургас
И моите 2 поръчки от 4-ти дойдоха днес, все още със Спиди ми ги доставят.

# 101
Аз също лятото ги гледах бяха по 15 тина лева  ( спалните чувалчета ) и защо не поръчах ... мислих че ще изкараме с миналогодишното , но малката много дръпна на височина и сега и е малко ,късо ,тясно . Снощи поръчах едно единствено хвана с код -20% но е 4-5 г а исках 5-6 г никой друг не хвана . Дано не се налага да го връщам . Излезна 34 лв но е компромис ...
Иначе съм много доволна , моята девойка не се завивива изобщо а така поне съм сигурна ,  че има нещо
Благодаря на всички споделили код
Имам размер 5-6 години, ново, ако Ви интересува пишете на лично Blush

# 102
Сутринта в сайта ми излизе банер БД и поръчах една детска рокля. Куриер ми изписа еконт, но вече от доста време ми доставят с еконт.

Цените им обаче са главозамайващи. Едно детско долнище на анцунг 35 лв, мерси. Ще се разлюбваме със сайта, няма как.

Ще ми липсват ценити от по 3-4-5 лв 😭

# 103
Активен код в момента SAVE30 Nerd

# 104
Активен код в момента SAVE30 Nerd
След въвеждане на кода, начислява доставка. Expressionless

Общи условия

Активация на акаунт