Пазаруване от LCWaikiki тема 7

• 44 725
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
  • София
В момента отразява коректно БД. Аз се разписах с една тениска на Spiderman за малкия, която цял месец излизаше N/A

# 616
Вчера исках да поръчам една пижама за 23 лв, даваше ми 8 лева доставка, днес - естествено, е изчерпана.

# 617
Здравейте,  някой може ли да ми помогне с размера на коланите? Няма таблица в сайта за тях, а има два еврооейски стандарта. Например, може ли някой, който е купувал размер 105 и 115 да ми измери цялата дължина с токата?

# 618
  • София
Дойдоха ми двете поръчки от бъгъвата нощ. Доволна съм от всичко (детски дрехи и аксесоари за дома) За съжаление в едната поръчка от един детски комплект са ми изпратили само горното (долното липсва) - директно заявих връщане и там си имаше причина за връщането "липсващ продукт", чудя се дали това, че съм го отбелязала в заявката за връщане е достатъчно или да им звъня все пак?
В другата поръчка са ми отказали продукта, който очаквах с най-голямо нетърпение, поради изчерпана наличност. Едни емайлирани кутии с капаци, имам същия комплект от ЕХ, купуван преди години и супер много ги ползвам, а цената от 15 лв. тук беше чудна, но нищо.
Ето този комплект е голям на сина ми (12-18м), а и вече се затрупа с Коледни неща, а без да искам съм поръчала и две бройки от него. Иначе е много хубав, същият като на снимката. Та ако някой го иска на цена от 7лв (23лв. е редовната цена), да пише, ако ли не ще го връщам.
https://imghostr.com/5a7a52_495
Забранила сте личните съобщения.

От кой град сте? Ако сте от София, мога да се възползвам от предложението за комплектчето с динозавъра.

# 619
  • Варна
Здравейте,  някой може ли да ми помогне с размера на коланите? Няма таблица в сайта за тях, а има два еврооейски стандарта. Например, може ли някой, който е купувал размер 105 и 115 да ми измери цялата дължина с токата?

Мисля че имам колан, но не съм вкъщи да измеря. 115см са много за жена...

# 620
Здравейте,
Ако някой има излишни спални комплекти от Черния петък, може да ми пише и евентуално да му спестя връщане Simple Smile

# 621
Здравейте,  някой може ли да ми помогне с размера на коланите? Няма таблица в сайта за тях, а има два европейски стандарта. Например, може ли някой, който е купувал размер 105 и 115 да ми измери цялата дължина с токата?

Мисля че имам колан, но не съм вкъщи да измеря. 115см са много за жена...
Забравила съм да напиша, че за мъж става въпрос.

# 622
Сега пък са писали, че имат намаление на коледните продукти и то изобщо не излиза!

# 623
На 9.12 имах върнати пари във сайта. Аз си ги прехвърлих във банковата ми сметка. Кога да очаквам да се появят в сметката ми?

# 624
Аз на 02.12 съм върнала продукт,получен на 05.12 и аз чакам възсановяване на сумата по банкова сметка....В сайта пише-"изплащане в очакване".....

# 625
  • Бургас
На 9.12 имах върнати пари във сайта. Аз си ги прехвърлих във банковата ми сметка. Кога да очаквам да се появят в сметката ми?

Около седмица отнема.

# 626
  • Г. О.
Здравейте. Върнах няколко продукта, но в сайта си пише: Очакващ продукт. Това означава, че не е пристигнал при тях, така ли? На Вас какво Ви изписва като е получен?

# 627
  • Пазарджик
Здравейте. Върнах няколко продукта, но в сайта си пише: Очакващ продукт. Това означава, че не е пристигнал при тях, така ли? На Вас какво Ви изписва като е получен?
Нямате ли номер на товарителница,за да последите дали е пристигнал при тях?На 06.12 върнах част от поръчка,на 07 са го получели  и статуса беше очакващ продукт, няколко дни след това се промени на изплащане в очакване.

# 628
  • София
Като връщате носите ли в офис на Спиди или чакате куриер да дойде?

# 629
  • Пазарджик
Като връщате носите ли в офис на Спиди или чакате куриер да дойде?
Аз използвам Еконт,въпреки,че получам със Спиди.Връщала съм и в офис, и куриер е идвал на място.

Общи условия

Активация на акаунт