Пазаруване от LCWaikiki тема 7

• 44 505
  • 745
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив
02 808 2010

Защо от 2 месеца телефонът на тези нещастници не работи!? Върнах артикул и не ми възстановиха цялата сума.

Скоро се обаждах няколко пъти. Почти веднага вдигат и са много любезни и обяснителни...

# 676
02 808 2010

Защо от 2 месеца телефонът на тези нещастници не работи!? Върнах артикул и не ми възстановиха цялата сума.

Скоро се обаждах няколко пъти. Почти веднага вдигат и са много любезни и обяснителни...
На същия номер? Пробвах да им се обадя от два различни номера и два различни телефона и веднага като им набера номера ми изписва "обаждането завърши".

# 677
  • Пазарджик
02 808 2010

На същия номер? Пробвах да им се обадя от два различни номера и два различни телефона и веднага като им набера номера ми изписва "обаждането завърши".
Пробвайте с 082299644.На този отговарят дори в събота.

# 678
  • Стара Загора
Да, пишеше, но не съм виновна, че са ми изпратили грешен артикул и не съм длъжна да го задържам, нали така? Нито съм го пускала в пералня, нито съм го пробвала. Върнах го така, както го получих.
В хартиената бланка отбелязах каква е причината за връщане + написах обстойно защо. Но да ми отговарят, че не гарантират възстановяване на сумата, въпреки че са го получили обратно, не са познали.
Пиши директно мейл и на съпорта в Румъния, не през сайта.
Права си, щом не съответства на картинките, вината не е твоя.

Cuckoo, а знаеш ли мейла им в Румъния? В раздела им в контакти виждам само това - LC WAIKIKI RETAIL RO S.R.L
Bd. Timisoara nr 26Z, etaj 3, birou 3B-2, sector 6 061341, Bucuresti,ROMANIA

# 679
Момичета, за първи път ще връщам и нещо се обърках. Направих заявка за връщане от сайта и получих следното съобщение

Сега прочетох, че връщането е безплатно само с DPD  и влязох в посочения линк, но аз нямам номер на ваучер започващ с RV в документите. Самата пратка дойде с Еконт

# 680
  • Пазарджик
Момичета, за първи път ще връщам и нещо се обърках. Направих заявка за връщане от сайта и получих следното съобщение

Сега прочетох, че връщането е безплатно само с DPD  и влязох в посочения линк, но аз нямам номер на ваучер започващ с RV в документите. Самата пратка дойде с Еконт
Успешно сте направили заявката за връщане.Би трябвало да Ви посети куриер на адрес,за да вземе пратката.Ако не го направят  до 2 дни,я занесете в офис на Еконт ,те ще си видят номера на създадената товарителница от сайта.Връщането е безплатно и в двата вариента/Спиди, Еконт/

# 681
Maria1986, благодаря ти.

Да попитам още нещо.. понеже ще връщам 3 неща от 3 различни поръчки да ги обединя ли в една или всяка отделно.. вие как процедирате?

# 682
  • София
Cuckoo, а знаеш ли мейла им в Румъния? В раздела им в контакти виждам само това - LC WAIKIKI RETAIL RO S.R.L
Bd. Timisoara nr 26Z, etaj 3, birou 3B-2, sector 6 061341, Bucuresti,ROMANIA
Не съм сигурна за румънския, но опитай с този: SUPPORT@Lcwaikiki.com
Не знам защо излиза с главни и малки букви и има ли значение как е написано, копирах го от мейл, който са ми изпращали преди време.

# 683
  • Г. О.
Имах 4 пратки за връщане. На мен ми излязоха 4 отделни товарителници и ги върнах една по една. На 8 декември върнах, днес си получих парите. Още нещо - получих ги със Спиди, а за връщането дойде куриер от Еконт. На случаен принцип ставало да се разпределят.

# 684
  • Стара Загора
Cuckoo, благодаря! Ще пиша още тази вечер.

За съжаление на този мейл не получават съобщенията. Сега проверих, че преди съм правила опити да връщам отговор на него.

Последна редакция: вт, 20 дек 2022, 18:06 от Phoenix_

# 685
  • Пазарджик
Да попитам още нещо.. понеже ще връщам 3 неща от 3 различни поръчки да ги обединя ли в една или всяка отделно.. вие как процедирате?
По-добре ги върнете по отделно, за да не се обърка нещо.

# 686
Имам направена поръчка на 22.11. Може ли днес да заявя връщане през сайта? Ще ми откажат ли възстановяване на парите ако пратката пристигне при тях на 29/30.12?

# 687
  • 1st floor
На 29,11 върнах поръчка и още нямам възстановена сума. Колко време е нормално да се бавят? Време ли е да звъня и да питам? Статусът си стои Изплащане в очакване.

# 688
  • Пазарджик
На 29,11 върнах поръчка и още нямам възстановена сума. Колко време е нормално да се бавят? Време ли е да звъня и да питам? Статусът си стои Изплащане в очакване.
Позвънете им.Около  десетина дни им отнема,за да възстановят сумата .

# 689
При мен се бавиха 2 седмици

Общи условия

Активация на акаунт