Пазарът на недвижими имоти в България, какво се случва реално - тема 65

• 43 156
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
Току-що за първи път научих следната новина от фейса!
На имотният пазар се предлагат жилища за €10 000! В Пловдив в кв."Каменица-4" е продаден апартамент от 20кв.,който няма нито балкон,нито антре. От входната врата се влиза директно в единствената стая,от която е отцепен ъгъл от два квадрата (!) за баня и тоалетна. Laughing Цената му е €9 500. Yum Нямам представа къде е това "Каменица".

# 121
  • на Мелмак
Може би е гараж Simple Smile

# 122
Е няма лошо, за сам млад човек са идеални. В СтГ живеехме по трима в такава. Не съм имал проблеми, даже си имахме и кухненски кът с хладилник, котлон и шкаф. А стаята побираше три легла, маса, секцийка и две бюра.

# 123
Току-що за първи път научих следната новина от фейса!
На имотният пазар се предлагат жилища за €10 000! В Пловдив в кв."Каменица-4" е продаден апартамент от 20кв.,който няма нито балкон,нито антре. От входната врата се влиза директно в единствената стая,от която е отцепен ъгъл от два квадрата (!) за баня и тоалетна. Laughing Цената му е €9 500. Yum Нямам представа къде е това "Каменица".

Ако живеех в апартамент в същия блок бих си го закупил, за да складирам разни неща там - например велосипед, дрехи и обувки, които рядко нося, легло за тъщата Grinning ...

# 124
  • София
За 10К евро и в съседен блок си струва.

# 125
А каква любовна квартира става... Може и да се комбинират неколцина мераклии Simple Smile

# 126
Като говорим за евтини имоти, какво е мнението на по-опитните в темата за имотите в Банско?

# 127
  • Бургас
Зависи за какво ти е. Ако си активен скиор и го ползваш - да. Иначе се менажира трудно. Наши приятели си купиха и после дадоха банкет като го продадоха Simple Smile

# 128
  • на Мелмак
Ние имаме, караме ски, ходим по планини. Екстра ни е. Не сме го взели за инвестиция. Банско е малък град, но си има всичко. Като курорт е всесезонен. Има много активности през лятото и доста туристи. Удобен е за живеене, ако се търси спокойствие.
Аз предпочитам планината пред морето Wink

# 129
Като говорим за евтини имоти, какво е мнението на по-опитните в темата за имотите в Банско?

Повечето нови блокчета са в южната част на града, откъм планината. Извън зимния сезон няма нормален хранителен магазин на пешеходно разстояние, улиците не приличат на нищо... За качеството не мога да коментирам, но не вярвам да е високо.

# 130
Ами питам по-скоро от любопитство и за собствено ползване. Карам ски. Предполагам да се отдава под наем все пак е разправия, а аз съм далеч и там не познавам никого, не съм и убедена доколко е доходоносно и дали изобщо си заслужава. Ако някой ден обмислям сериозно покупка е абсолютно задължително да е на няколко минути пеша от лифта, за да мога да си ходя пеша със ските на гръб дотам. Не ми направи впечатление улиците в тази част да са лоши, но е и доста застроено, така че не е изключено. Имам доста повърхностни впечатления, но много ми хареса. Чувала съм за много истории на хора, купили за да отдават под наем, на които нещо не им излиза сметката. Имам и познати, които купиха преди много години на доста по-ниски цени дори от сегашните и им се избило многократно.

# 131
И ние взехме близо до Банско, понеже не харесваме гъча, е около, до Пирин голф. Цените бяха доста добри и се възползвахме, год поддръжка е 6 лв кв м. Има само басейн и градина, площадка. Като цяло по-спокойно. Броим го за уикенд почивка и не сме спрели целогодишни пътувания на море и други планини. Реално са едни пари, които стоят и за черни дни с поскъпването на имоти.

# 132
  • на Мелмак
До ски пистата си има всичко и магазини, и заведения. Там и улиците са чудесни. С мнението на Ел ал съм съгласна, но там единственото хубаво е, че си на крачка от горичка. Аз в Банско лоша улица не съм видяла, само там горе може би има, но не съм ходила. Само на оглед преди години Grinning

# 133
Не се наичихахората, че Банско и слънчака не са добра инвестиция никога.

# 134
Не се наичихахората, че Банско и слънчака не са добра инвестиция никога.
Инвестиция е когато се купят хиляда имота.

Общи условия

Активация на акаунт