Майски бебета - 2023

• 48 889
  • 772
  •   1
Отговори
# 450
  • Вече с постоянно местожителство на село...
Здравей, как мина прегледа, аз съм на 05.11. при Чачева на преглед, сподели впечатления?

Привет! Включвам се да споделя, че минах прегледа за БХС тази седмица. От години се следя се при специалист от ин витро център, при който досега всички прегледи са ми били изключително обстойни. Останах много разочарована този път - прегледът беше не повече от 5 минути, измери показателите при ехографията, каза, че на пръв поглед всичко изглежда ноермално (което е супер, но на пръв поглед никак не ми вдъхва увереност) и ме прати на 3 километра от клиниката да дам кръв за останалата част от БХС-то, защото то било от държавата и те не се занимавали.....Ами никак не съм доволна - това, че не вземат пари за него, не оправдава претупването на един от най-важните прегледи Sad
Преди мислех, че се вманиачавам, че се записах и на БХС и на морфология, но сега не съжалявам. Утре ще пътувам до София за ранна фетална при д-р Чачева в Надежда и искрено се надявам на различно отношение и внимание. В зависимост от резултатите от БХС и прегледа в Надежда ще преценя относно пренаталния тест.

Някоя от вас минала ли е вече случайно фетална да сподели как протича?

# 451
Здравейте, някоя от вас вече да е направила пренатален тест и да е получила резултати? Моя днес излезе, отново момче ще е, всички полазатели са отрицателни, но има един коментар от лабораторията и искам да видя при някой друг пишат ли подобно нещо.

# 452
Здравейте! И аз тъкмо се връщам от преглед в 9с.+1 сме вече. Видяхме, че бебето се движи вече и отлепянето е изчезнало. След две седмици ме викат пак на преглед, а след три ще правим БХС. Все повече растем, което силно ме радва.
Друго, което обсъдихме е че докторът иска да ме прати на офтамотолог, тъй като съм с късогледство и нося през цялото време очила. Искам да ви попитам, бременността може ли да ми повлияе на зрението допълнително? Или по-скоро заради раждането.

# 453
Здравейте, някоя от вас вече да е направила пренатален тест и да е получила резултати? Моя днес излезе, отново момче ще е, всички полазатели са отрицателни, но има един коментар от лабораторията и искам да видя при някой друг пишат ли подобно нещо.

Здравей, аз направих преди 2 дни и след 5 чакам резултатите. Какво пише в коментара от лабораторията? 😊

# 454
Здравейте, с радост се включвам в темата. Терминът ми е на 21 май, това ще ми е живот и здраве второ майско бебе (още съм групата в майски 2021 бебета покрай момченцето ми).
Не се включих досега, защото нещата стартираха доста стресиращо, с обилно кръвотечение в 4гс, което беше толкова много че обърках с цикъл.
Но днес излязоха добри пренатест резултати, та много си отдъхнах. Сега чакам подробен преглед в 12гс и стискам палци всичко да е окей.

# 455

Здравей, аз направих преди 2 дни и след 5 чакам резултатите. Какво пише в коментара от лабораторията? 😊

Този коментар на lab director ме притесни. Предатавителката на фирмата ми обясни, че винаги препоръчват освен този тест да се извършат замервания и на ехографски преглед и за това са го сложили този коментар.

# 456

Този коментар на lab director ме притесни. Предатавителката на фирмата ми обясни, че винаги препоръчват освен този тест да се извършат замервания и на ехографски преглед и за това са го сложили този коментар.

Няма проблем, резултатите са перфектни! ❤
Нали все пак не гарантират 100% и така се подсигуряват за всеки случай. Оставили са си 0.1 процент..

# 457
Другата седмица ще ги види и аг и ще видим какво ще каже и тя. Сега идва другата драма...не мога да се сетя за мъжко име, което да ми харесва. Joy Баткото е Даниел и някак никое друго име не ми допада за момента. Ако пък аз се сетя за някое, то на мъжа не му харесва... Ще са интересни месеци Simple Smile

# 458

Няма проблем, резултатите са перфектни! ❤
Нали все пак не гарантират 100% и така се подсигуряват за всеки случай. Оставили са си 0.1 процент..
Да, точно така е при пренатест, винаги го има това, но резултатите са много много сигурни, така че честито и с радост да си търсиш мъжко име Simple Smile

# 459
Добро утро! Включвам се да разкажа за прегледа при д-р Чачева вчера. Първо отидете по-рано - на регистратура и каса чаках страшно дълго. Имаше само около 20 минути забавяне в графика - трябва да сте пили вода и с пълен пикочен мехур - аз бях пишкала скоро и ме върна в коридора да пия много вода и да се раздвижа, за да се пораздвижи детето. Имам медицинска история и сигурно десет минути само това обсъждахме и си записваше в компютъра. Върна ме след половин час и 1 литър вода за ехографския преглед - около 10-15 минути не повече. Почва от главата и слиза надолу орган по орган. Прекрасен кръвоток, добре развит симетричен мозък, сърчицето с всичките камери и артерии св визуализира. Накрая каза - Доволна съм от човечето, нямам никакви забележки, притеснения или препоръки. По много смешен начин ми съобщи пола - охрани го какво е мързеливо, заспало и незаинтересовано, ама то какво да очакваш от мъж 😁😆 Аз се опулих и викам - ама нещо видяхте или само от поведението и ми зуумна видеозона - е няма как да го сбъркаш, има си пишка момчето 😁 Таткото много се зарадва, аз всякакво ще си го обичам така че нямаше значение за мен. Викна ме за следваща морфология след 20-та седмица и това е.

# 460
Момичета някоя имала ли е болки в дясно към кръста и ребрата?

# 461
Момичета някоя имала ли е болки в дясно към кръста и ребрата?
Аз имам вдясно долу, както и кръста ме боли Simple Smile От първата бременност помня че имах на всякакви места леки болежки, понякога като пробождане също. АГ никога не се трогна, каза че се разтяга всичко и се подготвя. Стига да не са много силни - тогава бих се консултирала

# 462
Да ви споделя, че освен ужасяващото денонощно гадене и повръщане и невъзможността ми да хапна и залък, вече съм и болна... От температурата се чувствам още по-зле и направо не съм човек..

# 463
Да ви споделя, че освен ужасяващото денонощно гадене и повръщане и невъзможността ми да хапна и залък, вече съм и болна... От температурата се чувствам още по-зле и направо не съм човек..
Разбирам те, аз бях с коронавирус. Температурата беше най-гадното нещо...не можеш да пиеш почти нищо, за да я свалиш, само парацетамол Sad

# 464
  • Варна
За майчетата от Варна искам да препоръчам правенето на пренатален тест в генетичната лаборатория на Света Марина. Цената е много по- ниска, тъй като няма посредници. Пробите се изпращат в генетична лаборатория в Мюнхен. Персоналът е изключително любезен и съдействащ. След дълго проучване избрах при тях да си направя теста. При въпроси не се колебайте да им позвъните. Отделят необходимото време и отговарят на всички въпроси.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02SbCePDLKUyG1h … d=100057545825072

Общи условия

Активация на акаунт