🧷Terzi/ Шивачът🧷Чаатай Улусой II преди и след II Тема 1

• 31 436
  • 729
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте , Цеце добре че ме редува рибаря се появи с ново фото от морето.
Вътрешният ми глас ме отведе при него.Heart Eyes  Гладко Обръснат и си отговоря на годините. Лицето ясно се вижда не се отказва от шапките Joy

🆕

На риболов с оператора Gokhan Tiryaki. След работа в телевизионния сериал The Protector те станаха близки приятели, Чаатай дори беше свидетел на сватбата на Гьокхан.
Не само в Протектор Гьокхан беше оператор в Йешилчам. Нашия  е толкова земен радвам се че си създава приятелства в средите.  
Цитат
Цитат
Това, което най-много ми харесва в него, е земното. Той се облича много просто, забавлява се добре и тихо си върши работата.
Бях изненадан, когато онзи ден намерих видео в YouTube. Той дойде при нас в Грузия, за да помогне на деца с рак. Безценен.
Не само красив отвън👍

Спомен от галата на Делибал . Heart Eyes

Çağatay Ulusoy, максимум в чувственост, елф, мистерия, нежност, красота, поглед, усмивка, привличане: ХАРИЗМА.

По - добре не бих могла да го Опиша и изразя затова споделих думите на фенка в Туитър.

Последна редакция: пт, 21 окт 2022, 14:36 от femmi2

# 256
Когато снимаме цветен портрет, показваме цвета на дрехите. Когато снимаме черно-бял портрет, показваме цвета на душата. – Анри Картие Бесон

„Усмихвайте се толкова адски ярко, че дори черно-бялото не може да притъпи блясъка ви.“ - Тилисия Харидат

„Животът е в цвят, но черно-бялото е по-реалистично.“ - Самюел Фулър

„Работата в черно и бяло ме кара да се чувствам като художник, а не фотограф"  Гай Ганьо

„Любовта е като черно-белия цвят; падайки по един и същи човек, отново и отново. " - Vikrmn

"Най-цветното нещо на света е черно-бялото, съдържа всички цветове и в същото време изключва всички.“ - Vikrmn

Една чудесна черно бяла серия снимки на Чаатай през годините.
Обичам чернобялата фотография, защото всичко изглежда по-изразително.
Добавих цитати, които сметнах за подходящи за тази галерия от снимки.
Наладете се на петъчната вечер и нека виното да е червено....

# 257
Когато снимаме цветен портрет, показваме цвета на дрехите. Когато снимаме черно-бял портрет, показваме цвета на душата. – Анри Картие Бесон

Насладете се на петъчната вечер и нека виното да е червено....

# 258

Joy Когато гледам фотка на Чаго, дали е цветна или черно/бяла
единствено виждам страхотен мъж по шорти,
 с пистолет в едната ръка и
подпиращ с другата мадама до стената..
Stuck Out Tongue Winking Eye

# 259
Здравейте !

И аз Обичам черно бели снимки🤍🤍🖤  

Цитатите ми харесват
 „Животът е в цвят, но черно-бялото е по-реалистично.“ - Самюел Фулър
Ах ,тези Очички и топъл поглед.

Цеце , Мерси за винцето , като  гледаш тая незмена красота и ти се ускорява пулса.
Нали развива такъв бизнес зима иде ще се топлим с вино от реколтата на Чачи замаяни от любов.♥️🍷 Тока чок скъп. Money

Този мъж с годините е още е по Харизматичен!  
Като класно Отлежало вино . Wine Glass Ще се радваме феновете отново да работят заедно Чаго и Баръш Калъч.

🍏Днес сме на витамини и ябълки вместо кафе.
Зад кадър хапва си и чете сценария.Снимаха на вила , тогава Емо и инатливата му жена се сдобриха. Той е  слаб пред нея . Обичаше я повече от себе си. Вбеси ме като тръгна след бившата заради Явуз.😠 Мъжка Гордост.   

тука е такъв мъжкар настръхвам . Целувката жадувана и с такава нежност.
Емир - Искам да усещам само теб и аромата ти.  CupidKiss

Софи ,  не само ти го виждаш по тоя начин.  Вечна класика е и Остава във времето.  Heart
Цитат
Когато гледам фотка на Чаго, дали е цветна или черно/бяла
единствено виждам страхотен мъж по шорти,
 с пистолет в едната ръка и
подпиращ с другата мадама до стената.. Stuck Out Tongue Winking Eye

Агент Бонд Stuck Out Tongue Winking Eye

HeartsBlue HeartSleeping

https://www.youtube.com/watch?v=ZSzXqftPnMw
Едни се бият , други правят любов . Огнен Звяр !❤️‍🔥❤️‍🔥👏🥰

Последна редакция: сб, 22 окт 2022, 18:00 от femmi2

# 260
Джем Карджъ е в Будапеща, Унгария

# 261
# 262
Здравейте  с готиното слънчево време да изпием кафе лате .
Още не съм пила днес  .

Сарп Съндай е всяка неделя в Туитър

От колекцията черно - бяло  , това е истинско фото не колаж

Ще е фантастично  да ни зарадват отново на събитие . Зависи кога ще се падне галата на Терзи .и дали Хазал ще е възможно да присъства. Силно вярвам ще ще има такава  и ще се подготвят блестящо.

Черно бял колаж с Борджу Озберк . Според моето усещане ще си паснат на натюрела . Не съм я гледала толкова Борджу но е хубавка . Тя е първата , която снима за Амазон прайм заедно с Мурат Боз . Амазон отдавна искат да привлекат Чаатай.  Той е основно лице на НФ конкурентите  . След Терзи на нерде ще го отведе и какво е планувал ?   

Цеце , като автор на темата да те питам искаш ли да си спретнем анкета , може да се пусне по всяко време .

Карджъ Обикаля света преди новият проект .

От 2014 год .  с френска мацка снимаха фотосесията

# 263
Здравейте  с готиното слънчево време да изпием кафе лате .
Още не съм пила днес.

Учуди ме, Феми, аз ако не пия кафе докато още не съм си отворила очите, има опасност да получа
"нервна криза"
Благодаря! С удоволствие ще потретя, този път с лате.

По отношение на анкетата.
Ти знаеш, че нямам никаква представа за творчеството на Чачо. Чакам да го видя за първи път в Шивача. Поради тази причина нямам и най- малка идея каква може да е анкетата за него, но ако искаш нямам нищо против да я пусна, щом може. Обаче задачата е за теб и другите момичета, които желаят.

# 264
Цеце ,  Чачо кана с кафе ти наля  трябва да ти стигне Joy
Целуфаните от червило са от мен .  

За анкета в момента е подходящ въпрос ще се върне ли в Обществената тв ? Феновете са се настроили за това.
Друг въпрос е какъв герой желаете да изиграе и все още не е играл ?
Ще мислим опции.
Ако имат други идеи Емка и Софи да споделят.

Дуда утре е рожденичка и ашкъма ще я води на риболовна романтикЪ или в лозята.  РД на яхта кой като нея!Има такива, които я харесват и нея и чифтето.Тя е Скорпион по зодия.
По астрологията съвпада със слънчевото затъмнение. Понякога чета за тези неща.

Последна редакция: пн, 24 окт 2022, 05:43 от femmi2

# 265
Здравейте, дами!

Феми, къде изчезна днес?! Да не си отишла да празнуваш РД на шаманката, че тя днес навършва 35 г.
     Очаквах да се престраши да пусне поне днес фотка на Чачо,  но се е ограничила само до това, а ние да го тълкуваме, както си искаме.
     А Чачослав дори не си е направил труда да я поздрави през медиите. Stuck Out Tongue Winking Eye Железен е! На показ не вади и секунда от личния си живот!

# 266
Емка Kissing Heart
Обичам чувството ти за хумор. Празнуваме РД с възлюбенатЪ ся ядем риба уловена от баш рибаря. Едвам се въздържам да не я бутна при акулите Joy Тя не смее да качи фото шЪ фърчи от яхтата, като наруши споразумението Joy  Той винаги е бил Железен! Не само с нея дори и на близки приятели също. Не пише в мрежите. Всеки човек е различен ,не е задължително да го прави. Преди лайкваше ,сега и това липсва.
За проектите пуска тийзъри и това е.
Поздравиха я Чачовите фенове вкараха ирония.
Разбира се пожелават и щастие ,любов.
Дуда била негов избор и проблем. Оказа се и наш:joy:  Как да свикнеш с такъв избор, когато мъжа я превъзхожда многократно. Обира популярност и си вее коня на яхти и почивки има заможно  семейство и гадже. Награда и уредиха. Чаго предпочита да му е спокойно ашк или йок те си знаят. Дуда е качила снимки от партито със сестра си и приятелка.

Беррак Тюзюнатач са я снимали навън. Участвала е във филма на НФ с Бурак Дениз  и Диляна,  като гост звезда който Официално ще се излъчи на 11 ноември по Нетфликс. Говорила е за Шивача и сега ново инфо февруари 2023год. Чок Якънда:joy:MaskHead Band Това на нищо не прилича! Всеки казва различни неща и нищо Официално от никъде. Мълчат като Риби!:rage: Ще чакаме нямаме друг избор. Аз си мисля през януари ще го пуснат наистина.  Серенай се изказа за Шахмеран вероятно през януари. Два силни проекта НФ няма да пусне наведнъж.
Зимата при всички случай ще има раздвижване и реклама.
Феновете, които имат достъп до НФ и ОГМ да им пишат и задръстат пощата кога аджеба Офиц.ще се излъчи?!

Цеце , още не съм го почнала дракона прочетох че се готвят още сезони. Има мнения, че не може да задмине Троновете.Колко епизода е домът 10 ли ?
Капан не съм го подхващала ,отвикнала съм 3 часа време.
Гифките, които си направила са чок хубави.
Дано дръпне с рейта.
Аджун да спре бързо сериал досега не е имало такъв случаи.

Последна редакция: пн, 24 окт 2022, 21:42 от femmi2

# 267
Аз направо съм изпаднала в отчаяние с този Шивач. За проеката вече май ще минем всички месеци в "очаквайте скоро". Чачо си говори само с рибите и чезне като призрак.
Темата да я бяхме кръстили "Проектите на Джем Карджъ", че той поне е плодовит и социален човек. В момента писах преди няколко дни, че е в Унгария. Покрай работата, защото се подвизава и на снимачната площадка на "Ел Турко" се и забавлява. Приключи и със снимките на Шивача. Чакат го в Турция още два май нови проекта, изобщо деен, откъдето и да го погледнеш.

"Домът на Дракона" е по- различен от Троновете и няма за какво да го задминава. Много интересен с по- малко оргии и кръв и те не липсват, но е по- малко от Троновете. Да 10 епизода са и гласят още сезони, от което съм доволна.Някъде пишеше, че ще има още разклонения на Троновете, за Старките и за Ланистър, но ще видим. И в двата сериала - Троновете и Домът на Дракона, винаги съм се възхищавала на класния актьорски състав и играта от най- малкия до най- големия.

За "Капан" лично аз съм доволна. Не мога да харесам Бенсу като актриса и изобщо много ми е студена, но ще я преглътна, защото пък другите актьори са добри. Сериала е направен много по американски, но е разтегнат по турски. Аз харесвам по- бързото развитие и затова трудно и гледам турските сериали. Сметни, че бих орязала доста от епизода особено сцените с Бенсу. Но е хубав и историята е хубава, ще го гледам. Този път съм много доволна и от Акън, не го харесах в Съдбата, но тази роля е точно като за него и се справя чудесно.

Малеее, сега като видях съм прекалила с писанките. Толкова дълъг словесен пост май за сефте правя.

Последна редакция: пн, 24 окт 2022, 21:51 от cvetansk

# 268
Цвети Flowers Hibiscus ти за сефте се сблъскваш с Нетфликс и Чаатай и се отчайваш Joy
Темата знаеш защо я направихме и отделихме.
Човек като не се чувства добре между корейци и китайци и какво ли не още. Те само това знаят.
Какви грозни думи използват.Дори не се зарадваха на наградата му ,щото се раздавали на конвейр в Турция. Това е награда за труд и качествен филм. Аз се махнах от там силите ми не издържат.
С Огорчение го казвам. Това място беше част от мен и ежедневието ми години.Те успяха да ме изгонят дори да казват обратното. Сега съм само в Шивашката къща.

Свикнали сме феновете с потайностите и чакането на платформи. Рибаря когато му е кеф се показва. Рибоците и другите животники са щастливи като е социален с тях.
Появи се преди дни с ново фото нали го видя с оная смешна шапка но е красив и не е се запуснал. Когато иска може винаги съм го твърдяла.
За Шивача все някога ще стигнем до него и през всички сезони и мсеци от годината ще минем.
Представи си трите сезона как ще ги бавят. Дотогава ще се снима в нови продукции.

Джем Карджъ е при Джан в Будапеща.
Режисьор е Улуч Байрактар. Двамата са приятели.  Сигурно ли е че е там по работа или се е отбил да види Улуч и новороденият му син.
Карджъ се е снимал с него. Семейството се е преместило там 6 месеца не са малко.
В Будапеща е студено.

Значи Бенсу не ти хареса.  Когато игра с Чаго имаше какво да се желае. Нямаха химия и сериала не беше любовен , повече братска история.  На Акън му отива ролята на адвокат Умут и визията е готина.

Последна редакция: вт, 25 окт 2022, 00:00 от femmi2

# 269
А, Феми, Улуч Байрактар и Джем Карджъ имат общ сериал като режисьори. Казва се Карадаи, с Кенан Имирзалъолу и Бергюзар Корел, но не ми говори нищо на мен, може би на теб Да
Нямам на идея за точната причина на посещението, но нищо няма да ме учуди. Той Джем не може да стои на едно място и да бездейства. Точно обратното на Чачо и хобито му.

Не, Феми, на мен Бенсу не ми хареса. Много ми е как да кажа - мраморна, студена, липсва ми хармония с всеки един от актьорите, с който играе, не само Акън, а и останалите. Не знам, със сигурност има хора, на които им харесва и им допада, но аз не съм от тях.

О, Феми, ти не знаеш, но Шивашката къщичка е твоя. Направих първата тема за теб като изненада. Но от тук насетне си ти, аз може да направя само шапката. Зарежи ги корейците и китайците, и си гледай спокойствието.

Общи условия

Активация на акаунт