🧷Terzi/ Шивачът🧷Чаатай Улусой II преди и след II Тема 1

• 31 018
  • 729
  •   1
Отговори
# 660
Добро утро Flowers Hibiscus

Тази сутрин докато пътувам за работа се замислих за забавленията ни по темите тук и за различните любимци от сериали и филми. След вчерашните новини за Чаатай и края на отношенията му с Дуйгу (ако е вярно) ми светна, че трима от общо 4 любими имена и лица са без гаджета до себе си. Само единият е с една руса скумрия, но почти усещам "вятъра на промяната" и при тях. Другото за което се замислих е, че по правило след или пред големи проекти, договори, служебни ангажименти хората в артистичния свят преживяват трусове с личния живот. На част от тях промяната се отразява много добре, на други не чак толкова. Надявам се промените при моите хора да донесат само хубави емоции и успехи в работата им. Също така се надявам да влезе истинска любов в живота им, защото феновете може да ги искаме вечно млади, секси и готови за нас, но живота иска и взема своето от всички, включително и от хора като любимците ни.

Относно новината за някоя си Илкин и Чаатай се пропуска най-важното, а именно, че Чаатай е бил на нощен клуб. Години наред не са излизали подобни съобщения. Той толкова инкогнито живее, че това да е бил на бар е толкова голяма новина колкото и раздялата им с Дуйгу.

# 661
Още бомба гибиии:hushed:  Казанова се вихрииии. Илкина не е по хубава от Дудето. Нейсе ! Дано не е пиявица Аман ! Вкуса му за брюнетки си остава. Няма доказателство с интимните пози . Дуда е откачила там ли е била на вестника ли вярва толкова ли е глупава или ашкъма е бил честен с нея? Кой е този източник?
Невернииик JoyJoy Imp мечтаех си затова не вярвах, че е способен. След такава отегчителна връзка се е изкушил. Коя ще устои на такъв огнен красавец❤️‍🔥 Няма такава на света. Ако има не знае какво изпуска и няма вкус. Вече има и оферти.  Той е с мен ,аз го отървах от акулата.

Източник потвърди, че причината за раздялата на Чаатай Улусой и Дуйгу Саръшин след 5-годишна връзка е, че звездата се появи в клуба с актрисата Илкинту Фекчи в много интимна ситуация. Дуйгу, която знаеше за това, реши да прекрати връзката.

кафенце и усмивки в зимния ден

Раздялата на годината. Шумно започва 2023 година. Живее инкогнито нищо човешко не му е чуждо. Не са разделиха със скандал няма драми и отследване и триене на общи снимки, щото нямат такива.  
Нашият красавец не се страхува от самотата и няма да му е зле сингъл.
От нерде сме сигурни, че не го е правил често  не го фоткат и не парадира с това. Има нощни клубове в Истанбул пред които дебнат папараците. Този нощен клуб за който се говори е на близкият му аркадаш Гюнгюров. Не е клуб ,а ресторант. Може и двете да има и да се разрастнал бизнеса. Снимки йок и аз мога да напиша клюката. Сега ще го спрягат с всяка. Миналата година Чаго беше с пиявицата в заведението на Гюнгюров и пуснаха снимки с аркадашите с онази красива естествена усмивка.

Софи, така е любимците си  живеят живота без ничие одобрение. Имаха проблеми Дуда го криеше и казваше, че всичко е 6. Още тогава коментирах всичко ли е толкова идеално колкото ни го представят?
И двамата не са били насила в тая връзка. Ашкъма го е страх от брака. Не я ожалвам  други го правят от женска солидарност.      
Испанската преса ме уби със заглавието Довиждане сватба и двойката след 5 годишна връзка се раздели.

Турската преса подхвана новината на Бирсен Алтунташ за раздялата на Чаатай Улусой и Дуйгу Саръшин

И аз желая любимците да са щастливи да намерят истинските и силни половинки за тях.
Само да са здрави. Замислих се че ДуЧаг  може да са празнували НГ отделно и още тогава да се е изнесла. Ако е лъжа няма да мълчи и ще намекне ,че са заедно.

Елексира за почерпка и нека виното да е червено!

гифа го пазих за раздялата , танца на радостта. Щеше да е голямо унижение да я остави пред олтара.
Някой чакат яхтени изпълнения преди пускането на Терзи . Както винаги грешат! Която и да е следващата ще трябва да търпи рибарското му хоби.

Последна редакция: чт, 12 яну 2023, 23:21 от femmi2

# 662

Един много млад и красив Чаатай ми излезе тази вечер...

# 663

ФЕМИ* коя е тази  актриса Елкин Товке Rolling Eyes

# 664

Невероятен , красив , харизматик млад Чачи.
Ех , младост!
Убедих се че раздялата е факт и НГ е прекарал в друга компания и Дуда се е изнесла. Онова с изневярата кой знае дали е вярно? И да е така не го оправдавам, но го разбирам. Не вярвам да е пиар заради проектите. Познавайки го няма да позволи такова разголване на ЛЖ и да е в устите на хората. Ако беше лъжа Чаго щеше да избухне правил го е като се ядоса. Дуда ко я снимат навън ще я разпитват. Така по приятелски може  да цъфне на яхтата. Дано не си дават още шансове.. Дали са се раздели, като приятели. Тази дума не я обичам след интимни отношения. Казвам интимни , защото те си бяха такива без любов и обещания. В началото може Чаго да е бил влюбен.
https://twitter.com/EZGSANCK/status/1613229277729677319
това ме усмихна . Фандома, като разбра че сме се отървали

коментарите цепат мрака, разврат не бих се изразила така Joy
а , мне тоже не особо верится , зная какая Дуйгу цепкая , и тут с легкостью отпустила , странно.

Но если новость правдивая , то ни секунды не жалею , нечего жить , там где истинных чувств нет , лишь один разврат.

Цитат
да, аз също не мога да повярвам, като знам колко е упорита Дуйгу и след това тя се пусна с лекота, странно.
Но ако новината е вярна, тогава не съжалявам нито секунда, няма какво да се живее, където няма истински чувства, само един разврат.

И всё таки давайте не будем торопить события. Время покажет, что к чему и почему. Насколько я могла понять Чага был с друзьями и с кем пришла эта женщина, пока не совсем понятно и кто к кому клеился, тоже пока вопрос

Цитат
Все пак нека не бързаме. Времето ще покаже какво е и защо. Доколкото разбрах, Чага е бил с приятели и с кого е дошла тази жена, все още не е съвсем ясно кой на кого се е залепил, също все още е въпрос.

Софи  Wine Glass тази актриса за която ме питаш не знам коя е ?  Грешка в превода или се отнася за Илкин с която го спрягат. От нерде прочете за нея? Проверих в гугъл , но ми излиза мъж.
Ако ме питаш за кадъната от снимката не е  актриса ,а световно известен модел. Една от сестрите Хадид.
Това е стара снимка от ваканцийте му в Америка- Лос Анджелис. Тогава са били с нея в един ресторант , но не в компания.  Америк. папараци  я преследват и са я щракнали и Чаго е попаднал в кадър. Папараците не са знаели коя турска мега звезда снимат и така намазахме.

Нетфликс пуснаха премиерния турски филм за февруари. Сериал не са обявили още. Има американски премиерни.
Какво се мотат за Шивача?? Аман от потайности ,толкова е изнервящо. Прекалено!

The Tailor разказва историята на Peyami, млад и известен шивач, който е наследил таланта и успешния си бизнес от дядо си. Със смъртта на дядо си Пеями поставя най-голямата си тайна, психично болния си баща, в сърцевината на живота си в Истанбул и сега трябва да се грижи за него, без нито една душа да разбере истината. Но тогава Есвет, докато бяга от насилствена връзка и крие собствената си мистерия, се озовава в центъра на тайната на Пеями.

Клюкаха преди ,че  заради горещите сцени с Беррак, Дуда е откачила от ревност и са се разделили.

Последна редакция: пт, 13 яну 2023, 21:56 от femmi2

# 665

Днес, 14.01.2023 се навършват 12 години от пускането на първи епизод от първия сезон на Adını Feriha koydum или Огледален свят, като го знаем в България. С годишнината на сериала се отбелязват и 12 години от старта на артистичната кариера на Чаатай Улусой. След днешния ден преди 12 години, живота на Чаатай тръгва в посока към звездите и със скороста на светлината ги достига .....за да остане завинаги ненадмината звезда Nature Star2

# 666

🎉🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎂🎂🎂💜💙💛🧡❤😍🥰

Днес рожден ден има любимият на всички сериал '' Нарекох я Фериха''
Сериалът AdınıFerihaKoydum на продуценска компания Мед Япъм е излъчен на 14 януари 2011 г. Никой не е предполагал, че проектът ще успее да завладее не само турската публика, но и останалия свят. За главната роля беше поканен победителят в конкурса, най-добрият модел на Турция Чаатай Улусой. Той беше толкова неподготвен за ролята, че трябваше да бъде дублиран за първите 13 епизода, но именно ролята на Emir Sarrafoğlu, принцът на нощта, превърна младия актьор в звезда на турското кино и по-голямата част от света, където този сериал беше показан. Главната героиня беше изиграна от вече обичаната млада актриса Хазал Кая.
След края на поредицата актьорите тръгнаха по свой път, но в сърцата на публиката завинаги останаха Femir - най-добрата двойка на турското кино.
Честито на всички фенове на нашата незабравима двойка 12-годишнината от романса им, който плени милиони зрители и нека още дълго ни радват с чувствата си на екрана, защото всеки дълбоко в себе си мечтае да изживее такава любов 🥰🥰🥰

Така започна всичко за него и за нас . Дали празнува и се сеща , но благодарим за всички емоции и герой минали настоящи .  Велик талант , звезда и преди всичко човек .  12 години актьорска кариера. Обичам те ! Heart

https://twitter.com/OnlyCagatayU/status/1614299917438287873
феновете отбелязват интервюто на астана тв   за сериала и принца на нощта.

Rox H
@RoxH2909
·
33m
Replying to
@OnlyCagatayU
 and
@cagatayulusoyy
I could watch and listen to him all day long talking about Emir, his other characters, fishing, hunting, boats ... wine ...  yeah, you got my point ...♥️

Цитат
Мога да го гледам и слушам цял ден да говори за Емир, другите му герои, риболов, лов, лодки ... вино ... да, разбрахте мисълта ми ...♥️

Къса ми сърцето тази песен и текст с гласа на Рафет Ел Роман и фемирската любов. Раната боли и още кърви.💔💔💔😥

По бТВ стигнаха до там Емко разбра истината. Джансула му отвори очите. Не мога да  гледам как принца се измъчва. Фера си е виновна за много неща.
Не е лесно с тези класи и криворазбран турски  морал ,но трябваше да събере сили. Нямаше да го изгуби в това съм убедена. Тя го изгуби в деня, който го излъга и живя чужд живот.
Сега Етилер , парка и всички герои ще преживят много неща.
Хандето изпрати снимки на Санем и капитана на Халдун.

Наздраве и нека виното да е червено🍷

Хазалка в очакване на малката принцеса

Последна редакция: нд, 15 яну 2023, 01:00 от femmi2

# 667
Списък със задачи на волната птичка Чаатай

# 668

По традиция в неделя Сарп Съндай

Изтрил лайка ко изобщо е имало такъв.Joy много шум, нека има интриги беше скука с бившата.  Беррак не си припомниха  авантюрата в реала, само в сериала. 
На Дудето няма да и е приятно да чете за неверния рибар и как не искал брак и се уплашил.
Те си знаят дали са обсъждали тези неща вкъщи. Млад е още не му трябва. Мисли с акъла си и ползва предпазни средства. С тая Илкин се заиграват и правят журналята на луди Joy
Няма нищо сериозно с нея. Чаго ще я приземи ко си мисли за такива неща. Чудесата не се случват втори път.
Като са го видяли в кръчмата да си ги снимали. Важните задачи на волната птица е да остане по дълго сингъл да не ме ядосва с пишман актриси. Няма спокойствие с Огнения Казанова. Красив ,богат звезда с кариера.   Мацките не могат да му устоят, което е нормално. Илкина е ужасна скумрия. Този вкус ще го оправи ли някога? Сега ще и се вдигнат акциите покрай него.
Важното е  НФ да се размърдат за Терзи и рибаря също.     

Турската преса обсъжда раздялата на Дуйгу Саръшин и Чаатай Улусой, като посочва, че след пет години връзка актьорът е предпочел да се раздели с любимата си, вместо да се ожени. И списание Snob развива историята, че Чаатай сега се среща с Илкин Тюфекчи. Наскоро бяха видяни заедно в заведение в квартал Сариер, след което актрисата публикува Instastories с риба, което журналистите сметнаха за алюзия към Чаатай, който е известен като любител на риболова.
Те също така твърдят, че актьорът е харесал снимката на Илкин, но е премахнал лайка   
Последният път, когато Чаатай е ползвал  Instagram е преди година и половина , но са успели да намерят лайка на момичето в стара снимка на актьора.

Последна редакция: нд, 15 яну 2023, 21:14 от femmi2

# 669
# 670
Самото Съвършенство е турският Бонд. Шедьовър! ❤️‍🔥Психолозите казват  за да си подобрите настроението трябва да гушнете поне 10 човека.
Не ща толкоз стига ми моята слабост и рана , която ме влудява.
Ще го задуша от целувки и прегръдки.Запрашваме с колата и ме отвежда в рая. Сега като е сингъл няма препятствия😂
Илкина е Опровергала в ИГ профила си слуховете за романс между Чаатай и нея. Няма изневяра и разврат😂 Казах ви заиграват се с журналята и те имат въображение. Какво ли не изписаха за Алп и Айча. Алп го изкараха егати неверника и какъв ли не.
Между другото вчера имаше РД Алпи и публикува снимки. Сладък рошльо.😍 Колегите от проекта му направиха изненада.
Да е жив и здрав и още много успехи.

Да се върна на раздялата, която изби рибата и продължава..
И да е било само секс няма да си признаят. Може и да си признае Казанова. Човешко е.  
Няма да си реже вените от любов и прочие. Сега си е на яхтата сам със себе си и му е добре с приятелите и любимото море и не се притеснявам за него. Усещам и знам ,че е добре. Дуда сигурно е при техните в Измир или при сестра си.
Искам да имам кристалното кълбо на Бирсен. От нерде знае подробности за проекти на актьори и живота им?    
Терзи губя надежда да го пуснат февруари.
Ще изчакаме НФ да пусне видео. Може и да ни огрее. Засега има турски премиерен филм и другите са американски.
Дали ще има гала вечер на Шахмеран ? Трябва да има от силните проекти и каст е.

Дидко Hug завиждам ти  Шахмеран и Айлето ще те зарадват. Мисля да погледна Шахсуто.
Давай  да гърмим шампанското , няма какво да мислим повече.
Да залагаме ли коя ще е следващата щастливка с която ще го спрягат.
Само името и да споменат до неговото и цял свят ще разбере. Мелиса Памук е свободна от кога сме я фиксирали. Сега има проблеми с проекта.
Алперен много раздуха, че закъсняла. Огън чифте са има напрежение между тях. Ще го бъде ли проекта така ?

Последна редакция: пн, 16 яну 2023, 20:18 от femmi2

# 671
Здравейте, дами!

Новини за новите проекти на Чачо няма, та затова ще се наслаждаваме на старите спомени и вълнуващи продукции, в които нашият палавник участва.

# 672
Малееее, тази е много грозна 😬😬😬

Извинявам се за снимката, но съм от телефона и не мога да използвам "скрит текст". Истински се надявам Чаатай да не замени Дуйгу за някоя като тази, защото ще е жалко и гротестно. Нашият човек май няма вкус за жените. Да не стане "от трън та на глог".

Ама наистина е грозна 😵🤮🤮 бррр....

Как е възможно мъж като него да излиза все с вампири?!!! В потрес съм....

Феми, с готината и гореща Мелиса не може, щото нали знаеш "на мой приятел си жена". Вярно е, че тя се разделили с приятеля му, но сега и баджанаци да станат ще дойде в повече. Турците ще полудеят съвсем 🤣🤣🤣

# 673
Емка Kissing Heart винаги има с какво да се забавляваме от старите проекти. Някой са класика.  
Като писахте си помислих НФ се размърдаха. Отварям и вампира насреща JoyScream
Няма вкус за кадъни. Преди излизаше с 13 години разлика сива мишка. За кака ви Гюненч говоря. Издържаха година и се разделиха. Не се показа официално с нея имаше намеци в интервюта.
С последната акула издържаха доста. Явно е добра в леглото и той Огън. 
Дени , новата коментират приличала на Пенелопе Круз. Илкина е отворена обича да се снима в разни пози. Нали отрече слуховете на кой да вярваш?! Силно се надявам да му е останал разум и да я ползва само за удоволствие.  
Новата да не свиква с голямата риба, няма да се повтори чудото.
Коя нормална ще откаже на такъв мъж хеле пък и сингъл. Аз ко съм ще го сграбча и като пиявица ще се впия. Ще научим нещо от Дудето. Joy
Избира ги пишман актриси и грозотии за да не ги ревнува и нямат главни роли. Ревнивец е.
Кефя се на Казанова само да внимава.
Гена трябва да е красив.  
Ще му изберем темпераментна сръбкиня.

Мелиса Памук се раздели с най добрият му приятел. Не знам Мерт да има ново севгили , нито тя.
Не и върви на проекти. Ако се провали с новия по Фокса да отива при Чаго. Той знае какво прави има усет и снима на платформи. Двамата са чок горещи. Може и да пламне нещо в реала.

Последна редакция: вт, 17 яну 2023, 12:40 от femmi2

# 674

Общи условия

Активация на акаунт