Тази сутрин докато пътувам за работа се замислих за забавленията ни по темите тук и за различните любимци от сериали и филми. След вчерашните новини за Чаатай и края на отношенията му с Дуйгу (ако е вярно) ми светна, че трима от общо 4 любими имена и лица са без гаджета до себе си. Само единият е с една руса скумрия, но почти усещам "вятъра на промяната" и при тях. Другото за което се замислих е, че по правило след или пред големи проекти, договори, служебни ангажименти хората в артистичния свят преживяват трусове с личния живот. На част от тях промяната се отразява много добре, на други не чак толкова. Надявам се промените при моите хора да донесат само хубави емоции и успехи в работата им. Също така се надявам да влезе истинска любов в живота им, защото феновете може да ги искаме вечно млади, секси и готови за нас, но живота иска и взема своето от всички, включително и от хора като любимците ни.
Относно новината за някоя си Илкин и Чаатай се пропуска най-важното, а именно, че Чаатай е бил на нощен клуб. Години наред не са излизали подобни съобщения. Той толкова инкогнито живее, че това да е бил на бар е толкова голяма новина колкото и раздялата им с Дуйгу.

мечтаех си затова не вярвах, че е способен. След такава отегчителна връзка се е изкушил. Коя ще устои на такъв огнен красавец❤️🔥 Няма такава на света. Ако има не знае какво изпуска и няма вкус. Вече има и оферти. Той е с мен ,аз го отървах от акулата. 

тази актриса за която ме питаш не знам коя е ? Грешка в превода или се отнася за Илкин с която го спрягат. От нерде прочете за нея? Проверих в гугъл , но ми излиза мъж. 

завиждам ти Шахмеран и Айлето ще те зарадват. Мисля да погледна Шахсуто.

винаги има с какво да се забавляваме от старите проекти. Някой са класика.