🧷Terzi/ Шивачът🧷Чаатай Улусой II преди и след II Тема 1

• 30 152
  • 729
  •   1
Отговори
# 120
https://vk.com/teammy?w=wall-58199741_2190284
Цеце , Пейами се появи и танцува .Heart Eyes People DancerЩе извадиш ли гифки. Толкова е готин с тази черна ризка. Много красив и шик. Завиждам неблагородно на кадъните .
Боже какъв мъж ! Kiss

Софи , бивш губернатор на Измир е баща й и политик .
Наградата е за най добра актриса у филм който е провал и никой не го гледа и говори за него.
Пълен смях е тая награда.
Що сега сетила да ревнува ,дебнат изкушения и горещи сцени.

Последна редакция: нд, 18 сеп 2022, 23:19 от femmi2

# 121
Тази с която денси не е ли Берак Т?

# 122
Тази с която денси не е ли Берак Т?
Не се вижда добре лицето може и тя да е.
Ох, бе толкова ми е мило да го видя иде ми да го разцелувам на дансинга и пресегна през екрана.

Последна редакция: нд, 18 сеп 2022, 22:36 от femmi2

# 123
Днес цял ден БГ мама се "подиграва" с мен и си играе  на ту я има ту я няма. Чак сега видях и направих гифка, но е доста размазано. И аз не можах да видя коя е мацката, която го "щипка" по бузките... Силно се надявам, че няма да е само това за награждаването и предстоящия РД.

# 124

Самото видео е с лошо качество. В туйтър пишат, че жената е тази Берак.

Последна редакция: нд, 18 сеп 2022, 23:27 от DeniAra

# 125
Свалих клипче и от туитър, което е двойно по- дълго и да личи си, че жената е Берак

Това е съпътстващата информация

Нова информация от снимките на сериала Терзи, с CagatayUlusoy . Това е клип от снимките на сериала Terzi, Cagatay е тук като Peyami, с Berrak Tuzunatak.

Ето, него го клъцнах на две

# 126
Свалих клипче и от туитър, което е двойно по- дълго и да личи си, че жената е Берак

Ето, него го клъцнах на две

Берак и Ча опасно близо.
Професионалисти са и ще си свършат работата и няма да мислят какво било преди. Като гледам Ча - Пейами се забавлява / забавляват.
Дали няма наистина да има повод за ревност от Дуда. Като почне сериала ще пишат още по големи интриги.Joy

Това видео от Т е по добро. Всяко копче си мечтае да се разкопчае.
Ох бе секси е и толкова ми липсва.Sob

И аз се надявам да е загрявка за РД това което ни отпускат и на празника да има хубави снимки и парти. Tada
Може и аркадашите да го изненадат вкъщи.

# 127
Здравейте!

Изненадите от Terzi не са спрели още. Имаме си отново клипче от външните снимки. Феновете вършат работата на Netflix да промотират и поддържат интереса към Шивача...

# 128
Здравейте Hug

Значи фенове и някой от статистите ни радват със снимки. Помислих си че някой от екипа ги слага.
Нали им е забранено.
На феновете няма как да забранят.
НФ си спазват правилото да пуска и засипва с материал след премиерата. Ча нищо не прави да нахъса феновете.

# 129
Здравейте, момичета!

Попаднах на един тест за  Чаатай Улусой....да видим кой колко го познава!

Колко добре познавате Çağatay Ulusoy?

последвайте линка за да решите теста...ще бъде любопитно....

https://socipol.com/v2/index.php?c=tryit&poll=Cagatay-Ulusoy … -kadar-taniyorsun

# 130
Феми, нямам на идея кой ги пуска, но със сигурност не са от Нетфликс. А като гледам разстоянието, от което са правени клипчетата, които не са по- дълги от 10-15 сек. предполагам, че са фенове.
Джаки, още сега мога да кажа, че не го познавам

# 131
Джаки, още сега мога да кажа, че не го познавам
Цеце, пробвай се, може да се окаже, че го познаваш повече от колкото си предполагала!
При мен така се получи, оказа се, че 73% го познавам.

# 132
Пробвах, Джаки, познах само свързаното с биографията и Йешилчам (то другото и без това на тото го играх), или по- точно казано 36%

# 133
Браво на мен познавам го 100 процента от анкетата. Въпросите са лесни , искам по - сложни.
Пише вие сте пълен експерт. Смешно ми стана но си е така. Друго съм Опознала с времето доколкото  усещам и ни позволява.

тук ми намирисва на караница между Пейами и Есвет.
Разбрала е че денси с Берак и  ревнува . Ей тая Берак  бе . Нека има интрига.
Много елегантен бе. Heart Eyes Докато ни пуснат трети сезон ще мине още време.

Последна редакция: пн, 19 сеп 2022, 17:08 от femmi2

# 134
Днешното стори на Джем.
Този човек работи на пълни обороти и винаги намира време да покаже по нещо от себе си и да се забавлява. Чачо да взима пример и не само той...

Общи условия

Активация на акаунт