🧷Terzi/ Шивачът🧷Чаатай Улусой II преди и след II Тема 1

• 31 029
  • 729
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте, дами!

Фемииии, отваряй шампанското! Тази новина чакахме от години:

Цитат
BİRSEN ALTUNTAŞ

Флаш новини от Çağatay Ulusoy и Duygu Sarışın

Всички чакаха новината за брака на двойката  Çağatay Ulusoy и Duygu Sarışın.

5-годишната връзка между  Çağatay Ulusoy и Duygu Sarışın си заслужаваше вниманието. Вятърът на раздялата в шоубизнеса се отрази и на известната двойка.
Накрая Ulusoy, който изигра главната роля във филма "Жиголо" с Ебру Шахин, и Sarışın се разделиха.
Разбра се, че Улусой, чиито отношения са се изпарили с времето, сега се присъединява към кръга от приятели сам.

фотките са от Instagram-а на Бирсен

# 646
А дано направо от мен ви е шампанското 😂😎

# 647
На Чачо му трябваше само един филм с Ебру, за да се раздели с Дуда (шегувам се)

# 648

Joy ФЕМИ* къде си, всичка налазихме темата
 и чакаме шампанското,
след Бирсен да благодариш и на ЕМИ* че и на Ебру..
Joy

# 649
Тука съм Софи ,обадих се на ашкъма да му благодаря, че му дойде акъла, което си го знаех. Казах му да прати от елексира да полеем вятъра на раздялата Joy
На  всички ще благодаря и на Ебру Joy и на Емка че донесе дългоочакваната новина. Бирсен се старае да не е жълта и щом го е споделила няма да лъже.
Божеее ,доживях! Sob Сърцето ми се разтуптя. 
Няма да повярвате ,но си мислех няма ли  Бирсен да пише нещо за Чаатай и хоп. Вибрациите и интуицията е силна.
Прогнозирах още година заедно Ча не издържа.

Последна редакция: ср, 11 яну 2023, 22:11 от femmi2

# 650
Televizyon Dünyası
@TvDunyasii

Çağatay Ulusoy ile Duygu Sarışın çiftinin 5 yıllık ilişkisine nazar değdi ve çift ayrıldı. (Birsen Altuntaş)

5-годишната връзка между Чагатай Улусой и Дуйгу Сарисин беше засегната от злото око и двойката се разпадна. (Бирсен Алтунтас)

maria
@favdizis

well at least there won't be any blocking and unfollowing drama cause they didn't even follow each other

добре поне няма да има драма за блокиране и спиране на следенето, защото те дори не са се следвали един друг

Bilgehan Demir
@mbilgehandemir
В отговор на
@TvDunyasii

Bu kız Çağatay'ı 5 sene tutmuşsa Nobel ödülü verilmeli 😂

Tова момиче задържa Çağatay в продължение на 5 години, трябва да j бъде присъдена Нобелова награда 😂

Тази новина направо ме зашемети. Коментарите са много смешни Joy
Не знам дали наистина Чаатай и Дуйгу  са се разделили, но е факт, че много двойки с дългогодишни връзки се разделиха през последните месеци. Русата вещица на Акън затова пуска платените статии за брак. Явно знае накъде духа вятъра и гледа да изпревари другото съобщение Joy Joy Joy

Започнах да се замислям коя ще отвори сърцето на Чаатай за нова любов и страст в живота му Grinning
Ще трябва кастинг за ашкъми да направим, щото момчето ни не може да е самотен и нещастен без жена до себе си. Все пак е млад мъж, има си нужда някоя готина мацка да му прави компания.

# 651
Сега всички копират Бирсен и си украсяват.
Тия, които писаха за сватба всяко лято да си заврЪт писанията знаят нерде.....  
Да видим Акън дали ще изгори с блондито.

Няма как да не признаем на Чачовата бивша успя да го задържи и е първата с която официално се показа. Никога не я фана за ръка. Не е задължително, прави впечатление.  
В соц мрежите ври и кипи. Някой се радват, като за близък човек други ожалват Дуда що така постъпил.
Няма нужда да му търсим веднага кадъна.
Нека да ми олекне на душата и гледаме сингъл. Има време и за нова любов ко изобщо е любов или авантюра и ще си припомни нощния живот.

Последна редакция: чт, 12 яну 2023, 07:51 от femmi2

# 652
Аз не харесвам Дуйгу ,но той човека нещо я харесал както казвам напоследък за всички които не харесвам в живота на любимците - привикнал с нея. На хаир да е раздялата....

# 653

Joy Съгласна съм с Феми* не му трябва кадъна поне до 45 РД*
искаме го сингъл, на Джано да не му е зле..
не знам къде се покри албанската пиявица след като го изненада на сета
за Хайредин, нещо Бирсен няма ли да я спомене..
от мен чашите..
Wine Glass

# 654

Хайдеее, вече си имаме и заместничка на Дуда. Жив и здрав да ни е Чачо, да излиза с приятели и готини мацки, пък и да започнат да го фоткат из заведенията, та да го виждаме по-често.
Феми, също така се твърди, че снощи Чаатай е видян с актрисата Илкин Тюфекчи(не я знам коя е) в един от нощните клубове.

# 655

Феми, също така се твърди, че снощи Чаатай е видян с актрисата Илкин Тюфекчи(не я знам коя е) в един от нощните клубове.

Това ще е било по приятелски сигурно...
Илкин я знам още от сериала Карадайъ после я гледах я Кара Пара Ашк актриса е ,но не играе често не знам къде играла на скоро не е лоша актриса в Карадайъ ми беше голяма драма като я убиха ,но отделна тема е това сега.
Може да са се засякли турската преса постоянно има навика да жени някой за някой насила и да ги прави севгили някои се хващат на хорото други не търсят по голяма сензация в сензацията.

# 656

Kiss

Дидко , щях да те питам дали я знаеш новата предполагаема любов.
Пишат, че играла в Островна приказка не си я спомням.  
Права си търсят сензация в сензацията. Тая Илкин не ми се нрави по - зле от Дуда. Дудето е с  поддържана фигура.
Новата  изглежда нахакана , кифлее ми. Казанова не си пада по такива. Внимавай какво си пожелаваш искаме интрига , да не е скука. Много го моля да не се забърква с такива и да ме слуша.    

на тая снимка е ужасна

ето ги двете с Айча

Цитат
Чага, но вкусовете ти за жени не се променят по пътя 😂 Илкин явно е общителна и готина мадам, видях комуникацията им с Айча. Но, надявам се, че с Чага просто са се мотали в една компания, нищо повече.

Цитат
Аз не харесвам Дуйгу ,но той човека нещо я харесал както казвам напоследък за всички които не харесвам в живота на любимците - привикнал с нея. На хаир да е раздялата....
Дидко,  няма да забравя израза хамсията Дуда:joy: наш Ози се раздели с пеликана и му е добре.
Слагаме рибата преди тигана . Дано издебнат някой от двамата навън.
Привикване е така е. Някой хора си мислят, че познават любимеца сега са изненадани.  
Може и след време да опитат за трети път.
Не че искам това е живота ако си липсват.
Когато Чачи беше в Америка сингъл се разделиха и като се върна се събраха пак. Дано си остане наистина бивша. Като не живее с нея може и да я харесам и да ми е симпатична😂 не я усещам, като енергия. Плаши ме погледа й. Сигурно страда. Като си живял с човек години и си мечтал за семейство. Тя си е на възраст.

Реакции от мрежите

Тази вечер ще празнувам..🤣

cok uzuldum  bir daha barismazlar insallah

Цитат
Много съжалявам, надявам се никога повече да не се срещнат

Сериальные братья друг за другом расстались со своими женщинами. В первом случае жаль, во втором рада

Цитат
Серийните братя се разделиха с жените си един след друг. В първия случай съжалявам, във втория се радвам

Цитат
тая глупачка по принцип обича да афишира личния си живот и всеки път като иска да се изфука си измисля разни тъпотии, така че и аз не вярвам да са се разделили, защото е пиявица

Последна редакция: чт, 12 яну 2023, 09:43 от femmi2

# 657

Феми* ша са задавя от смях..Дудето* Joy Joy

# 658
Софи Flowers Cherry Blossom
Дудето ще ни липсва коя ще солим сега викаш това да ни е проблема😂
Това зло око както се изразяват на кой ли е ?  
Опазихме го от най лошото. Не смея да гърмим шампанското ще изчакам още и тогава ще се черпим. Ако е вярно как ли са го приели близките им. Те я харесваха.  
Казанова е с мен да е ясно. Вече не е сингъл аз ще му давам свобода, но съм ревнивка. 

Нали Софи на любимците не им зле и не са нещастни.  
За Толга изпуснахме го вече. Там е сложно.

Последна редакция: чт, 12 яну 2023, 11:59 от femmi2

# 659

Добро утро!
Феми* любимците са си добре,
не ги мисли, снимат се и си живеят както им е кеф,
ние като фенове се ядосваме, особено ти..
сега се радвай на макс и дано Чаго спре да е асоциален,
Дуда също нЕма да я мисля защото си го заслужи,
знаеш с какво..!
Blush

Общи условия

Активация на акаунт