Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 10

• 33 959
  • 748
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Като дете родителите ми ме плашеха,че ще ме пратят в макаренковско училище.Та го знам този Макаренко.
Само дето представата за Макаренко се свързваше с бой и наказания, а не е така в действителност.

# 721
  • Пловдив
Ще ми се смеете, ама аз бях чувала някъде за котарака Ръфъс и бях убедена, че това е отговорът на въпроса за гълъбите на Уимбълдън. Той пък да бил герой на Дисни.

За каляване на стоманата и аз не чух да е споменал, но и не слушам съвсем внимателно.

# 722
Соколи и ястреби открай време пазят летищата от птици, съвсем логично беше и тук да е подобно.

# 723
  • Русе
Много тъпа, без извинение.

Толкова е тъпа, че дори не може да разбере колко е тъпа.

# 724
Хем ви прочетох, че е било голяма скръб, защо си го пуснах това да гледам... Умират ми мозъчни клетки. 🙄

# 725
Ти какъв учител си, ако не знаеш континентите. Тези деца на какво ги учи, манго. На логия. Ужас.

# 726
Въобще не съм чула  да казва "Как се каляваше стоманата". Явно съм се разсеяла. Но чух да обяснява какви деца са възпитавани от Макаренко.

Да, както обясняваше, че възпитавал малолетни престъпници (факт), продължи с това, че бил станал много известен в България покрай един филм – „Как се каляваше стоманата“.
И да са споменавали във филма за Макаренко (което не си спомням, дете бях, когато го даваха), със сигурност не е станал известен заради него, смешно е.

# 727
Той е имал предвид сигурно, че е станал известен в актьорските среди Wink

# 728
То и на Билалов общата култура му куца.Къде Макаренко,къде "Как се каляваше стоманата"Макаренко е възпитавал сираци от войната,които е нямало кой да изхранва и са станали малолетни престъпници.Никъде в "Педагогическа поема" не става въпрос за бой.Принципа е да учат и да се изхранват от това което са произвели на полето т.е.трудова терапия.И за учители наема добри преподаватели от царско време.Поне така помня.

# 729
И аз не можах да разбера  каква връзка направи между двете.

# 730
  • Sofia
Някой път говори големи глупотевини,не знам в слушалката  ли му ги казват или са негови идеи 🤨...и това ,което казва преди рекламите е тъпотия всеки път...

Последна редакция: ср, 26 окт 2022, 19:08 от Doli

# 731
Еее, това преди рекламите със сигурност е сценарий - "не сменяйте канала, защото нещо ще се случи".

# 732
  • тук, на мястото си
Тази вечер ще направя новата тема, не успях днес.

# 733
  • In The Middle Of Nowhere
Този човек май участваше и в Последният печели, а въпроса за кошаревския свидетел аз не го знаех.

# 734
Хубав въпрос за USB, повечето хора не се замислят, ама трябва да се знае английски, ако не се знае изрично.

Общи условия

Активация на акаунт