Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 10

• 34 361
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
  • Русе
Дакел не беше ли дашхунд? И май само то звучи различно на английски?

Ууу, какъв лесен въпрос за 10 000 лева! В Арбанаси са колоните.

Грешка на този лесен въпрос. Ill Отде накъде в Арбанаси.
Момчето е много приятно и интелигентно. Желая му успех!

# 616
Написала съм го така, защото го свързах с една екскурзия, на която бях по-миналата година. Във всеки случай, знам, че е в Св.40 мъченици, имам снимки до колоните, не е грешка.

# 617
  • Пловдив
Аз пък се ошашках с тоя въпрос, защото реших, че тая църква, както са и другите три, е в София, а за колоната на Омуртаг знам, че не е в София, а в Североизточна България; не знаех точно къде обаче.
Е, все пак от четирите тази остана да не е в София, де, другите са там.

----
Дакел, защото е явно немски. Дъщерята каза: "дакел, защото и друг път вярното е било това, което аз съм го чувала" (не беше чувала за другите породи) и също позна. Sunglasses

Последна редакция: ср, 19 окт 2022, 10:58 от Магдена

# 618
  • In The Middle Of Nowhere
Аз съм го срещала дакела в ютюб като Dachshund и затова си помислих, че може да е той. ( А пък мопсът е pug).
Самоотговарям си, че въпросът за Ружа Игнатова действително е за края на юни, което ме кара да мисля, че записите би трябвало да са били юли..

# 619
Подобно хлапе имаше и преди години, още при Ники Кънчев. При това въпросите му май бяха по-трудно! Стигна до 50 000 и накрая го замая еуфорията, рискува доста хазартно, сгреши и се върна на втората сигурна сума. 3 000 ли, 5 000 ли беше. А се канеше да ходи да учи по чужбините... Можеше да помогне и на себе си, и на родителите.
Та има светлина в тунела, т.е. наред с трагичните случаи, има и много млади, сериозни, умни и знаещи млади хора 🙂

# 620
Ау,браво на момчето за късмета!
Отговорът го знаех.

# 621
  • Sofia
Пърт в Австралия е, но се съмнявам колко хора го знаят…

Браво на момчето!

# 622
Много ме радват такива деца. Носят надеждата, че младите поколения не са съвсем изгубени.

# 623
Хубаво е, че си взе парите, а не рискува.

# 624
  • Sofia
Само да не обърка Буратино с Пинокио..

# 625
Точно, че Буратино е руският Пинокио.

# 626
Добре е, че си замълча с какво свързва Толстой.  А Билалов иска да го подхлъзне.

# 627
Път с предимство. Тоя запецна...

# 628
Да, аз не съм шофьор, но го знам. Не е ли задължително, който кара да го знае без запъване, хем е от важните знаци.

# 629
  • София
Браво на момчето! 20 хилки, ехааа
В конкурентното предаване тази сума за цял сезон не може да се заработи... Grinning

Общи условия

Активация на акаунт