💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 2 (05.09 - 11.09)

• 68 794
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 180
  • Буркина Фасо
А, "случайно" намерили летви в гората!!
случайно може и кюфтета да намерят Smiley

# 181
Абсурд Жени нарочно даде дъни. Твърде е егоцентрична.

# 182
Снощи сините си легнаха без да мърморят, шегуваха се. Който и да е бил недоволен, остави го за себе си. Жълтите се подкрепяха яко, независимо, че последни започнаха пъзела. Земеделецът така мърмореше и се тюхкаше, че дали той не ги стресира, за да се провалят.
Може да няма опит за действия под напрежение, но трябва да си го знае. Елица, олимпийската шампионка, също ме разочарова. Тя обикаляше и мърмореше. А жълтите - "Браво! Справяте се чудесно!", поздравления за стратегическия ход. Мисля, че червените имаха доста подредени плочки, когато жълтите започнаха, ама... Джуките гледаха като треснати, с празен поглед.

Последна редакция: пн, 05 сеп 2022, 21:59 от Анонимен

# 183
Айдеее почнаха скандалитееее 💪🏽💪🏽💪🏽

# 184
  • Другата България
Правилно ли чух, че Куков обвини друг за загубата?
Веднага ми влезе в черния списък.

При каките мъжете ще се обърнат срещу Годзила.

А батките горките....Звезда съвсем ще се сдуха. Пускам сълза.

# 185
Не очаквах Жени да е такава интригантка. Филип й е голям трън в очите още от вчера.

# 186
Джаферович ще скочи срещу Фифо и ще го изкара виновен за всичко. Тя усети голяма конуреция в негово лице и сега ще се чуди как да го разкара

# 187
  • London
Интересно защо така се получи при Жени. Много игри е гледала, има сериозен бекграунд, но допусна много глупави грешки. Лидерството не и се отдаде днес в тази игра със сигурност.

А според мен кардиото й е слабо. Тя е натрупала маса, но нямаше издръжливостта на Карен, Паола и Валкирия с подобна структура от колумбийския формат. Просто издишна и без кислород спря да мисли.....

# 188
  • Някъде в Европа...
Жени не може да трае друг лидер 😂..усеща, че се издъни и сега "г@з пик@е"

# 189
Жени  това не ти е Ваня ,че да душиш Joy Явно в къщи е свинала як кютек по мъжа  ,ама тук с Фифо ще удари на камък ми се струва Grinning

# 190
  • Sunshine state
Джаферович ще скочи срещу Фифо и ще го изкара виновен за всичко. Тя усети голяма конуреция в негово лице и сега ще се чуди как да го разкара
Точно! Пусна си пипалата октопода. Дано другите не се заблудят и да й се вържат.

# 191
Жени определено е наясно, че Фифо носи лидера в себе си и ще опита да го дискредитира по всеки възможен начин. Борбата за контрол над племето започва след рекламите. Simple Smile

# 192
  • Другата България
Не очаквах Жени да е такава интригантка. Филип й е голям трън в очите още от вчера.
Сериозно ли?
Сега за първи път ли се сблъскваш с нея в ТВ шоу?

# 193
  • Sunshine state
Колко е долна само.. Тя ги закопа, а после се опитва да изкара Филип, дето благодарение на него са в колибата, виновен. Наглярка!

# 194
Аз съм я гледала в сървайвър. Още тогава я запомних че беше с не знам колко си медала а реално доста участници бяха по добри от нея. Самочувствието и е голямо

Общи условия

Активация на акаунт