💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 2 (05.09 - 11.09)

• 68 736
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 360
  • London
Александър е такъв ? Мислех, че тества коли....кога всички тези неща са се разбрали? Flushed
Не са се разбрали, знам ги от бившите му работодатели и колеги.
Ако е вярно срам и резил.

# 361
  • София
А аз, както винаги, само докато ги представят ги помня, нагласени, гримирани,  после, с тези дрехи и без грим, им губя следите кой кой е. За имена да не говоря. Никога до сега не съм запомняла физиономиите и имената на всички играчи, само на тези, за които се говори повече.А какво остава да ги коментирам. Аз и състезанията не гледам, само слушам и чакам да свършат. Дори не помня догледах ли предишния сезон, защото за мен беше учудващо, като видях кой е победителя от миналия сезон в черешката. Като при всяко предаване, гледам представянията и после губя интерес. Ама аз в денонощието гледам толкова много неща и то от различни категории, та няма начин да помня всичко.

# 362
А как точно се разбра, че Алекс е мошеник? Просто ми е интересно.
И аз имам едни бивши колеги, егати мошениците Grinning

# 363
Това за леглото според мен беше, защото и писна от обяснения и нямаше проблем да спи в помещението на мъжете, където никой не искаше, че май е и по-студено. Не виждам лошо. Спести им чопа. Можеха да и благодарят и толкова, след като никой друг не го искаше това легло. Но определено е свикнала да командва, харесва и, и Филип и е голям трън в очите понеже и той иска да командва, но за момента показва и повече качества и по-добра стратегия от нея. Човек винаги се дразни на някой, който го превъзхожда, особено ако е с голямо его. Хитрушана за мен ще е ако привидно зарови томахавката с него и се закроти, а иначе си обработва женската група и се възползва от негови грешки, за да го прати на елиминация с надеждата да отпадне.

# 364
  • London
Това за леглото според мен беше, защото и писна от обяснения и нямаше проблем да спи в помещението на мъжете, където никой не искаше, че май е и по-студено. Не виждам лошо. Спести им чопа. Можеха да и благодарят и толкова, след като никой друг не го искаше това легло. Но определено е свикнала да командва, харесва и, и Филип и е голям трън в очите понеже и той иска да командва, но за момента показва и повече качества и по-добра стратегия от нея. Човек винаги се дразни на някой, който го превъзхожда, особено ако е с голямо его. Хитрушана за мен ще е ако привидно зарови томахавката с него и се закроти, а иначе си обработва женската група и се възползва от негови грешки, за да го прати на елиминация с надеждата да отпадне.
Тя каква полза има да отслаби племето? Ха... Никаква! Отслаби ли го идват елиминациите, оттам насетне и нейното потенциално излизане. Там този Филип е нужен така че да се пробва да го изрита....би било мега глупаво на скорошен етап. Естествено сега като им стане ясно на всички, че резервите влизат.....при отпаднал ще има доста интересни ходове. Навярно някои ще падат и нарочно за да сменят някой сакат играч.

# 365
  • София
О, не карам никого да ми вярва. Работодателите му са хора от "голямото Добро утро", та едва ли ще се занимават да очернят някакво шофьорче в свободното си време. Подробности не съм оторизирана да споделям, така че може да го приемете просто като пример за тотално разминаване на действителност и визитка.
А какъв е се видя много ясно и в играта.

# 366
Александър е такъв ? Мислех, че тества коли....кога всички тези неща са се разбрали? Flushed
Не са се разбрали, знам ги от бившите му работодатели и колеги.
Ако е вярно срам и резил.
Че той си беше срам и резил без да е нужно да го очернят бивши колеги и прочие, сам се направи на маймуна

# 367
Тя каква полза има да отслаби племето? Ха... Никаква! Отслаби ли го идват елиминациите, оттам насетне и нейното потенциално излизане. Там този Филип е нужен така че да се пробва да го изрита....би било мега глупаво на скорошен етап. Естествено сега като им стане ясно на всички, че резервите влизат.....при отпаднал ще има доста интересни ходове. Навярно някои ще падат и нарочно за да сменят някой сакат играч.
Ползата е, че няма той да я дебне да я изгони. Освен това тя според мен смята, че те и без него са достатъчно силно племе. Като се стигне до елиминации хитрият не гледа благото на племето, а той и коалицията му да надделеят и да се спасят.

# 368
Аз също мисля, че Жени се „жертва“ за другите и така удари с един куршум два заека. Но не го отигра добре - прекалено авторитарно се държи и явно не е такъв добър манипулатор, за какъвто се има.
Не разбрах какво я забави в началото при варелите. Тя самата не тръгна да се обяснява, което само по себе си показва силен характер. Филип не се държи много мъжки. Ако капитанът беше мъж, при същите грешки, съмнявам се, че щеше да му търси сметка.

Касим удряше пъзела, за да го намести, защото някои парчета стърчаха

# 369
О, за тоталното разминаване съм съгласна, но това не е от вчера и важи за всички. Но, има работодатели, било и от "голямото добрутро", които напълно съзнателно очернят служители. Случая разбира се, може да не е такъв, просто ми беше интересно.

# 370
И съм 100% сигурна, че не е случайно това женско мнозинство в жълтото племе. След няколко сезона, в които жълтите си гонеха жените и ги пращаха на елиминации, тук продукцията е решила да гледаме обратното - силните амазонки.

# 371
Я,това за Александър е много интересно. Него ли щяха да съдят от предаването или той тях?!?

# 372
  • SF
Не е случайно, разбира се.
Отборите са мислени и Резерви, Непобедими, Супергерои, Безстрашни са разпределяни точно като части от пъзел.
За да бъде лидер, Жени е трябвало да бъде разпределена в отбора на момичетата. Те сами си избраха още един мъж.

# 373
  • София
Коя беше онази, дето е снаха и има частен басейн?

# 374
  • София
Мирослава, ако не греша.

Общи условия

Активация на акаунт