💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 2 (05.09 - 11.09)

• 68 595
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 690
Мисля, че всички изказват предположения. Не е спойлери. Някои пишат едно, други - друго. Повечето не сме наясно кой какво е казал. Не сме от тези среди, а обикновени зрителчета. Не се знае дали утре изобщо ще се сетим, че има такова предаване, ако ни завее вятърът. Аз сега пуснах подкаста и изобщо не мога да се сетя кой е Морунов, кой е Туджаров, ама до довечера ще съм ги забравила. Помня само Юлиян, Добата, близначките и разни откачалки и то бледо.

# 691
  • София
Разсеях се снощи и неразбрах от резервите защо се състезаваха само 3ма ?

Така са го измислили Продукцията. Трима доброволци, те пък щяха да се избият кой да иде.

# 692
  • Sofia
Аз не разбрах спечелилият от резервите какво печели 🤔

# 693
Аз не разбрах спечелилият от резервите какво печели 🤔

Чест и слава

# 694
Не печели ли правото да влезе на мястото на първия отпаднал?

# 695
  • София
Оформила се е стабилна компания от ИВ, които често са заедно... Днес са били на Боянския водопад.
Това са Мирела, Валери, Митко Бийтса, Чакала и Георги. А с тях е и Стратимир от миналия сезон, който е гъст с Лефтеров.

# 696
А всъщност някакви спойлери знаят ли се? Аз не им вярвам много, някак на шега ги чета пък каквото дойде. Ако някой има някаква информация да се чувства поканен да сподели с мен.

# 697
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Излиза, че първите племена, които загубят играч, ще спечелят. На мястото на слаб физически играч, ще дойде по-силен.

Абсолютно същото си мислих и аз. Те все още не знаят,но като губят,всъщност печелят.
От резервите - Алекса,Гайтанов,Чакалов са все силни играчи.
Елина много ме разочарова засега,на визитка и картинка - жена Машина пък то ..мекане и оправдания.
Веселина/Валентина е сложена там за комедия и нея никъде не я броя. Направо я съжалявам,толкова е неадекватна и неориентирана дори със самата себе си.

Куков - тотално фиаско.Толкова пъти се изложи и нито веднъж не си призна грешките.Все другите му виновни. Да си ходи.

# 698
Ма много ясно че е нагласено това "спане". Обратното би било безумие - Жени отива на битка, всички си казват - ми добре ай да лягаме и целокупно и без изключения заспиват и не чуват дори когато тя и оператора се разхождат наоколо.

Била затапила ралица за сабите. Ами разбира се - продукцията не се е заклела да пази "честта и достойнството" Wink на водещите и да прави на маймуни само участниците.  Даже се учудвам че от толкова много възможности да се направи нещо интересно на гърба на водещите, не се прави почти нищо.

Чули са някои от препоръките ми  Wink  -- да не се виси на тоя кол на високо над пясък и да се контузиш след изтърване, та го сложили над вода.  Но не са чули за каяка. Заболяха ме ушите с това "кануто, кануто, кануто".

# 699
Ще постои, постои, ще си ходи безславно Кукунко. Сигурно ще изгуби от някоя мома, която ще го победи на пинг-понг или федербал. Драгият зрител ще се ядосва, че тази мома е още във формата, а велики състезатели като Гого или Иван са отпаднали. Не е спойлер. Може пък да греша.

# 700
  • София
На мен ми се струва, че Жени влезе с голямата кошница на вече врял и кипял участник в Сървайвър и полегна на тази кълка  - демек аз съм по-опитна, всичко ми е ясно, следвайте ме. И Ралица и девойките я последваха безропотно, ще ми се да вярвам, че не е от глупост, а от стратегическо желание за "снишаване" в началото, ама се съмнявам, ще видим. Леко дори снизхождение демонстрира и появата на Филип я изнерви много, защото хем е много силен, хем не демонстрира страхопочитание към нея. Интересен ще е този конфликт и най-вече момчетата в отбора накъде ще тръгнат, макар че по любовна линия единия сигурно ще бъде примамен от женската част, а Валери подозирам, че по най-малкото съпротивление ще го последва и Илина и Филип ще останат сами.

# 701
Мен пък ме съмнява, че спането е било преструвка. Като ги гледах сутринта как миличко си нянкаха, докато фермерът се опитваше да ги събуди. Обичат да си поспиват, леглата не са чак толкова неудобни. Ако спечели Евгения, добре дошло, ако загуби, може да излязат виновни с нещо, както Филип го отнесе. Най-добрата стратегия - лягай си с другите, пък ако ще стават, всички да са заедно.

# 702
  • софия
Този сезон щях да го пропусна, но се оказа , че мой познат участва.
Пухи милия, е от години на изключително тежка химия.....не го виждам как ще оцелее там.
Хвалипръцко....измисля си и пропуска важни факти, и всяка втора дума му е АЗ спечелих това и онова, АЗ бях там и там, АЗ ще ходя еди къде си да ги размажа...
Е да де, ама е баннат от всички големи форуми защото не може да мине допинг тестовете....
Радва ме , че поне засега си мълчи и не се излага.

# 703
  • София
Надявам се номинационната битка да спечелят Безстрашните. От тяхното племе подкрепям Жени, Михаела, Ралица и Валери.

С мъжа ми коментирахме, че участници над 30 г са дефицит, а над 40 е май само Веселина.
Да се надяваме, че това е защото хората помъдряват с възрастта и не се явяват на кастинг за това предаване.
SatisfiedSatisfiedSatisfied

Последна редакция: ср, 07 сеп 2022, 19:45 от La Vikinga

# 704
Слушах Неделчо, Туджаров и Морунов и ви обобщавам общо-взето.

Туджаров е подготвял Жени за предаването, гледали са заедно всички битки от предните сезони. Навивал я е да се запише, докато са гледали заедно Сървайвър, включила се е в последния ден.

Неделчо пък е подготвял Мирела. Каза, че му е скрила шапката на плуване, даже му е показвала как се плува правилно бътърфлай. Тя е най-добра приятелка на Габи от предния сезон.

Интересни подхвърляния за участниците:
Касим е надхитрил всички на кастинга - имало е състезание с бягане и ако някого го задминат, отпада. Затова нашичкият почнал да тича наобратно Grinning

Валери бил гимнастик, не съм чула да е споменавано. Според мен това му дава много предимства.

Цветан не е имал визитка, защото когато са ги снимали, е имало проблем с графика и уж са щели да му снимат след края на снимките, но явно не са го направили.

Още не съм стигнала до коментарите за резервите.

Общи условия

Активация на акаунт