💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 2 (05.09 - 11.09)

• 67 841
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 990
Ако целта на Джаферович не е победа, то колко трябва да и платят за да си причини това? 100 хил.лв.? Според мен тя много иска победата. В собствените си очи се вижда като "велик стратег, който направи мъжа си победител".

# 991
Вчера бях на вълна Шампионска лига с приятели и пропуснах епизода Simple Smile Сега наваксах с гледането, малко по-късно и с четенето  Simple Smile

Крива, лоша като дизайн и правила битка. Най-слабата до момента през сезона. Дано са по-малко битките като тази. За трети път от четирите сезона племето, спечелило първо резиденцията отива и първо на номинационен съвет, което се очертава като някаква любопитна тенденция Simple Smile

Илиян - провали се в играта, но не получи нито една номинация на съвета и благодарение на това, че си оплете кошницата преди него. Не виждам нищо лошо в опита му да манипулира, това е част от играта. Лично на мен не ми е приятен, но оценявам усилията му на тихия фронт.
Александра - Вяла. Липсва ми искрицата в нея, някакси не се вписва в предаването. Много харесвам спорта, в който се състезава и донякъде може би съм и пристрастен към нея още от влизането и . Моето лично мнение е, че колкото по-рано излезе толкова по-добре за нея, защото няма да продължи да трупа негативи.

Връщам се назад да ВИ чета с удоволствие.

# 992
  • София
За пореден сезон някои участници не схващат, че "слабите" не са там за да им бъдат жертвени агнета по пътя към финала, както и че играта не е само битки, а има и социален елемент, и там също трябва да покажеш умения. Мрънкането на Виктория ми беше изключително дразнещо, особено предвид, че е спортист, и не трябва да я е страх от битки. Няма да ми липсва, ако отпадне.

# 993
  • Другата България
Ох, като гледам довечера Пухи как ще го влачат, по-конкретно Гошо....със жилетка във водата....и само се питам ЗАЩО? Защо все има някой, когото трябва да влачат в ТВ формат, в който един от основните компоненти за оцеляване е именно водата?
Ама какво се чудя, то в първи сезон този, дето не можеше да плува взе, че победител стана....вероятно заради социалната си игра....

# 994
Ох, като гледам довечера Пухи как ще го влачат, по-конкретно Гошо....със жилетка във водата....и само се питам ЗАЩО? Защо все има някой, когото трябва да влачат в ТВ формат, в който един от основните компоненти за оцеляване е именно водата?
Ама какво се чудя, то в първи сезон този, дето не можеше да плува взе, че победител стана....вероятно заради социалната си игра....

Ами защото си имат шаблон и не търсят най-добрите участници, а потенциални конфликти (които както чета са по-интересното за болшинството).  Затова винаги има неможещ да плува, физически слаб, канара от мускули, ама без издръжливост, скандалджия, чалагаджийка, интелигент, пъзелджия, чужденец, ВИП персона(спортист с успехи)... И затова (поне при онези в резиденцията) алкохол не се жали.

# 995
За мен това със забележката за хъркането беше много грозно.

Илиян е много долен. А досега представянето му е 0.

Виктория ми е неприятна и се изненадах на реакцията и след съвета.

Аспарух в началните епизоди каза, че не може да плува добре. Явно в предстоящата игра ще трябва всички да плуват и съответно той ще ги забави.

# 996
За пореден сезон хора, които не могат да плуват, не издържат физически, не могат да търпят да са лишени от удобства и нямат като цяло качества и умения, се записват да участват и ги избират. И всичко това за сеира, а конкретно за повечето участници - за краткотрайната слава. Продуценти и сценаристи трябва да са много глупави и нагли, за да имат претенции, че създават нещо качествено.

# 997
  • Другата България
По-скоро риторичен ми беше въпроса.
Наясно съм, особено с Тупаревските формати.

Що се отнася до ВИП персоната - спортист с успехи, то точно тук такива са много, и един от тях в момента се представя най-зле именно откъм спортни качества. Евгения е най-малко спортист с успехи, да, добра плувкиня, но на фона на Елица и Фейгин, а и на Виктория някак за нея не мога да си помисля като Жени спортистката, а като за Жени от Сървайвър, която там на място омайваше онова момче от чуждестранния легион - Филип, или пък защо не Жени от Мис Плеймейт
Скрит текст:
, или пък за Жени на Ваня, която говореше с него във видеоразговори, когато той искаше да си тръгва от "Сървайвър", убеди го да остане и той стана победител.....и още, и още. Точно тук в този сезон не мога да определя ясно коя е ВИП персоната с успехи, по-скоро няма такава.

# 998
Точно тук в този сезон не мога да определя ясно коя е ВИП персоната с успехи, по-скоро няма такава.
Олимпийския бронзов медал на Елица е най-сериозното постижение в професионалния спорт сред участниците.

Алекса и Виктория също имат много отличия и добри кариери.
Класирането на Александра за волната програма на олимпиадата също го отнасям към сериозните успехи.

Иначе съм съгласен, че ВИП като отношение на Продукцията към играч като че ли няма за момента. Но гледам с повишено внимание към Елица и Алекса Simple Smile
Не мисля, че Жени е с ВИП статус, всички знаем за отношенията на сем Джеферович с НМ.

Последна редакция: чт, 08 сеп 2022, 18:17 от Bengun

# 999
  • USA
Илиян е много долен. А досега представянето му е 0.
Виктория ми е неприятна и се изненадах на реакцията и след съвета.

Koгато не си силен на терен,единственият ти вариант,за да останеш в игрите е да си силен на социална игра,да направиш коалиции и да се добуташ максимално напред с "партньорите".
От сините - Илиян,Велислава,Фейгин са все имена,които с нищо не блесват (засега) и какво им остава освен да се обединят?! Или така или да си чакат тихо и кротко реда.Ти кое би избрала?

Някой даде пример с Борислава(Сървайвър) и как с шушу мушу под палмите стигна финалните битки.
Нищо долно няма в това.

Виктория те първа ще създава проблеми. Мани и Катя взети заедно. Не я харесвам и това е. Уж спортист,уж име,не знам си какво,а беснее и вилнее,че някакви си непознати там я номинирали.Играта на живота й.. Rolling Eyes

# 1 000
Това, което запомних за Илиян от визитката в началото, че отишъл в Лондон най-вече, за да избяга от провинциализма (от Бургас).
Но как може да избягаш от себе си?
Модел бил, но и на първите места по успех - учил право. Изостава с морала засега, не е на първите места, за разлика от правото. По-добре да си беше останал провинциалист  в Бургас, отколкото да бъде такъв в Лондон или в "Игри на волята" - според мен.

# 1 001
За пореден сезон някои участници не схващат, че "слабите" не са там за да им бъдат жертвени агнета по пътя към финала, както и че играта не е само битки, а има и социален елемент, и там също трябва да покажеш умения.
Не съм убедена, че социалните умения, поне така както ги виждам аз, са нещо, което притежават тези участници. По-скоро са умения да правят сеир, жалък и самоунижаващ се сеир, който е целта на продуцентите. Всяка година гледаме жалка картинка - подобни хора трудно ще оцелеят в нормална среда. Ще ги смажат и ще ги издухат в реална обстановка.
Има си думички за такива социални виртуози, ама не е удобно да ги казвам.

# 1 002
Евгения Джаферович е:
- плувкиня
- гребкиня
- гримьорка
- съдържателка на бар
- собственичка на фитнес
- коментаторка по телевизията
- риалити участничка
- плеймейт
- майка и съпруга
- примерен шофьор
- биячка на пътя

Вие къде сте тръгнали да ѝ обяснявате на нея какво да прави, тя предимство спечели, побеждавайки двама силни мъже, пък отборът ѝ го изгуби!

Дано довечера да паднат и да получи поне един номинационен глас, направо ще се видят в чудо останалите.

# 1 003
Хайде за пръв път да кажа нещо за участниците:

- Виктория не ми харесва. Начинът по който говори и начинът по който прави физиономии. За такива хора тутакси си казвам че няма да мелим заедно.   
- Илиан ми прилича на Хайден Кристенсен.   (Снимки следващият път)
- Мани също ми прилича на някоя актриса в момента уточнявам коя.
- Художничката е най-зле. За мен такива хора са просто излишни, безполезни и не знам кой се занимава с тях.

Засега никой не ме изнервя безкрайно. В началото ме изнервяше присвитото око на Жени но взех да свиквам (както, предполагам и всички които я виждат често) 

# 1 004
  • Другата България
Joy
Довечера Илина е на пангара.
Гледам че и пъзел тя ще реди, и ако загубят....просто коз за Жени.

Общи условия

Активация на акаунт