💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 2 (05.09 - 11.09)

• 67 987
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 1 155
  • Sofia
Джаф, Джаф копа ли копа, гоооляма  лисица и манипулатор. Обръща палачинката, без да й мигне окото. Днес говори едно, утре друго.. Е, как да не я харесва човек!?

Фифо ме изкефи, хем я номинира, хем не й спести нищо!

# 1 156
Сега гледам на запис, Евгения "Може ли да гледате, защото оттатък се виждат частите.Гледайте какво редат те, това ни е важното". Много достойно, като липсва акъл и се обвиняват други хора за липсата на организация.

А накрая ги обвини, че са гледали пъзела  на червените, вместо техните си парчета и затова са изгубили

# 1 157
  • London
Стискам палци за Филип и Илина като опозиция на Женя. Ако някой от тях си тръгне, тази яка и набита досадница с огромно его без покритие съвсем ще се самозабрави и ще се разпорежда в племето.

А може да влезе някоя от резервите жени ....по всичко личи и двете биха дали сериозен отбой на Жени.🤣 Елина според мен няма да търпи друга да се прави на алфа жена....а художничката предполагам ще ги побърка всички накуп.

# 1 158
Илина си понесе достойно номинацията. Утре се надявам Фейгин да отпадне не толкова заради ясна симпатия към другите номинирани, а защото искам да се бутне коалицията на Илиян. Да го видим тогава как ще действа, големият стратег. Някой назад го беше сравнил с кирил петков(нарочно с малки букви) - право в десетката!

# 1 159
Стискам палци за Филип и Илина като опозиция на Женя. Ако някой от тях си тръгне, тази яка и набита досадница с огромно его без покритие съвсем ще се самозабрави и ще се разпорежда в племето.

А може да влезе някоя от резервите жени ....по всичко личи и двете биха дали сериозен отбой на Жени.🤣 Елина според мен няма да търпи друга да се прави на алфа жена....а художничката предполагам ще ги побърка всички накуп.

Е тогава положението ще е "пай се" 😂😂😂

# 1 160
  • London
Въпроса е обявиха ли как точно ще се решава коя резерва да иде? Всички ще се състезават за едното място или определени хора на някакъв принцип? Това ми се губи....

# 1 161
Въпроса е обявиха ли как точно ще се решава коя резерва да иде? Всички ще се състезават за едното място или определени хора на някакъв принцип? Това ми се губи....

Като си знаем продукцията най-вероятно принципът ще е се променя всеки път според това кой къде искат да пратят.

# 1 162
  • earth
Филип е добър състезател, а сега с този конфликт стана и интересен. Това му гарантира да остане по-дълго време. Ако успее да спечели още-повече симпатиите на зрителите, шансът му за краен успех ще е значителен.

Стратегията за успех в това предаване трябва да включва:
- да се откроиш по някакъв начин (дали с кавги или нещо друго)
- да си добър състезател физически
- да не събереш много негативи сред зрителите (тук Юлиян загуби)

Филип, противопоставяйки се на нехаресван съперник, печели по първа и трета точка едновременно.

# 1 163
Змияферович си е мислила, че ще е много харесвана амазонка , ама удари на камък 😁

# 1 164
  • Sofia
Амазонка,викаш...

Надявам се Фифо да остане.За другите ми е все тая.
При всички положения някое от племената ще спечели силен играч.
Ако са жълтите,даже може да се изравнят мъже и жени.

Последна редакция: пт, 09 сеп 2022, 00:41 от avi10

# 1 165
  • London
Змияферович си е мислила, че ще е много харесвана амазонка , ама удари на камък 😁

Трябвало е да погледне колумбийските формати. Не знам как там тия хора си спестяват огромна част от всичко това, но мисля, че и регламента го предпоставя ....

Давам идея на нашите за догодина. Който загуби спечелилото племе ....номинира двама от загубилото племе. И ето ти липса на драма, защото в самото обиталище ги няма тези дето са те номинирали.😉

# 1 166
Ако дадат пъзел на Александра и Илина, ясно е коя ще си ходи.

# 1 167
  • София
Нали имаше тема за колумбийския формат.
Щото тук гледаме българският.
Аман от препоръки.

# 1 168
Утре ми се струва, че Илина и Фейгин ще се борят една срещу друга. Жълтици май се даваха само на победителят от битките 1в1, нали? Щеше да е яко Фифо да се прибере с награда, която да избоде очите на жени, но може би ще е Фейгин и ще могат да скалъпят нещо с Илиян.

Това е само на база на промото и мои разсъждения.

# 1 169
  • София
Почти съм сигурен, че първия отпаднал ще е Елина. Фифо е фаворит в битката за спасяване, Виктория е след него. Логично на елиминация да останат Елина и Александра, като според мен Александра ще спечели.
Елина е от Резервите, а Илина от Безстрашните, можеха към една от тях да решат да се обръщат с фамилия, а не към Александра и Жени, които са с лесно запомнящи се и недоблиращи се имена. Bowtie

Относно коментарите за Жени във Facebook - във вторник бяха по-скоро положителни, има още доста време да изтече от сеозна, за да бъде обявена за "най-мразения участник" в това предване, хора и от първи и от трети сезон я превъзхождат, ако критерият са коментиращите във Фейсбук. А в други предавания, излъчвани в пика на аналоговата телевизия, е имало толкова мразени участници, че агресията е преминавала от интернет на улицата. Рекордът за участник, изгонен с най-висок негативен вот в наш риалити формат го държи Елена Георгиева от Big Brother 2 (2005), която влезе със своя съпруг във формата, но се влюби в друг участник. Беше изгонена при първата си номинация с почти 98% и е споделяла, че непознати са я заплювали по улицата, което никак не говори добре за българския зрител, но от тогава мина доста време. Дори аз си спомням, че я възприемах като злодей, но бях дете.

Последна редакция: пт, 09 сеп 2022, 02:06 от La Vikinga

Общи условия

Активация на акаунт