💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 2 (05.09 - 11.09)

• 67 714
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 1 545
Куков ми в досаден и семпъл. Но доста по-семпла ми е Женя. С тия изтъркани глупости, супер плоски и елементарни .. пф.
Виктория ми в неприятна изненада. Лабилна, явно неуверена, ранима до грубост и неадекватна. Какво точно си представя, че е и че може да ръководи племето, хаха. Щяла да им разкаже играта... Има проблем това момиче.

# 1 546
Борис на мен ми беше неприятен миналата година. Силен, *готин* играч, докато не почна да съска срещу съседното племе, мисля Морунов и компания. Но не нахъсващо своя отбор, не и ако щете като Виктория -  четящо лекции и неприятно. Беше подмолно, гадно и подигравателно. И лицето му също едно подмолно, свирепо. Така и го запомних- силен играч, с много хубаво тяло, но много подмолен и прикрит, адски злобен. Не помня вече случката, помня само злобата.Което е показателно.

# 1 547
На мен пък Борис ми харесваше, беше от любимците ми. Не мога да кажа нищо подобно за Виктория

# 1 548
Да, много хора го харесват. Въпрос на лично мнение предполагам.  Сега се замислих, че резервите не са всъщност резерви, ако бъдат включени всичките, а са си на практика редовни играчи, при това печелят да бъдат включени по- напред в играта, тоест преживяват няколко елиминации. Ох, представете си Джаферович и 42-18 годишната .🤣🤣🤣🤣 Те може само за да не бъде номинирана първа  да са го направили това, хахаахах.

# 1 549
Вики е голямо разочарование. Не понасям жени с такова поведение. Говори като някоя барАба. То са закани, то злоба.

Именно като бараба и то не само смислово но дори и интонационно.

# 1 550
  • London
Борис на мен ми беше неприятен миналата година. Силен, *готин* играч, докато не почна да съска срещу съседното племе, мисля Морунов и компания. Но не нахъсващо своя отбор, не и ако щете като Виктория -  четящо лекции и неприятно. Беше подмолно, гадно и подигравателно. И лицето му също едно подмолно, свирепо. Така и го запомних- силен играч, с много хубаво тяло, но много подмолен и прикрит, адски злобен. Не помня вече случката, помня само злобата.Което е показателно.
Аз пък помня и преекспонираш нещата.

# 1 551
Борис си беше екстра но приятелката му нещо ми простее.  А хем психолог.

Виктория след загубата:

# 1 552
За романтичните проспекти на Виктория:
В България има около 30 хиляди мъже между 30 и 50г, които са 188см и нагоре. 1% от мъжете биха търпяли нейния характер (тук може да спорим за %-те). Остават 300 мъже.

Ако елиминираме обвързаните, тези които тя не би харесала (грозни, глупави, бедни) и тези, които не биха я харесали по други причини освен характера и, остават сигурно десетина подходящи, 2-3 от тях в София. Дали ще се намерят Simple Smile

Висока е 189 см Grinning Цветан, който е 215 см много добре си се разбира с нея.

Между другото, ако е необвързана, нищо не ѝ пречи да се събере и с някой по-нисък от нея. Спомням си, че имаше една двойка от Един за друг, където жената беше доста по-висока от мъжа и доста си го навикваше и командваше Grinning

# 1 553
Аз не бих се притеснявала за любовния живот на Виктория. Такива злоби като нея винаги си намират някое кротко мъжленце да им търпи истериите и да ги гледа в очите.

# 1 554
Именно.

Последна редакция: нд, 11 сеп 2022, 16:27 от ladolchevita

# 1 555
Да, даже не й се налага да търси. Влиза в риалити, и веднага й се залепва ухажор.

# 1 556
Аз не бих изтърпяла такова брутално командорене. Не я мисля как ще си намери мъж, всеки си има своята съдба, но и мъжете не са идиоти, да се оставят да ги командват. Най-вероятно в някой момент ще обърне другият край, но си прави лоша реклама пред цяла България.

# 1 557
  • Дубай
Борис ми беше един от фаворитите миналия сезон-адски готино момче,което рядко влизаше в спорове.Приятелката му засега ми бледнее  предвид заявката,която даде във визитката си,но все пак ще ми е интересно да я видя в отборните игри.
Абе има си мъже къде им гот и някой да ги комнадва и си откарват така цял живот,а Цеци ми се от този тип,къде жена му съска ,я той си мълчи в името на семейството.

# 1 558
Аз не бих изтърпяла такова брутално командорене.
...

От жена или от мъж? Мисля си, че ако беше от мъж, подобно поведение би отнесло много по-малко критики, даже би събудило симпатии - справка Юлиян от първи сезон.

# 1 559
От всеки.

Общи условия

Активация на акаунт