Къде да отседнем в Родопите и какво трябва да се види непременно - 11

• 88 025
  • 838
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте,
Предстои ни уикенд в село Борово. Планираме единият ден да посетим Света гора, но следващият ни е свободен. Има ли нещо интересно в региона, което може да разгледаме?

# 466
  • Разпиляна във въображението
На едно място няма да се върна, на крепостта Калето при с. Кошница

Защо няма да се върнете? Тази година нямахме време да се качим и само минахме по пътя.

# 467
И аз бих искала да знам какъв е бил проблема с крепостта. Ние сме ходили преди 7-8 год., беше приятно, с хубави гледки на околността, но оттогава доста вода е изтекла.

# 468
Здравейте, обмисляме ходене до село Мумджидам. Някой дали знае приятно местенце( за предпочитане къща)да нощуваме в близост и да хапнем вкусни родопски ястия ? 😊

# 469
При зимни условия какво ще е достъпно според вас за разходка около Девин?

# 470
Пампорово и къде около Пампорово си заслужава с малки деца? Имате ли представа какви са цените за ски детски градини?

# 471
  • Асеновград
Пампорово и къде около Пампорово си заслужава с малки деца? Имате ли представа какви са цените за ски детски градини?
https://opoznai.bg/view/ski-tzentar-kartola
Ски център Картола. Миналата неделя бяхме, все още няма много и утъпкан сняг. Малкия се пързаля с шейната. Подготвяха оръдието за изкуствен сняг.
Наоколо може да се отседне в Момчиловци или в  някое от селата между Лъки и Рожен.

# 472
Бихте ли ми казали кои хотели в Пампорово са най-близо до пистите?

# 473
Аз търся хотел ОИ или поне полупансион, от който сте доволни. Simple Smile

# 474

Орфей Пампорово. Храната е топ. Мисля , че сега са със закуска и вечеря.

# 475

Ние сме били със закуска и вечеря в Орфей преди няколко години - супер беше яденето.

# 476
А ресторант /механа в самото Пампорово с нормални цени има ли ( под нормални супа до към 5лв, пици 12-15)?

# 477
Бихте ли ми казали кои хотели в Пампорово са най-близо до пистите?
Буквално на пистата са Spider, Стената, една част от Манастира и хижа Студенец, която сега е някакъв апарткомплекс с базово оборудване вътре.
Малко по-встрани е х-л Ива и Елена, но пак е много близо.

# 478
Не изчетох цялата тема, но Триградското ждрело задължително. Пещерата Дяволското гърло, за мен лично може да се пропусне. Ягодинската е добре да се види.
Тази година реших без море и направихме 5 дневна обиколка из Родопите.
Сядаш някъде да ядеш шкембе и питаш собственика къде да отседнеш. Всеки път си намирахме. Че дори бяхме с папагал, и него не го връщаха.

Последна редакция: сб, 16 дек 2023, 21:05 от vasilesa

# 479
Здравейте,
Имате ли впечатления от Забърдо? Какво може да се види там наоколо?

Общи условия

Активация на акаунт