Термин март 2023 💙♥️ - тема 3

• 39 982
  • 725
  •   1
Отговори
# 120
Aria Mia, тъкмо мислех да напиша и аз, Irnata, може четвъртото да е момиченце ❤️
Ние с ММ даже си говорихме, че живот и здраве, тъй като тук до 42 от касата плащат инвитро ние ще си пробваме (ама наистина живот и здраве) за второ, ако ни е писано, едно мъничко момиченце,
Когато се размечтая така си го представям - аз имам дълга коса и обичам да си правя разни плитки/кокове, и си представям как ще си правим прически ... Мечти мечти ☺️☺️

Irnata, може четвъртото да е момиченце Simple Smile Не се отказвай 🥰 При мен забременяването става трудно и сега съм бременна с първото ни бебче, но много ще се радваме да имаме три дечица ☺️

Колкото до дрехите - за сега нося роклички с висока талия и някои по-еластични спортни клиниве.
Но времето постепенно става хладно, та обмислям да си купя едни дънки за бременни и един клин + един-два сутиена за бременност и къермене. Имам широки пуловери, жилетки и тениски. За сега няма да бързам да купувам други дрехи за себе си. Когато вече не ми стават наличните, ще си взема, каквото е необходимо Simple Smile

# 121
Значи и вие  като тази АГ,викат четвърто,е,не,то си е напрежение бременността,с тази херния,сега ми излезе намален резерв, забременях веднага,но пък не знам до кога ще имам цикъл,решила съм,че влизам е менопауза. 😀 И ако нямах тези хормони нямаше да бързам.  Мъжът ми каза,че само момчета прави и аз му повярвах. 😀 След две еднополови доста по-често и третото е такова,Абе Божа работа си е,но като цяло моите наблюдения са също такива. Пожелавам на вас да имате колкото искате дечица! ❤️ Те са най-голямото богатство!

# 122
Lucie, пожелавам ти го от сърце 🥰
Irnata, да са здрави юнаците и само внучки да ти направят някой ден 😘

# 123
Ev_, първата ми бременност я следи д-р Татяна Абаджиева. Бях много доволна, с изключение на последните 1-2 пъти, когато реших, че ще раждам на друго място, а не в Шейново. Не е ставало въпрос по време на следенето къде ще раждам и не съм обещавала да е там. Когато разбра, че няма да е при нея, държанието и коренно се промени, иначе бях изключително доволна. Вдигала си е телефона в 1 часа през нощта, когато се е налагало. Правени са ми всички необходими изследвания и т.н. Даже много ми се щеше пак тя да ме следи, но не знам как би се държала сега, защото от сега знам, че няма да раждам там. Аз още не съм се записала никъде по ЗК. Имам час за 20-ти при д-р Милка Йонкова в Люлин.
Имам и въпрос към момичетата с тромбофилия... Решила съм сама да си пусна изследвания, но не знам какви. С предишната бременност имах високи нива на тромбоцити и пих Аспирин протект. Моля дайте ми насока какви изследвания да си пусна, че не ми е спокойно и сега, а не пия нищо?

Последна редакция: вт, 13 сеп 2022, 12:08 от VSSh

# 124
VSSh, за генетичните специално, в геника има "основен" пакет от 4 показателя, като даже са препоръчани още в последствие, които аз не съм правила, за съжаление.
Тук ми пуснаха някакви други, ще потърся ако ги намеря от телефона, ако не в петък ще се приберем и ще ти пратя:

Ev_, първата ми бременност я следи д-р Татяна Абаджиева. Бях много доволна, с изключение на последните 1-2 пъти, когато реших, че ще раждам на друго място, а не в Шейново. Не е ставало въпрос по време на следенето къде ще раждам и не съм обещавала да е там. Когато разбра, че няма да е при нея, държанието и коренно се промени, иначе бях изключително доволна. Вдигала си е телефона в 1 часа през нощта, когато се е налагало. Правени са ми всички необходими изследвания и т.н. Даже много ми се щеше пак тя да ме следи, но не знам как би се държала сега, защото от сега знам, че няма да раждам там. Аз още не съм се записала никъде по ЗК. Имам час за 20-ти при д-р Милка Йонкова в Люлин.
Имам и въпрос към момичетата с тромбофилия... Решила съм сама да си пусна изследвания, но не знам какви. С предишната бременност имах високи нива на тромбоцити и пих Аспирин протект. Моля дайте ми насока какви изследвания да си пусна, че не ми е спокойно и сега, а не пия нищо?

# 125
Благодаря, Lucie_!

# 126
Здравейте, дами!
Гледам, че обсъждате дрехите. Simple Smile
Аз съм с доста голям корем и ми пречи всяка дреха. Затова нося само легингс клинове и рокли. Купих си четири сутиени за кърмачки и ги подносих. Много са удобни и препоръчвам. Помня, че с първите две бееменности носих такива и дълго след това.
Аз нали съм с кака и батко вкъщи и на бебета всичко се купуваше и за двамата ново, че бях се вманиачила преди в розово и след това в синьо. След това всичко изпоподарихме и изхвърлихме. И да имам нещо минимално останало в килера за спомен като дрешка. Та ще се купува всичко за трети път. 🤡

# 127
  • В твоето съзнание...
Привет дами,

Моят термин е в края на Март и тази седмица ми предстои БХС, следя се във Фемина, гр. София. Задължително ли е да се запиша някъде да ме следят и по ЗК или мога да си остана само със следенето там?

# 128
Дайте малко коремчета. Heart

Аз в 15+1,ще я изтрия след час-два. Grinning

Май нямате желание да качвате,изтрих и моята. 😚😀

Последна редакция: вт, 13 сеп 2022, 18:50 от Irnata_87

# 129
15+5
Аз си имам слойчета шишкави, но някак си по-триизмерно ми се издува ... Поне така си мисля 😁😅

Последна редакция: вт, 13 сеп 2022, 21:02 от Lucie_

# 130
Аз нямам никакво коремче от бебето-само от подуване от време на време Grinning В 14та съм и терминът ми е за 13ти март.
Моите ранна морфология и БХС са добре и не препоръчва по-инвазивния тест лекарката.
Чували ли сте за този по-щадящ неинвазивен NIPT test. Взима се кръв от майката, където има и днк на бебето и се изследват някакви неща, но не съм много подробно запозната. Сигурно дамите в чужбина ще знаят повече?

# 131

Мале , а вижте моя корем 😂 в 15+4 съм май ще стана като слонче, но здраве да е 6 години съм го чакала

# 132
Ама много са ви сладки коремчетата!!! ☺️Аз мисля, че още нямам коремче по - скоро просто ми се подува вечер. Но аз съм по назад още има време 😉
 Snejinka, да нямаш в предвид пренатален тест? Те са точно такива взема се кръв от майката и се изследва за различни генетични болести. Просто са на различни фирми.

# 133
Алисе, ❤️❤️ супер си,
сигурно е от въздуха в Белгия 😁😁 моят си е огромен 😁😁
snejinka, да , тук NIPT е точно генетичният тест. Ти къде си? Възможно е от касата да ти го покриват.

Мале , а вижте моя корем 😂 в 15+4 съм май ще стана като слонче, но здраве да е 6 години съм го чакала

# 134
Да, в чужбина му казват NIPT тест, в БГ генетичен тест. Ако си с направление е безплатно, приват е около 800 евро в Германия. От 1 юли тази година се поема при направление от касата, преди това е било само със заплащане. Взема се кръв от майката и чрез нея се изследват гените на бебето и се определя евентуално пола му. Както вече споменах по-горе при  1% от бременните не може да се определи по една или друга причина пола.

Аз нямам никакво коремче от бебето-само от подуване от време на време Grinning В 14та съм и терминът ми е за 13ти март.
Моите ранна морфология и БХС са добре и не препоръчва по-инвазивния тест лекарката.
Чували ли сте за този по-щадящ неинвазивен NIPT test. Взима се кръв от майката, където има и днк на бебето и се изследват някакви неща, но не съм много подробно запозната. Сигурно дамите в чужбина ще знаят повече?

Общи условия

Активация на акаунт