Термин март 2023 💙♥️ - тема 3

• 37 959
  • 725
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте, и аз съм с Ковид. Хич не минава леко - изобщо не мога да спя от суха кашлица и дране цяла нощ. Геломиртол пия от два дни, но не знам нещо за успокояване на кашлицата разрешено има ли? Личният само ми казва “Важното е да нямаш задух” и толкова.
Иначе аз съм 16та и кофти симптоми вече нямам - ужасните киселини и това да ми съава лошо много бързо, ако не съм яла скоро, ги няма. Така че с напредването, липсата на симптоми според мен не е притеснително.

# 511
Да,аз писах на представителката и тя ми обясни това и каза,че досега не са имали фалшиво отрицателен резултат и това за днк-то ми обясни. Но да можеше веднага да се успокоя, то това са си нерви. Ще се надявам да се оправя. Благодаря отново за подкрепата! 💙❤️

# 512
Ирната, тестът не е 100% сигурен, но е над 98 Simple Smile
Дишай! Този процент е кръвта на бебето, както са ти казали другите, не е някакво увреждане, всичко е наред. При мен беше 4 или 11%.

# 513
Според моята ендокриноложка тсх-то трябва да е под 2. Аг-то също каза, че е важно да е под 2, до 20та седмица.
Като разбрах, че съм бременна беше 6 😵след 1 месец хапчета беше паднал на 2.35, след още един беше 2.65 и сега съм на по-голяма доза.
На 6ти пак ще се изследвам да видим как ще е…
Irna, много се радвам!!! 11% означава, ако не се лъжа, че толкова процента е днк на бебето в твоята кръв. При моя тест беше 4%,защото го правих по - ранна седмица. Иначе и тези обяснения ги има половин страница, че не е 100%.Но не го мисли това, в първия момент се филмирах, но после се окопитих.
И малко ъбдейт от мен стерилна та урина ми е чиста, а тсх е 2,7 май е в норма, нали? Сега ще пиша на докторката и аз..

# 514
Оф, то се е видяло, че ще ме боли пак главата. Гъбички, ТСХ... Сега се обадих и за фетална да запиша час има чак за 12.10,ама било късно, едва ли не няма смисъл пак с лекарката да съм говорила, а тя още за изследванята не ми е отговорила. Ядосах се, казвам на мъжа ми, той мълчи... ☹️

# 515
Не е толкова високо тсх,аз съм с Хашимото и след положителния тест от 2 го бях вдигнала на 3, увеличих дозата,падна на 1.45,смъкнах дозата,после на 19-ти август беше 0.96. Викам дай да не го пия малко,че да не го сваля прекалено,сега пак във филм да не се е вдигнало. 😀 Като ми свърши карантината ще си пусна,пия си го вече уж редовно,но моята е малка доза, вярвам,че всичко е наред. Тази стойност не е опасна. С много малка доза ще се регулира,но да,стрес да има...

# 516
и моят резултат от пренаталния тест излезе, чакаме момиче, аз съм ок с новината, като се замисля, май винаги съм си представяла, че ще имам дъщеря

но сега сигурно ще разочароваме роднините, след години чакане и хиляди левове налети в изследвания и инвитро... хората се надяваха да е момче

всички нон-стоп повтарят "дано да е момче"

не знам как ще се справя с разочарованието

а не ми се слушат съчувствени отговори от сорта на "нищо, второто ще е момче", при условие, че изобщо не знам дали ще имаме сили и финансии за още инвитро опити, а нямаме нито един замразен ембрион

трябва да измисля начин да съобщя новината за пола така, че поне малко да ги зарадвам, а не да ги разочаровам, не искам да ме гледат със съжаление

# 517
Аз се връщам от прегледа по каса при д-р Кирилова в Токуда,много доволна съм,толкова пбстоен преглед, а абсолютно безплатен .. не очаквах,че има такова нещо.
Премери от всякъде бебето, кръвопоток, шийка, цитонамазка, кръвни, урина, секрет ..
Над 30 мин обстоен преглед, впечатлена съм.
Записаха ми следващия час за 24.10, отново с направлението.
На колко прегледа имам право с това направление?

# 518
  • В твоето съзнание...
Моето ТСХ е 2.9, докторът днес нищо не каза за него, но така или иначе ми назначи повторни кръвни, тъй като имах липсващи.

Не е толкова високо тсх,аз съм с Хашимото и след положителния тест от 2 го бях вдигнала на 3, увеличих дозата,падна на 1.45,смъкнах дозата,после на 19-ти август беше 0.96. Викам дай да не го пия малко,че да не го сваля прекалено,сега пак във филм да не се е вдигнало. 😀 Като ми свърши карантината ще си пусна,пия си го вече уж редовно,но моята е малка доза, вярвам,че всичко е наред. Тази стойност не е опасна. С много малка доза ще се регулира,но да,стрес да има...

# 519
Кукличка, честито! ❤️ Не мисля,че има за какво да го мислиш и не знам и защо така са настроени близките ти. Като чакаща трето момче и мечтаеща за момиче предполагам мен ще гледат със съжаление. 😀 Но човек срещу природата не трябва да се бори. Щом така е писано просто трябва да го приема. Психическа и физическа сила за четвърто дете не бих имала,а и то пак ще е момче. 😀 Само да са живи и здрави!🍀

П.С. А и какво те интересува мнението на другите,щом ти си искала момиче. Но и момче да беше,и в двата случая е едно и също важно,да е живо и здраво. ☺️

Последна редакция: пт, 30 сеп 2022, 16:14 от Irnata_87

# 520
Irnata то, че не е толкова високо, не е. Но навсякъде казват, че за бременност трябва да е под 2.
Така е, funn няма за какво да се притеснява, ще се нормализира бързо ❤ щом моето от 6 падна на 2.3 за има, няма месец….всичко ще е наред

# 521
Да,6 е наистина много,но 3 много бързо ще падне. Затова да не се притеснява,аз по принцип съм с Хашимото,ако няма проблем с жлезата то може и само да падне. Но за тази работа си има хапчета. Неприятно е,че трябва да се следи постоянно, но това е положението.

# 522
Не съм сигурна дали може само да спадне. Аз нямам проблем с щитовидната жлеза, преди да забременея ми беше 3. След това вече от бременността се покачи и сега съм на хапчета

# 523
Чела съм за такива случаи,но гаранция няма. При бременност се увеличава винаги.

# 524
Момичета и докторката каза че всичко е наред. Само ми изписа за кандидата залаин. Някой ползвал ли го е? А иначе успях да запиша час за фетална за утре във фемина при др Икономова. Мнения за нея? Нещо няма много инфо за нея, или са противоречиви. Искам да се гръмна, нещо не ми е ден... ☹️

Общи условия

Активация на акаунт