Осигурете си качествен и възстановителен сън с иновацията Lunestil®

• 6 666
  • 111
  •   1
Отговори
# 90
Бързо заспивам, но съня ми не е спокоен. Много често се събуждам и сънувам кошмари.
Мисля, че това се дължи на това, че съм постоянно активна и ангажирана с нещо, един вид като навита пружинка съм.
Трябват ми минимум 8 часа сън за да съм свежа и отпочинала, но това не се случва. Спя максимум по 5-6 часа.

# 91
Здравейте!

Смятате ли, че имате проблеми със съня като трудно заспиване, често събуждане, неспокойствие или кошмари?

Като цяло нямам проблеми, рядко се случва да заспя трудно, например когато вечер съм пила кафе. Ако ставам за тоалетна през нощта, случва се после да се повъртя и часове, докато заспя.

Колко часа сън са ви необходими, за да се чувствате наистина свежи, отпочинали и пълноценни на следващия ден?

Най-общо седем часа са ми достатъчни, за да се събудя отпочинала и без усещане за тежест в очите. Когато не се налага да ставам по часовник, поспивам с удоволствие и повече часове.

# 92
  • Горна Оряховица
Почти всяка вечер не мога да заспивам...ако пък се събудя през ноща, отново започва едно въртене. Вечер ми се доспива рано, но като си легна отново трудно заспивам.

# 93
При мен е проблем, че се будя много рано - около 4:30 - 5:00 и около обяд вече съм доста изморена. В същото време си лягам около 23:30-24:00. Обикновенно са ми нужни около 7-8 часа сън, т.е. бих се радвала на възможността да поспя още около 2 часа Simple Smile

# 94
Разбира се- щом сме майки, няма повече сън за нас. Simple Smile Винаги нещо ще ни буди, притеснява, ще мислим и умуваме. В резултат сънят е некачествен, накъсан, будя се с главоболие и "като препила", макар да не консумирам алкохол. Обичайно са ми нужни около 8 часа, за да се наспя добре, но не трябва да прекалявам, защото и ако си поспя повече, отново имам главоболие. Явно трябва да си вземам дозата кафе регулярно и ако я пропусна заради сън, после съм парцал, ако ще и кофа с кафе да изпия.

# 95
Имам проблеми със съня от няколко години и приемам медикаменти. При мен има от всичко - и трудно заспиване, и често събуждане, и неспокоен сън.

# 96
Аз нямам проблем със заспиването. Проблема е, че се събуждам през нощта и се въртя с часове преди да заспя отново. Понякога дори изобщо не заспивам, което се отразява много на настроението ми, желанието ми за работа и за спортуване... абе изобщо не се чувствам добре. Пробвал съм различни хранителни добавки, но ефекта е бил временен.

# 97
Имам всичко от изброеното - трудно заспивам, сънувам кошмари. Когато се събудя през нощта, често не мога да заспя отново. Рядко се чувствам отпочинала след сън.

# 98
Понякога имам проблеми със съня, като трудно заспиване и често събуждане, и след това сутрин не мога да стана навреме. Имам нужда от 8ч сън.

# 99
Имам проблеми със съня. Заспивам трудно. Някои нощи се събуждам и чета до сутринта. За работа ставам много трудно и не успявам да си почина. Необходими са ми поне 7 часа сън , но рядко ми се случва да спя толкова.

# 100
  • София
Имам проблеми със съня. Будя се през нощта, спя неспокойно, чувам и най-малкия шум. Необходими са ми около 8 часа, за са се почувствам отпочинала. Напоследък спя по 5-6 часа и мисля, че не са ми достатъчни. Сутрин съм изморена и нервна заради недоспиването.

# 101
  • оттам, откъдето започва България
Не е за вярване колко много сме будуващите нощем. Worried
Не че това ме успокоява.

# 102
Заспивам много лесно, уморена съм... Но като се започне едно събуждане през час-два и съответно ако имам някакъв проблем и се замисля за него и край!...Със сънят ми е свършено. Отделно често сънувам кошмари.
Определено ми трябват повече от 8 часа сън, за да се чувствам добре на следващият ден.

# 103
Имам проблеми със съня, откакто съм майка , вече 4 години. Често се будя , не винаги бързо заспивам , сутрин се налага да ставам рано , а не се чувствам отпочинала. Нуждая се от 8 часа сън , но предполагам събирам едва 6 часа и половина.

# 104
Имам проблеми със съня .Вечер трудно заспивам и въпреки ,че късно съм си легнала се събуждам  много рано преди часовникът да звънне. Нуждая се от около 8часа сън.

Общи условия

Активация на акаунт