Осигурете си качествен и възстановителен сън с иновацията Lunestil®

• 6 662
  • 111
  •   1
Отговори
# 105
Спя много леко, събуждам се често, като много пъти, събуждайки се през нощта без значение колко часа е повече не мога да заспя. Най-добре се чувствам след 7-8 часа непробуден нощен сън, но рядко ми се случва.

# 106
Bечер не мога да заспивам...ако пък се събудя през ноща, отново започва едно въртене. Вечер ми се доспива рано, но като си легна отново трудно заспивам.

# 107
  • Хасково
Имам проблеми със съня. В повечето случаи заспивам лесно, но след на тежък и емоционален ден заспивам трудо. Често се будя около 3, след което не заспивам или заспивам малко преди часа за ставане.  Събуждам се рано, даже и да не не се налага да ставам почивен ден/отпуск и не се чувствам отпочинала през деня.

# 108
Нужни са ми 8 часа за пълноценен сън

# 109
Заспивам, когато съм достатъчно сдухана от работа. След 16- 18 часа работа , деца, битовизми, чертане за още пари…
Лягам си в 3ч, ставам в 6ч. Спя като труп. Но уикенда, когато трябва да си отспя поне 8 часа, се оцъклям пак в 6 ч. Няма заспиване или спя на пресекулки. Мисли и фантазии полунасън.
Знам колко часа пълноценен сън ми трябват, поне 8.  Знам, че аз самата си прецаквам съня с денонощна работа….
Дали LUNESTIL  ще ми помогне за моите неспокойствие и кошмари? За осемчасов пълноценен сън? Дава ли още часове над денонощието?
За да съм свежа и отпочинала…

# 110
Изтеглени са късметлиите, които печелят по една опаковка  LUNESTIL®. Честито на:

Shu34
Bubble79
Cveti Pesheva
ღ синя птичка ღ
RebelHeart
Кара Миа
Merelenda
Ренко
la_leonessa
geri123456789

Молим всички печеливши да ни изпратят до 19.10.2022 г. на e-mail: igra@bg-mamma.com следните данни:

- потребителско име и имейл на регистрация във форума
- три имена
- адрес за доставка (моля, отбележете само желан офис на СПИДИ)
- актуален телефон

Благодарим ви за участието в играта!

# 111

Не е всяка вечер, но в определени дни имам затруднения със съня, също така се случва да се събуждам по никое време примерно се будя в 2ч.през нощта и не мога да заспя отново. Около 7-8 часа сън са ми достатъчни, за да се чувствам пълноценна.

Общи условия

Активация на акаунт