Осигурете си качествен и възстановителен сън с иновацията Lunestil®

• 6 665
  • 111
  •   1
Отговори
# 60
Имам проблеми със съня. Работя на смени и не успявам да си направя добър режим. Трудно заспивам, будя се по няколко пъти през нощта, а сутрин трудно ставам. С прекъсванията ми се събират по около 5-6 часа сън, което е крайно недостатъчно и далеч от нужните 8 часа.

# 61
За моя радост рядко имам проблеми със съня. Най-често ги свързвам със стрес и безпокойство.
За да се чувствам добре са ми нужни минимум 6-7 часа сън.

# 62
Имам проблем със съня. Често се будя през нощта, като след това трудно заспивам, а понякога будувам до сутринта.
За да съм свежа и отпочинала ми е необходимо да не се будя през нощта. Нужни са ми поне 6-7 часа сън, за да се чувствам добре.

# 63
За съжаление  проблемите ми със съня датират от студентските години. Тогава се налагаше да работя и да уча едновременно, за да си плащам семестрите и не ми оставаше много време за сън. Още тогава много трудно заспивах от преумора и тревожност. По-късно се роди и синът ми, който пък до 3-годишен се будеше по цяла нощ. От тогава съм на сънотворни със зелена рецепта, за да си осигуря поне 4-5 часа сън. Умишлено не споменавам името им, защото водят до зависимост.                                                                                                                              Обикновено са ми нужни 6-7 часа непробуден сън, за да се чувствам отпочинала.

# 64
Заспивам лесно и неусетно. Лошото е, че сънувам много и често се събуждам - в повечето случаи с облекчение и задоволство, че преживяното е било само сън. Ще ми се или изобщо да не сънувам, или поне да е нещо приятно.
Непрекъснат сън за 7 часа (нито повече, нито по-малко) мисля, че е оптимален за мен.

Последна редакция: вт, 04 окт 2022, 00:53 от dilly_

# 65
Трудно заспивам,често се събуждам и после трудно заспивам. Така ,че според мен имам проблеми със съня.За да се чувствам добре са ми нужни поне 7 часа сън.

# 66
  • Once there was a Hushpuppy...
Понякога имам проблеми със заспиването  обикновено когато пропусна "златния час"...
Не се ли случи, разприказваме ли се вкъщи и няма заспиване до късно. Усещам, че с годините имам нужда от повече уединение и мълчание вечер, но не се получава всеки път. Докато съпругът ми заспива моментално, но става понякога през нощта.
Когато съм болна, както в момента от някакъв вирус също е трудно.
Нужни са ми около 8 часа непрекъснат сън, може и 9, но не ми се е случвало отдавна. Обичам да спя повечко, но никога не лягам през деня.

# 67
  • Елхово
Имам  проблеми със съня,записвам трудно, будя се често , после трудно заспивам и  се будя недоспала.
Спя не повече от 6 часа и не се чувствам добре!

# 68
Имам  проблеми със съня, записвам много трудно,будя се често при всеки шум и се събуждам недоспала и с адско главоболие.
Спя не повече от 6 часа и  не ми стигат. Когато имам щастието за спя 8 часа се чувствам бодра и отпочинала и нямам главоболие.

# 69
Със сигурност имам проблеми със съня, тъй като ми се налага да ставам в много ранни часове и не се наспивам добре. Трябват ми поне 7-8 часа сън, за да съм в добра кондиция.

# 70
Имам проблеми със съня от около година. Почнах да не мога да заспивам вечер и да будувам до 2-3 часа, а на сутринта не мога да стана.
Опитвам се да ставам рано, за да мога вечер да заспивам на време, но просто не се получава 🤷♀ пробвах и хапчета за сън, но няма ефект.
Според мен стресът много влияе на това и се опитвам да го променя.
Смятам, че 7-8 часа сън са достатъчни, за да функционирам правилно.

# 71
Смятате ли, че имате проблеми със съня като трудно заспиване, често събуждане, неспокойствие или кошмари?

Понякога да и го отдавам на стреса.

Колко часа сън са ви необходими, за да се чувствате наистина свежи, отпочинали и пълноценни на следващия ден?

Около 8-9 часа

# 72
  • Бургас
Проблеми със съня имам.
Бързо заспивам,но като се започне едно будене през нощта...
Напоследък пък се събуждам между 4 и 5:30 сутринта и няма заспиване. А преди ме събуждаше алармата в 6:30
На мен лично ми трябват едно 9-10 часа сън,за да съм ок през деня.

# 73
  • Пловдив
Имам проблеми със съня от доста време, но през последната година положението се влоши. Заспивам бързо, но се будя минимум по веднъж на нощ, все по едно и също време. След събуждането отнема доста време, докато отново заспя. Имам нужда от поне 8 ч сън, за да съм отпочинала, но за жалост реално спя по 6 ч и умората се натрупва.

# 74
  • Варна
Имам проблеми със съня. Често се будя през нощта, след това трудно заспивам. Сутрин не се чувствам бодра и определено непълноценният сън ми пречи в ежедневието. Може би плътни 8 часа ще са ми достатъчни.

Общи условия

Активация на акаунт