Осигурете си качествен и възстановителен сън с иновацията Lunestil®

• 6 668
  • 111
  •   1
Отговори
# 45
Понякога заспивам трудно, и се будя често. Когато съм стресирана или имам много ангажименти на куп.

# 46
Да имам проблем със съня. Заспивам трудно и късно. Мисля, че нормално трябва да спя поне 8 часа, но за съжаление ми се събират по 5-6. Понякога се будя и през нощта.

# 47
Лягам си около 23 ч. и в общия случай не мога да заспя поне до 1 часа. Сънят ми е накъсан, често със странни сънища. Събират ми се по 5-6 часа сън, недостатъчни. Чувствам се уморена и сънлива през деня, което влошава качеството ми на живот. Дори и да не спя 8 часа, ако сънят ми е спокоен, мисля че положението ще е доста по-добро.

# 48
Не знам дали проблемите ми със съня са сериозни, записвам лесно, но се будя често при всеки шум и съответно се събуждам недоспала.
Спя около 6 часа и се събуждам без часовник. Но се чувствам по-добре с по-продължителен сън - 7 или 8 часа.

# 49
От известно време заспивам трудно и често се будя. Определено не се наспивам достатъчно и качествено. Мисля, че имам нужда поне от 7-8 часа сън, което не се е случвало отдавна.

# 50
Определено имам проблеми със съня. Много трудно заспивам,колкото и уморена да съм. Бих пробвала продукта с удоволствие. Достатъчен сън за мен е 7 часа ,за да се чуствам добре.

# 51
Да, имам проблем със съня- заспивам мигновенно като легна, но се будя често, сънят ми е накъсан и неспокоен. 8 часа сън са ми достатъчни, но ми се случват изключително рядко.

# 52
Имам, и то много проблеми със съня. Будя се често, спя неспокойно. Карам нощни смени у след тях не мога да заспя, а съм супер уморена.

# 53
Всекидневно имам проблеми със съня, като основно с кошмарите. Понякога от много сънища се будя през нощта.  Необходими са ми около 8 часа сън, за да се чувствам добре на следващия ден.

# 54
Вечер се чувствам изморена и имам усещането, че ще заспя щом се добера до възглавницата. Уви! Обикновено не става така - затварям очи, но дълго време не заспивам. Случва се да се събудя в малките часове и да се въртя до ранни зори. Сънят ме надвива към 5-6ч., а малко по-късно е началото на работния ден... Чувствам се уморена и неадекватна откъм мисъл и реакции.
За да съм в добра кондиция са ми нужни минимум 6-7 ч спокоен, непробуден сън.

# 55
  • оттам, откъдето започва България
Проблем със съня имам от около година и половина. Понякога имам проблеми със заспиването и в повечето случаи спя неспокойно. В последните месеци обаче, заспивам, но се събуждам след около час-два (обикновено в 01:00 ч.) и чакам да съмне. Сутрин задрямвам, а трябва да ставам. Реално ми се събират до 3, максимум 4 часа спане. На около 5-6 дни имам по една вечер, в която спя, макар и неспокойно, (защото съм скапана от безсънието) и после всичко започва отново. Поне 6 часа са ми необходими, за да се чувствам отпочинала и пълноценна за следващия ден.
Досега не съм пила хапчета за сън, защото ме е страх как ще се чувствам на следващия ден, а също и да не се пристрастя към тях.

# 56
Заспивам лесно, даже прекалено рано - " с кокошките" дето се казва. Не спя спокойно, будя се от най-малкия шум и заспивам трудно след това или често никак. Сутрин се събуждам между 04 - 05 часа. Изобщо не съм наспана, а изморена. Периодично приемам магнезий и той отчасти помага, но е временно. Мечтая за дълъг и спокоен сън. Съпругът ми заспива, където се подпре Grinning
Така да му звиждам.
Не съм чувала за тези капсули до сега, но бих опитала всичко.

# 57
  • София
Моят мъж се буди през нощта и не може да заспи, от години. Смятам, че е време да поискаме помощ от Lunestil.

# 58
Да, имам проблем със съня. Трудно заспивам, въртя се в леглото, после се събуждам по няколко пъти. Нуждая се от поне 8 часа сън.

# 59
Да, мисля, че имам проблеми със съня. Заспивам към 12-01ч и от 02 до 05.30, когато ми звъни алармата, се будя на всеки20-30 минути. Неспокойна съм, гледам непрекъснато часовника, след максимално събрани 4-5 часа сън за денонощие,  определено съм '"кисела" и лесно изнервяща се .

Общи условия

Активация на акаунт