Всичко за всички марки гел лакове - тема 42

• 33 974
  • 760
  •   1
Отговори
# 330
Не, всяко от тях няма различна функция, просто има по няколко имена за един и същ продукт. Дехидратор=фрешер=обезмаслител=преп
Ултрабонд=праймер=бондър

Гелът в бутилка обикновено е по-течен от този в бурканче. С него се работи по-бързо и лесно (поне за мен) и е чудесен за укрепване на естествен нокът. Препоръчвам тези на Коди и Фокс.

# 331
Мерси! Ясно откъде идва объркването ми с ултрабонд, дехидратор и другите значи.🙂
А гелът в бутилка по-гъст ли е от обикновена прозрачна база или е горе-долу със същата консистенция?

# 332
Гледах тези на Коди, има за дълги нокти и за къси нокти...От кой сте доволни? На Фокс може ли линк

# 333
Ето го гела на Фокс:
https://foxnailsbg.com/product/fox-smart-gel-001/

Консистенцията на тези гелове в бутилка е може би една идея по-гъста от каучукова база.

# 334
Каква е причината дуо гела на Коди да се чупи и отронва ? Нанасям по същия начин като полигела на Клареса. С Кларесата досега не съм имала такива проблеми, само Коди се чупят много лесно, макар добре оформени и с правилни дуо форми. Подчертавам, че дължината този път е 1, 2 мм., тоест супер къси, малко над живеца.

# 335
Ето го гела на Фокс:
https://foxnailsbg.com/product/fox-smart-gel-001/

Консистенцията на тези гелове в бутилка е може би една идея по-гъста от каучукова база.
Трябват ли форми за този гел в бутилка ако удължаваш счупен нокът, не ми се смейте, но до сега не съм използвала.
Благодаря!

# 336
Геловете в бутилка не са подходящи за изграждане, защото са доста течни, ще ви е трудно да работите с тях. Ползвайте стандартен гел в бурканче.

# 337
  • София
Предложете хубав лак за нокти с ефект "котешко око". Видях, че в makeup.bg има на Elisium, но марката нищо не ми говори. Магнитът има ли значение какъв е? Виждам различни модели?

# 338
  • Gorni Bogrov
Еха от Бюти Мол колко са бързи.В събота следобяд поръчах базите на клареса о днес вече са при мен.
karmilla,лампата ми е Sun 5 plus.

# 339
  • София
Привет, момичета
Наскоро си накупих всичко необходимо и направих сефтето да се лакирам с гел лак в домашни условия Simple Smile
Специални благодарности на esmeralda23, която ми помогна изключително много с избора на голяма част от консумативите Simple Smile
Прикачвам снимка на лака, който си направих в края на миналата седмица
Скрит текст:
Успях да изпробвам вече и ел. пилата за сваляне на гел лак. Фрезата, което си бях поръчала от алиекспрес е тази:
Скрит текст:
Срещнах затруднение с премахването на лака с нея и по-конкретно не успях да получа това еднакво премахване на лака от край до край, а по-скоро се получаваше на дупки.
Та питането ми е в мен ли е проблема (което предполагам Simple Smile ) или ще препоръчате друга фреза, с която да премахвам стария гел лак?

# 340
  • Бургас
MaryLand, практика ти трябва за свалянето. Основното е да е без натиск, само приплъзваш бързичко. Погледай и малко клипчета, ще добиеш представа. Иначе добре си се справила с лакирането.

# 341
  • Варна
Аз понеже съм шубе ползвам керамична

Чадър ползвам за пилене на нещо разтечено,но пак керамичен.
Проблемът с дупките си е от вас определено. Не трябва да се натиска и фрезата се движи плавно. Гледайте няколко клипчета.

Сани Heart не те плагиатствам Grinning. Писали сме едновременно.

# 342
  • София
Благодаря ви момичета,
ако е без натиск нищо не сваля. Явно и фрезата не е подходяща. Ще взема да си поръчам от предложените от принцесата Simple Smile
А какъв цвят да е?
Пак със синя лента ок ли е?

# 343
  • Варна
Нека по-запознатите да се изкажат. Аз само с червено купувам защото пилата ми е мощна и ме е страх да не се окепазя.

# 344
Когато се лакирате вкъщи (само себе си, не други) как дезинфекцирате, с какво, всеки път всичко, което сте използвали ли?

Общи условия

Активация на акаунт