Всичко за всички марки гел лакове - тема 42

• 33 935
  • 760
  •   1
Отговори
# 465
Значиии ... Накарахте ме да си оглеждам ръцете Joy Joy

Нямам предпочитана ръка за маникюр, като изключим това, че очевадно на лявата работя по-добре, защото съм деснак.
Това с дължината на плочките са оправя при оформянето - на едната ръка оставяш малко по-дълъг свободен кпай и готово. Същото и с архитектурата - ако на едната ръка имаш естествен хубав апекс, не правиш или правиш съвсем леко изравняване, на другата ръка пък повечко според нуждата.

# 466
Безименните ми пръсти са ми особено трудни за архитектура! Ноктите растат с наклон нагоре, плочките в основата са овални (визирам линията на кожичките), но пък по-тесни. Т.е. в основата трябва да натрупвам повече материал. Всичките ми нокти растат с наклон нагоре, но с безименните пръсти ми е най-трудно... в основата самите плочки са по-тесни, започват да растат по-извити някак, че и са разположени по-надълбоко, сравнени с другите плочки...🤪
Скрит текст:
Има още какво да се желае от архитектурата,но по принцип дефектите "лъсват", след като сложа обикновения лак отгоре😁:

Трябва да пробвам с гел в бутилка.

# 467
Мале каква съм проста! Сега извадих такъмите и claresw warming fall 2 и почти същото зелено като търсеното от Anyyyone! Аз те пратих семилак са купуваш!

# 468
Опит да направя преливане и брокт. Сега на снимката виждам много грешки, явно камерата увеличава и се вижда... Simple Smile

# 469
Здравейте,  момичета! След дълга почивка от гел лак се завръщам с въпрос. Някой пробвал ли е лаковете Susie Eileen, има ги в Елитис. Какво производство са?

# 470
Привет Simple Smile
Пристигна ми бонда и линт базата от Коди. Сега ще видим колко ще издържи.
Обаче като нанесох топ без лепкав слой на места останаха дупчици. Сякаш топа се опитва да "бяга". Нанесох втори слой и сега е гладък, но от какво става така?

# 471
Обичах,ако е удобно на втория лак номерчето да напишеш,когато можеш. Много е хубав! Първият ми е тъмен,този на Нес е точно каквото търся. Благодаря. 😊

# 472
Скрит текст:
Използвах @claresanails Green 801
@secretlyprofessionalbg Base
@clarissanails_bulgaria Carrie
@neess_official Top of the top
@neess_official Mega Mat
Много хваления топ на Нес е много смотан за нанасяне - вечно имаше балончета с въздух и четката е гадна. Не знам аз ли не нацелих партида…не съм го тръскала и т.н.
Anyyyone - цвета е 7479

Последна редакция: ср, 12 окт 2022, 11:50 от Обичах

# 473
Момичета,идвам да се похваля! Най-наккрая реших да си купя една настолна лед лампа. Дълго отлагах, тъй като вече много неща имам и не сках още неща да ми заемат място, НО това определено си заслужаваше! Грам не съжалявам за покупката. Game changer беше за маикюра ми, за начина по който работех, малките грешки които иначе допускам от недовиждане вечер дори и на всички включени лампи, а и ще пестя ток Grinning Знам, че е коментирано колко е удобно, но и аз да кажа заслужава си зато място и всяка стотинка. Има иначе еднидребни детайли, които за мен са важни за хубав маникюр, но все на другия ден на слънце и дневна светлина виждам и се ядосвам. Сега това е сведено до минимум! Естесвено не съм безгрешна и все ще си намеря някой кусур, но разликата за мен беше огромна и ми беше изклчително лесно и удобно. И в допълнение вчера за първи път успях да направя абсолюно изцяло апаратен маникюр без клещи и успях да си оправя кожите с топчето. При мен с тях проблемът беше, че са малки и не можех да ги хвана, но снощи успях и съм многодоволна. Не знам дали има връзка с лампата или е късмет съчетан с леко практика, но резултатът ми хареса много! Снимки ще кача по-късно, че светлината днес е леш, но съм доволна и от новите цветове на hi hybrid. Нюдът ми допата, златото е супер, само малко с броката се поразправях понеже за да се сложи да е плътен става дебел, но крайният резултат пак ми хареса. Като цяло за пръв път от много време нямам прекалено много забележки и съм задоволена от творението си Simple Smile И да кажа при сваляне каучковата база на фокс имаше повече отслойки в сравнение с кларесата. Може би предвид, че съм я сложила на най-окепазения и препилен пръст, но сега сложих само кучуковата на клареса да си я изхабя и ще видя как ще е, а после ще видя само с фокс как ще е.
Анито4, тази марка не я  познавам-не мога да съм ти полезна. На самите шишенца не пише ли къде е произведено?
Някой пита за топ с блестящи в мейкъп. Разгледах и още не са заредили, та изборът е оскъден, но под 20 лв. има на hi hibryd, didier lab. Силкеър не ги включвам в списъка. Има и на фокс, но той вече е към 30 лв.
Обичах, много готин маникюр! Страшно красиво се е получило! Аз нямам проблем с балончета при нансяне на въпросният топ. При мен само е проблемът, че е по-течен и нанасм тънък слой и не правя изравняване с топ, ако се налага.
Prime, честито и дано вече дълго да ти издържи! Много чисто си го направила.

Последна редакция: ср, 12 окт 2022, 12:01 от karmilla

# 474
Здравейте,  момичета! След дълга почивка от гел лак се завръщам с въпрос. Някой пробвал ли е лаковете Susie Eileen, има ги в Елитис. Какво производство са?

Мисля, че са турски.🙂 Гледала съм ги в сайт (не съм сигурна дали беше официалният им сайт, но по-скоро да). Някой също ги беше и похвалил.
Каrmilla, каква ти е лампата, може ли линк? Лупата също много помага, но аз не използвам, виждам добре.
Обичах, страхотен маникюр!💚🤎

# 475
  • София
Момичета, търся си цвят за френски маникюр (основа ли се казва? база?) Някакъв телесен или леко розовеещ на цвят. Много се надявам да ми препоръчате, защото аз не намирам.

Не искам да е прозрачна, защото ми е важно да покрива добре белите крайчета на нокътя, за да мога да я ползвам и без да правя френски маникюр, просто да ги покрива. Същевременно пък ми се иска (само) да изглежда прозрачна и ненатрапчива. Малко неясно го обясних - ем така, ем иначе, затова прикачвам снимки на маникюри от инстаграм, за да разберете какво имам впредвид.
И на двете качени снимки цвета е покривен, не се вижда цвета на плочката под него. Но пък същевременно не изглежда покривен. Точно такъв търся. (Попринцип съм навита и на полигел, но досега не съм ползвала и не знам - преди това слага ли се база - ползвам каучукова на коди. И трябва ли да купувам някакви нови продукти, които се ползват задължително с полигел)
Моля за препоръки 😊

# 476
  • София
Забелязвам нещо странно при мен. Купих препоръчаните дехидратор и ултрабонд на Коди, но цветния лак се отдръпва от върха на нокътя. Не се задържа там след като сложа ултрабонд. Правя ли нещо грешно?

Нанасям:
1. Обезмаслител
2. Ултрабонд - каре + връхчета на нокти
3. База на Neess без да минавам горния връх на нокътя
4. Цветен лак
5. Топ на Neess

ПС: базата е отлепяща се. Честно казано не ми се иска да я сменям с такава, която е нужно да се пили или кисне.

# 477

3. База на Neess без да минавам горния връх на нокътя

Какво значи това? Кой е този горен връх на нокътя и защо не го минаваш с база?
Цветният лак се слага върху база, ако на мястото, на което го слагаш, няма база, нормално да не се задържа.

# 478
Момичета, търся си цвят за френски маникюр (основа ли се казва? база?) Някакъв телесен или леко розовеещ на цвят. Много се надявам да ми препоръчате, защото аз не намирам.
Препоръчвам ти Каучукова основа за гел лак Ледено розов на Коди, много красив нежен цвят, не е прозрачна.
Ето снимка как изглежда.
Скрит текст:

# 479
  • Варна

Илития
Реално няма върху какво да ти се задържи цвета по свободния край. На  Neess базата е съхнеща на въздух и за мен е супер нестабилна. Имам я,но ако я ползвам е под формата на каре иначе ми се отлепят ноктите отвсякъде. И това при положение,че ползвам друга база отгоре.

Общи условия

Активация на акаунт