Всичко за всички марки гел лакове - тема 42

• 33 920
  • 760
  •   2
Отговори
# 480
  • София

Илития
Реално няма върху какво да ти се задържи цвета по свободния край. На  Neess базата е съхнеща на въздух и за мен е супер нестабилна. Имам я,но ако я ползвам е под формата на каре иначе ми се отлепят ноктите отвсякъде. И това при положение,че ползвам друга база отгоре.

Спомням си, че хвалеше друга база, която се отлепя на IBD gel, ако не се лъжа. Дали ще се оправи проблема, ако купя от нея?

Еsmeralda23, мислех, че причината за отлепянето е белещата се база, но сте прави с 
prinzesata, че реално само в/у бонда явно не става.

Приемам препоръка за хубава отлепяща се база.

# 481
  • София

Приемам препоръка за хубава отлепяща се база.

Ще следя, такова животно след базата на Алесандро, която спряха не съм намерила, още си я ползвам Mr. Green

# 482
Момичета, търся си цвят за френски маникюр (основа ли се казва? база?) Някакъв телесен или леко розовеещ на цвят. Много се надявам да ми препоръчате, защото аз не намирам.
Claresa 04 е розовееща, 05 е нюд ,07 е по-тъмен нюд - снимки съм пускала 
При последния ми френски смесих 04 и 05

# 483
  • Пловдив
Линт базата на Коди е гъста по принцип или моята е някаква дефектна? В срок на годност е по етикет.

# 484
Линт базата на Коди е гъста по принцип или моята е някаква дефектна? В срок на годност е по етикет.
И моята е мега гъста. Мисля, че си е такава...

# 485
Гъста е, особено когато навън е по-студено.

# 486
  • Пловдив
Благодаря, момичета. Значи да си я ползвам смело Simple Smile и да не очаквам да ми се получи изравняване с нея?

# 487
Аз нещо не се разбрах с линт базата на Коди. Даже скоро я продадох в олх на половин цена. Някак различна е от останалите им бази, не можах да се справя с изравняването. Хем гледах стъпка по стъпка видеото на Елена Арт, точно за линт базите, само че с друг цвят. Не можах да спазя правилото за дебелина колкото кредитна карта…🙈То направо си бяха на вестник…Отделно от това цвета студена роза има ситен брокат, а аз не обичам такива комбинации. С уточнението, че аз ги ползвам като основен цвят цветните бази. Допускам, че нямам умения за работа с продукта, явно наистина се изисква техника.
И нещо странно стана, за пръв път огънах нокът, според мен заради тънкото нанасяне, добре поне, че не го счупих.

# 488
Благодаря, момичета. Значи да си я ползвам смело Simple Smile и да не очаквам да ми се получи изравняване с нея?

Линт базата е перфектна за изравняване. Аз моята главно за това я ползвам. Разбира се, изисква се техника и практика, докато свикнеш с нея.
Имах всички цветове, но не стигах да ги ползвам и разпродадох, останаха ми Cool rose и Milk shine, страхотни цветове са.

# 489
Да я взимам ли тази пила ? Накрайниците ок ли са, или да поръчвам други ?
Скрит текст:

# 490
Точно от тази аз лично не останах възхитена. Имаше стабилна вибрация на ръкохватката, която дразни, моята я разкарах за отрицателно време.

# 491
Ох, не знам къде да търся, бюджета ми е до 150 лв.

# 492
  • Пловдив
Есмералда, а някакво клипче може ли да споделиш?
С каучуковата изравнявах много лесно.

# 493
Нямам конкретно за работа с линт база, но техниката е същата като с каучукова база.
https://youtu.be/C8iEAc1yIUY

# 494
  • Варна
Деси с линт базите се работи като с гел в бутилка по-скоро. Много по-гъсти са от каучука. Свиква се. Капка на 3мм. от кутикулата и разпределяш като гел. Изрравняването се обръщане е малко по-бавно,но става.

Общи условия

Активация на акаунт