Всичко за всички марки гел лакове - тема 42

• 33 914
  • 760
  •   1
Отговори
# 495
Ох, не знам къде да търся, бюджета ми е до 150 лв.
Lana, в Beautymall има доста изгодни пили под 150 лв. Аз си взех на промоция една за 40 лв , идеална работа ми върши Simple Smile)) не че имам база за сравнение, единствен недостатък, че кабелът е и къс, но я включвам близо до контакта. Laughing Ето линк: https://beautymall.bg/elektricheska-pila-profesionalna.html

# 496
Lana, бях шернала линк на пила, която е одоброне във форума на прилична цена от али експрес. Беше към 30 евро, а тук въврви по 100 и нещо. В момента е 50 евро. Гледай внимателно коя нацъкваш, тъй като има пили само ръкохватки. От третата са и с мотор тяло или както се казва.Ето го линка, надявам се да ти свърши работа.
едит; тази за 30 евро, която е само като ръкохватка виждам се заключва и има и за нея позитивни мнения. Не мога да се изкажа как е, но исках да спомена, тъй като преди имаше линк към една подобна, но тя не се заключваше.
https://www.aliexpress.com/item/1005003297219042.html?aff_fcid=a … afSmartRedirect=y

Последна редакция: пт, 14 окт 2022, 16:47 от karmilla

# 497
Да я взимам ли тази пила ? Накрайниците ок ли са, или да поръчвам други ?
Скрит текст:

Аз поръчах тази пила, още не съм я пробвала, но определено ще и купувам друг накрайник. Тя идва с тези, за свалянето на лак ще взимам друг

# 498
  • София
Понеже, показаната база от блога на Prinzecata на Алесандро не мога да я намеря.

Исках да попитам дали някой има отзиви от тази пак е на същата марка дали става като заместител:
https://makeup.bg/product/581414/

# 499
Принцесата май каза, че съхнела на въздухи не и харесвала, но нека тя се изкаже - тя е специалист по темата. Истински хубавата белеща се на алесандро са я спрели.
Ето ги моите нокти. От много време не съм била толова "семпло" лакирана по моите стандарти Grinning

# 500
Кармилла, красота! Heart Eyes
 Кое е златното? Всъщност, ако можеш пак да дадеш снимки и номера на двете златни на HiHybrid, цена няма да имаш.

# 501
Кармилла, аз пък точно такова изчистено харесвам и един нокът за акцент.
Нещо есенно и от мен. Цветът е малко по-светло от патладжан на живо.
Скрит текст:

Дали някоя е използвала този тип лак и ако да, то от къде може да се купи?
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 14 окт 2022, 15:41 от Rimmona

# 502
Здравейте!
Бихте ли  ми препоръчали топ лак?Ползвам база и цветове Блускай,но взех топ без лепкав слой на GD Coco,но явно са несъвместими,тъй като топа се отдръпва и оставя на дупки след изпичане.Ще взема по-натам други марки,но сега имам доста цветове и искам да ги изразходя.
Благодаря предварително!

# 503
Благодаря ви, момичета! Реално нюдът тук малко повече кафенее, а има и една лека розова нишка. Много е лека, но на снимки не личи. Много е красив. Златното е #410 golden elements на  hi hybrid, нюдът е #402 pure beige. Златното може много яко да застане и върху някой цвтят, доккато нанасях го огледах и през мострата на първа ръка наложих върху други цветове и ми се стори, че готино застана.
Rimmona, много готин манаиюр и цветът е много хубав! Тези лакове ми приличат на едни обикновени котешки очи на неонейл, които бях разглеждала на снимки. Поправете ме ако греша.
Скрит текст:

За сега мога да ви кача само от айрянчето пак, тъй като не съм снимала мострите като наклепах на тях, а такъмите ми не са под ръка. Сега качвам и ги пиша.
Скрит текст:

Пиша номерата както са снимките:
 hi hybrid #402 pure beige, hi hybrid #400 glamour dust, #410 golden elements, #246 santa red, #245 classic red,hi hybrid #99 rainbow mix

Последна редакция: пт, 14 окт 2022, 16:03 от karmilla

# 504
  • на брега на морето
Кармила и Римона, много красиви маникюри! Heart Eyes
Римона, кой е патладжанът?

# 505
Страхотно ви се получават. Аз дълги години ходя при една маникюристка, но сега вече ми е много трудно, премести се. Както бях написала по-рано, започвам сама да си ги правя. Взех база и топ като нейните, но искам мнение ако някой ги е ползвал в домашни условия- имало ли е проблем с тях и добре ли става нанасянето.

# 506
  • Шумен
Здравейте!Не съм влизала скоро,но виждам много хубави есенни маникюр!Трябва да си набавя малко есенни цветове,но понеже при мен все още е 30 градуса и ми е лятно,та ето едно розовичко,драконов плод май се казва 😊

# 507
Karmila, този Нюд на ноктите ти наистина ли е същия като този от айрянчето? На айрянчето, както и на сайта изглежда по-кафяв, а на ноктите ти стои по-жълтеникаво и светло. Понеже имам здездичков лак с тези големи точки медено злато  - търся по-скоро жълтеникав Нюд като на твоите нокти за да се откроява.

# 508
  • Down south
Линт базата на Коди е гъста по принцип или моята е някаква дефектна? В срок на годност е по етикет.
Да, гъста е. Става по-лесна за нанасяне, ако се сложи на топла водна баня. Друг вариант е, докато подготвяш ноктите за маникюр да я сложиш между бедрата си (от топлината става доста течна)

ПП Дано го обясних разбираемо Joy

@ Rimmona
много хубав маникюр!
 И аз съм почитател на акцент само на този пръст.

Последна редакция: сб, 15 окт 2022, 01:45 от Daylily

# 509
Кармила и Римона, много красиви маникюри! Heart Eyes
Римона, кой е патладжанът?
Благодаря, на Коди №30 V, Френско грозде се води.

Общи условия

Активация на акаунт