Всичко за всички марки гел лакове - тема 42

• 34 023
  • 760
  •   1
Отговори
# 165
  • Gorni Bogrov
Здравейте,получих поръчката от Makeup.Честно казана съм разочарована малко.Единият лак дето бях поръчала трябваше да е котешко око,а дойде цикламен цвят,другият ме е покривен.Писах им да видим какво ще кажат за обърканият лак,но не вярвам да ми го заменят, защото номерът отгоре е този,но в шишето е съвсем различен лак.
На някой друг случвало ли му се е?

# 166
Редовно снимките в сайта не отговарят на действителността, но поне са в същата тоналност, проверявай цветовете по номера в интернет, за да няма неприятни изненади.

# 167
  • Gorni Bogrov
Редовно снимките в сайта не отговарят на действителността, но поне са в същата тоналност, проверявай цветовете по номера в интернет, за да няма неприятни изненади.
Знам ,че е така ,но двата цвята нямат нищо общо това поръчах,а дойде цикламен цвят.Не ми дава обаче да прикача снимка

# 168
Да, и на снимката се вижда, че е цикламен. Тук обаче е правен на черна основа и след минаването с магнит трябва да изглежда така.

# 169
  • София
Магнитните лакове се правят на черна основа, за да имат ефект като на снимката. В Алито съм попадала на китайски лакове с магнит и пише, че, за да се получи ефекта от снимката трябва да се сложи задължително черен цвят отдолу. Пробвайте отново с черна основа Simple Smile.

# 170
  • Gorni Bogrov
Днес се свързаха с мен и ми казаха,че грешката е при тях.Пробвах и на черен лак,но нищо не стана.Сега чакам обратно обаждане от отдел ракламации

# 171
Здравейте!
Мислите ли че със Спайдър гел стават ефектни декорации? Използвате ли такова нещо? Чудя се дали да си поръчам. Изглежда лесно и ефектно на снимки, но дали е така..

# 172
  • София
Излезна ми реклама в инстаграм на Lik Lak Semilak. Магазина и страничката изглеждат добре. Не съм срещала мнение за тях тук в темата, но аз известно време не следих и може да съм изпуснала. Моля за мнения ако имат ползвали.
Също така се чудя заслужава ли си да отида на  Арена на красотата. Ако предишни години има ходили, моля да споделят кое е готино да се види/вземе?

# 173
Момичета, здравейте!
Чета ви често, но не пиша така.
Искам да ви питам Blue sky гел лаковете защо четох, че са китайски?
Кой е оригиналният им сайт?

# 174
Коди си вземете, като цена са еднакви с Блускай, като качество - нищо общо.

# 175
Аз сега съм с Коди, но искам да пробвам и Blue skye, преди като са ми правили с тях бях доволна.
Сега прочетох, че на Блу скай пише, че са произведени в Китай и за това питам сали е вярно, ако е така за това има разлика в качеството. Преди няколко седмици проучвах Simple Smile Коди, за тях разбрах, че се произвеждат в USA.

# 176
Оригиналните Bluesky са китайски.

# 177
  • Mostly in my mind
Момичета, здравейте!
Чета ви често, но не пиша така.
Искам да ви питам Blue sky гел лаковете защо четох, че са китайски?
Кой е оригиналният им сайт?
Гледам, че все пак не са отговорили на това, които питате. Това е сайтът им в България https://blueskyshop.bg/
От 5г почти си правя сама лака. Тяхна база и топ използвам, както и имам разни цветове. Доволна съм. Simple Smile макар  и в тази тема открай време да се недолюбват.
Силно пресилено е твърдението, че като качество нямат нищо общо с Коди. При все че съм използвала и двете марки, смея да твърдя, че това изобщо не е така. Simple Smile

# 178
Аз също ползвам и двете марки. Започнах преди години с Блускай. Коди са по-добри за нанасяне, по-издръжливи и цветовете им са добре пигментирани. Дори една бяла Клареса се държи по-адекватно на френския ми, отколкото Блускай. Да не говорим за глитърите им, колко пласта трябва да нанесе човек, за да изглеждат добре …

# 179
Аз сега съм с Коди, но искам да пробвам и Blue skye, преди като са ми правили с тях бях доволна.
Моят съвет е да не си давате парите за Блускай, личен опит. Имам почти пълна палитра с техни цветове, но откакто открих Коди, няма база за сравнение.
Последните са много покривни и издръжливи, нямат нищо общо с Блускай, при които голяма част от цветовете изобщо не са покривни и трябва да се нанесат поне 4пъти, а при Коди такъв проблем не съм срещала изобщо.
Може да пробвате Клареса, тук много ги хвалят и скоро мисля и аз да поръчам.

Последна редакция: нд, 25 сеп 2022, 11:55 от Rimmona

Общи условия

Активация на акаунт