Всичко за всички марки гел лакове - тема 42

• 33 066
  • 760
  •   1
Отговори
# 615
Благодаря ти! Писала съм, но на разни места и не помня кога, така че ще споделя пак:
 - минавам ноктите с буфер блокче
 - минавам с тампонче с обезмаслител на Силкеър ябълка (голям флакон)…
Аз да питам с този тампон като минаваш не ти ли остават косъмчета по ноктите, понеже при мен все остават и се чудя как да ги махна.

# 616
Вземи си хубави безвлакнести салфетки, или ползвай кухненска хартия. Моите почти не пускат, но съм пробвала сума ти видове, докато намеря добри.
Сега ползвам безвлакнестите салфетси на Туфи и Siller от мейкъп, но и те не са налични в момента. На Розалинд от Али също са добри.

# 617
  • на брега на морето
Есмералда, разкош! Heart Eyes
Аз въртя старите си, любими, шлагери пак и затова не качвам. Да не отегчавам старите потребители на темата. Grinning
Понякога съм от романтичните персони, дето вадят старите плочи ...и пак, и пак.JoyHug

# 618
Мнение за цветовете на Kiki London имате ли?  Похвалиха ми ги а и имали отстъпка по случай рожден ден.

# 619
Момичета, виждам, че някои от вас вече последваха инстаграм профила на общите ни творби. Моля не бъдете скромни и ми пращайте на лични в инста маникюрите си, стари и нови, за да направя архив на творбите ни. Ще качвам само снимки, които са ми пратени лично от авторите им. IG bg_mamma_nails

# 620
  • Стара Загора
Какво мислите за цветните гел лакове на SunOne, които се предлагат в manicureworkshop.com? Харесах си няколко цвята, но не успях да намеря мнения дали са покривни.

# 621
Добри са лаковете на SunOne, имам няколко цвята. В Мейкъп ги има на доста по-добри цени, но в момента няма много налични цветове. Често ги зареждат.

# 622
  • София
Това ли е хубавата каучукова база на Коди, която похвалихте? Спомням си, че имаше една гъста, която пишехте, че трябва да се стопли преди употреба иначе не може да се нанесе.  Тази с киснене с лакочистител ли се сваля?
Прикачвам снимка

# 623
Аз да питам с този тампон като минаваш не ти ли остават косъмчета по ноктите, понеже при мен все остават и се чудя как да ги махна.
Аз използвам новите тампони за грим от Лидъл за тази цел.🙂 Доста добре се справят и за нокти.

# 624
  • София
Есмералда, а само хубавите изпълнения ли ще качваш в инстаграма или също и такива като моите, които често имат нужда от подобрения?😅 Питам, за да знам дали да ти пратя 😅 Иначе идеята е чудесна

# 625
Есмералда, а само хубавите изпълнения ли ще качваш в инстаграма или също и такива като моите, които често имат нужда от подобрения?😅 Питам, за да знам дали да ти пратя 😅 Иначе идеята е чудесна
Качвам всичко, което ми пратите, пращай и не се притеснявай.

Да не ти показвам моите първи изпълнения какви бяха, на всички тук са доооста по-добри.

Илития, това е базата, да. Аз лично я харесвам и работи за мен. Не е ставала супер сгъстена (само леко около четката, което лесно се забърства с кърпичка), а старата опаковка я ползвах близо две години

# 626
  • Бургас
Мен пък не знам за каква може да ме сметнете, но почиствам и обезмаслявам с чист спирт и парче от стар чорапогащник. Изкуствена материя, която не пуска никакви власинки и може да се изплакне след употреба и да се ползва многократно, може да се увие около острия край на избутвача, да се потопи пак във спирт и да се почистят изцапаните с лак кожички... Кухненската хартия също върши добра работа.
За инстаграм профила - чудесна идея. Ще видя кога ще имам време да изровя някои стари маникюри, че последните не са нищо особено.

Последна редакция: нд, 23 окт 2022, 00:45 от sunny-n

# 627
Идеята за почистване на изцапано с лак ми хареса.😃 Като нищо можеше и на мен да ми хрумне, ако носех чорапогащници (най-редовно ми хрумва какво ли не, като ми се наложи да викам Неволята)!😁 За целта ще трябва да си купя един...или чорапки.🙂

# 628
  • София
Качвам всичко, което ми пратите, пращай и не се притеснявай.

Супер, мерсии 🤗
Нещо забелязвам че на единия пръст на около 2 милиметра от кутикулата, нокътя е някакъв много мек и като го пипна е направо като мемори пяна... и е малко неравен...чудя се дали я от това, че преди време с пилата погрешка се ръгнах по-силно в кутикулата или пък е от препилване, щото точно там нещо повече пилих... дано да не ми се е бъгнало и да не започне да ми расте неравен 🥲

# 629
Някой пускал ли е поръчка от Kodi.pro скоро? Как е положението с доставката предвид войната? С пейпал или карта плащате? На каква тарифа ви осчетоводяват паричките? Пише, че има комисионна 2% с Пейпал, а 5 % с карта. Колко лв излиза един цвят??? Пейпал толкова дървено осчетоводява валутите и предвид, че доларът е скочил над 2 лв, се чудя има ли смисъл да поръчвам или да чакам някаква промоция от Kodi professional bg. Но имайки предвид, че последната промоция беше -10% не знам дали да чакам намаление от български сайтове. Не разбирам как Make up успяваха да продават Kodi на 11-12 лв и пак да печелят, а в другите сайтове да са толкова завишени цените и да не пускат никакви читави промоции.

Общи условия

Активация на акаунт