Гримиране - идеи и техники. Тема №86

• 68 760
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
Nataliamom, от сайта на Colourpop директно - има безплатна доставка за поръчки над 110 лв. Преди идваха по пощата, сега не знам как е, отдавна не съм пускала поръчка.
А за Сефора - от физически магазин, нямат адекватен БГ сайт. Имаха преди някакъв измислен онлайн каталог, но не знам дали още работи.

# 451
На клипове изглежда лесно, но като почна...
Просто не ми се отдава, а имам желание да се гримирам така.

# 452
Имаше два-три онази вечер, когато пуснаха намалението. Аз поръчах от Варна, виж в Дъ Мол дали се е продал.
Днес ги помолих да проверят навсякъде, казаха ми, че не е наличен.

Може ли снимка? Simple Smile

# 453
Имаше два-три онази вечер, когато пуснаха намалението. Аз поръчах от Варна, виж в Дъ Мол дали се е продал.
Днес ги помолих да проверят навсякъде, казаха ми, че не е наличен.

Може ли снимка? Simple Smile

Заповядай.

# 454
Добро утро момичета, като за последен работен ден, в любимото ми зелено 💚.
Пожелавам на всички, незабравимо и весело посрещане на новата година.

Последна редакция: пт, 30 дек 2022, 19:16 от Lioness77

# 455
  • Пловдив
Lioness77, гримът е шантав и различен, много ми харесва Simple Smile. Кое е червилото?

# 456
Мери Джей, благодаря.Те моите гримове са все такива🤣, шантави и цветни .Но аз такива харесвам .А червилото е това

# 457
Момичета, може ли помощ. С кои продукти бих могла да постигна подобен ефект на устните?

# 458
Момичета, може ли помощ. С кои продукти бих могла да постигна подобен ефект на устните?
Скрит текст:

Моливът Nude Truffle на NYX е идеален за тази визия. Червило в какъв ценови клас търсим?

Последна редакция: пт, 30 дек 2022, 23:52 от Не се сърди, човече

# 459
# 460
С по-тъмен молив и светло червило в средата и леко преливане между тях. Може и леко гланц пак в центъра на устните. За бюджетни моливи и червила разгледай Есенс, Катрис, Голдън роуз, Wibo, Trend it up.

# 461
Провокирана от един друг форум, където правят "дубли" на гримове от светски събития през 2022, които са им допаднали реших да метна няколко и тук, пък може някоя от нас да се вдъхнови за Новогодишната вечер Simple Smile Весело посрещане на Новата година ви пожелавам!

Започвам с по-по-най стилната и красива визия (и рокля и грим и бижута) за мен от Мет Гала'22 и от цялата 2022 година: Blake Lively!

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 30 дек 2022, 22:55 от Agent Provocateur

# 462
Пуснах си Gossip Girl от първи епизод от 2007 година. Блейк не е мръднала, дори мисля, че се е разхубавила! Прекрасна е, има такова невероятно излъчване. Роклята по-горе беше невероятна също.

# 463
  • в 1001-та нощ
Ох, ЖДНБ .... много рядко нося грим някъде. Сега за НГ едва се навих и преди малко гледам, че съм си забравила четките Smile Иначе нося прахообразни сенки и очна линия Smile Добре, че взех клечки за очи - понякога с тях си прецизирам (отсичам) линиите на опашката и изтънявам под очите. Сега с тях си нанесох сенките, а с клечка без памук - очната линия.

Тук ще ме разберете Laughing

# 464
  • В полите на Пирин планина
Провокирана от поста на Агентчето за семплия грим, ето един такъв от мен:

Аз с такъв само се харесвам вече...

Последна редакция: нд, 01 яну 2023, 11:32 от Lady Brinne

Общи условия

Активация на акаунт