Пазаруване от HМ, тема 59

• 41 756
  • 728
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Детето искаше костюм за хелуин Grinning Да сте живи и здрави в темата. Поръчах… Малко на червено тоя месец, ама поне дрехи имат.

# 181
  • БГ
Кога детските потници станаха 39.99 лв. От 26.99 лв 😄

# 182
А като занеса текстила, разглеждат ли какво съм занесла, правят ли му някаква оценка или просто го приемат?
И катосе приложи в количката системата как решава на кой продукт да е отстъпката? Най-евтин, най-скъп, произволно?
Искам да занеса и да ползвам двете отстъпки едновременно, за да купя космонавт.

# 183
  • Бургас
Нищо не гледат, оставяш торбата в коша и това е.
Отстъпката е на най-скъпия продукт.

# 184
Mария, благодаря! Heart

# 185
  • Стара Загора
Ее, скоро имаше секция Намаление... пак са я махнали, а на останалите артикули цените са вдигнати.

# 186
Някои неща от намалението бяха с по-добри цени, отколкото сега с редовните им вече и тези -20 % да се поръчват. Моята (уголемена) риза се появи вчера с редовната цена за кратко в размера, който по-добре, предполагам ще стои, днес в този цвят и размер вече я няма. Но и да я имаше- пак е по-скъпа така.

# 187
Точно се зарадвах, че ще отстрелям палтото, което харесах, размерите изчерпани, а вчера гледах, че има размери...😤

# 188
Да, това с размери с единични бройки е супер досадно. Когато поръчах въпросната риза имаше в размера, който нося по принцип, по-малък не, докато ѝ се чудех, останаха 4-5 бройки, но беше поне намалена добре и поръчах. После след поръчката същия ден и те свършиха. Като дойде се оказа наистина уголемена, може и така да се носи, но не ми харесва достатъчно. Но цветът много ми допадна и заради това ще си я оставя, макар че искам да е по-прибрана като кройка.

# 189
  • Стара Загора
Обемните ризи наистина са си обемни. Веднъж поръчах в много красив зелен цвят, материята беше тежка и падаше много хубаво в М размер (нося Л). Когато я облякох, бях като клоун - хем дълга, хем мога да влезна още веднъж в нея.

# 190
Моята се води “блуза с триъгълно деколте”, не е описана като риза, ама де факто е риза, и то по-обемна. Имаше коментари, че е уголемена и затова толкова ѝ се чудех. Но материята, нищо че е полиестер е приятна. Сетох се, че може да я пробвам с подходящ колан като рокля-риза за над клин.

# 191
Аз съм доволна, пуснах 3 😀. Поръчах чаршафите, които исках- на 25лв. с кода и талон. Също една жилетка, която бях харесала в реала, но ми се досвидя, пак с кода и талон стана супер.
Едно поло и малко бебешко за запълване на поръчките. С предното намаление ударих греда и в 4те чифта дънки, така че сега пак-3бр. Дано този път уцеля, че имам крещяща нужда.
Супер странно-мерих тези дънки, но в сайта не ми излизат.
Досега не съм носила такъв модел, а и исках да се видя и с по-малкия номер, неналичен в магазина.

Не е никой от тези

И другото странно е, че един и същи модел в различни номера ми го дава с различен артикулен номер.

Утре ще ида и до реала да ги търся пак, както и да си взема от памучните hipster 5бр., че са ги свалили от сайта.

# 192
Някои модели ги има само онлайн.
Аз връщам този мамешки панталон. В талията е леко стегнат, в корема приличен, в задника свободен, а в крачолите широк. Отгоре на всичкото е къс. Та мам моделите нещо не са доизмислени. Дори на дребна и слаба жена не ми хареса как стои такъв модел, ама що го поръчах?! 🤔
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1109041003.html

# 193
Но няма модели, които ги има само офлайн. Такъв е моят случай.

# 194
  • София
Има такива модели, които ги има само офлайн. Миналата пролет взехме един динозавърски суитчър, мега якия. Търсих онлайн да поръчам и по-голям размер, сканирах кода, ала бала, само за офлайн бил.

Общи условия

Активация на акаунт