Пазаруване от HМ, тема 59

• 41 491
  • 728
  •   1
Отговори
# 195
  • Mostly in my mind
някой да няма излишен код за 10% Blush

Последна редакция: пт, 30 сеп 2022, 13:19 от Лолита

# 196
  • София
Момичета, да попитам набързо - за ползване на - 20% в реален магазин, трябва да съм свалила приложението на телефона си и да се логна в него, нали? А освен тези 20%, мога ли да ползвам ваучер за стари дрехи?
Един панталон от 35 лв. вече го няма ни онлайн, ни в реала, дали рано утре или късно довечера според вас има шанс да се появи? Че утре е събота, очаква се дъждовно време и по моловете става страшно

Последна редакция: пт, 30 сеп 2022, 13:27 от Cuckoo

# 197
Може ли да се върне дреха със свален етикет? Етикета са пази. Без да искам го свалих преди да го премери детето и се оказа голямо.

# 198
В магазина трябва да сканират клиентската карта и ако има ваучерен код за тези -20% и него.
На мен ваучера нещо не можаха да го сканират, когато при подобна кампания ходих до магазин, въведоха ръчно отстъпката, но имам отчетена покупка с точки в акаунта. Имаха и ограничение на интернета- и в моя телефон “ровиха”- трябваше да се върже към техния wi-fi, не хващаше на мобилни данни връзка там.

За етикета- писали са в темата, че са връщали без етикет, важното е само да е в срока за връщане.

# 199
Може ли да се върне дреха със свален етикет? Етикета са пази. Без да искам го свалих преди да го премери детето и се оказа голямо.

В подобни случаи аз го връзвам с някаква кордичка към дрехата, или тънка панделка...там каквото имам. Или същата корда която е била, само че я връзвам на възел там...
Но щом го имаш, те ще си го щракнат обратно на дрехата...могат.

# 200
Днес върнах една торба дрехи, обаче после в профила имах само 1 ваучер и 20 точки. Обадих се по телефона, а младежа ми вика че не давали 2 ваучера, а двойно точки. Оказа се в грешка разбира се, каза че ще ми добави точките той обаче за ваучера да съм се върнела в магазина. Трябвало е да сканирам два пъти с приложението, но явно служителите не са наясно и никой не ми го каза това на място.Та, който ще връща да го има предвид.

# 201
Да, днес ми сканираха 2 пъти ваучера за 1 торба дрехи. И в магазина има -20%.

# 202
А, появи ми се и на мен това промоцията за стария текстил. Добре че ме подсетихте за хелоуинските костюми, ще намажат децата 😆

# 203
Сега забелязах този интересен текст в офертата за днес, като отворих да прочета условията в приложението:
“Получаването на отстъпката става единствено, чрез активния клиентски профил, не се приемат снимки или копия на офертата.”
Не знам дали се отнася и за снимка на профилната карта, напр. Не че ме касае, но покрай една друга тема се сетих.

# 204
Днес пазарувах намалени дрехи от ХМ, на стойност малко над 50лв и реших да добавя един детски панталон на редовна цена, като тия 20% се оказа, че важат и за вече намалените дрехи, според касиерката нямаше да сработи кода, но пък за нейна изненада стана😁 Даже панталона на редовна цена, все едно ми дойде без пари, понеже беше към 15лв, платих 2 или 3лв за него, доволна съм!
И моите прочути потници, тоя път са си 26,99 на редовна цена, а с намалението идват 21,60лв😄 тоя път няма лъжа, няма измама(поне с тях, друго не съм проверила)😅

# 205
  • на последния етаж
Здравейте,
Какво се случва с поръчка, която трябва да взема от магазин, но е минал срокът от 7 дни, в рамките на който трябва да я получа?

# 206
Сигурно е върната.
Доставката до магазин безплатна ли е?

# 207
  • на последния етаж
Да, доставката в този случай е безплатна, но самата поръчка е платена авансово с карта. Как би трябвало да ми възстановят сумата?

# 208
По сметка, която е посочена в профила.

# 209
Мислите ли, че тази шарка гащеризон би стояла добре на бебе - момче https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0882037015.html
Привлича ме това бежово.

В секцията за момичета е, но тези за момчета са едни цветове - работарски.

Общи условия

Активация на акаунт