Пазаруване от HМ, тема 59

• 41 566
  • 728
  •   1
Отговори
# 285
На мен също не ми излиза нищо намалено...

# 286
На мен в любими само едни детски клинчета са с намаление и един сутиен, но в друг цвят (който не е в любими) забелязах с -25% (безшевен супер пуш-ъп, с банели, но ми е много удобен- имам този модел в един от цветовете вече), нищо няма да поръчвам.

Сигурно сте забелязали, но да кажа- тези намаления са само за днес и утре - поне така пише на банера (валидно.. в периода 05-06.10.2022).

# 287
Откак НМ- ските дънки започнаха ми се “къдрят “ след едномесечно ползване/ проблем с еластана в плата/, без да вземам номера , в които едва се напъхвам и без да пера на повече от 40 гр, няма шанс да си взема нов чифт от тях. Изхвърлих всички с изключение на един чифт цветни детски.
И Манго не са това, което бяха, но са идея по- добри.
От Синсей имам най- много дънки в момента, купувам от по- скъпите , тяхната кройка най ми пасва.

# 288
Пера на минимум 50, някои - летните, светли цветове и на 60, нищо не ми се е накъдрило.

На мен също не ми излиза нищо намалено...

Търсете по-старателно. Има банер.

# 289
Виждам го банера, имам и мейл, но когато натисна на банера, ме препраща в профила ми. И в оферти не ми излиза.

# 290
Аз си намерих  намалени само  в Любими. Иначе накуп не ги намирам.

# 291
На мен ми излезе намалението, но с доста ровене.
Обаче на банера пише, че намаленията се комбинират с код от дрехи, а реално не е така. Пробвах, но само на редовни цени ми намалява.

# 292
  • Mostly in my mind
При мен е така на заглавната страница

Като цъкна на банера ми дава това

# 293
И при мен излезе намалението, ама по-късно, че съм с малко точки и подобни... Като цяло не ме кефи това с лоялни клиенти и т.н, може би защото не е добре отработено, пък може и аз не се справям
Още не поръчах нищо, ще разгледам сега, но истински намалените неща няма размери Wink

# 294
Да, Лоли, така излиза вече, но в началото го нямаше този банер и първо в Любими забелязах намаление, после с кликове тук там го намерих.

# 295
Някой с мнение за тези гащеризончета-пижамки? Дали е много кофти и тънък полара?

# 296
  • Бургас
Преди 2 години бях купила такива на дъщеря ми, но в розово. Хубави бяха, изкара цялата зима с тях. Най-много ми харесваше, че са с цип и много бързо и лесно се закопчават.

# 297
Тъничък е.

# 298
При мен е така на заглавната страница

Като цъкна на банера ми дава това

Отворям през браузър, не мога да цъкна изобщо на банера и нищо не ми се отваря даже. Просто пише долу че може да се ползва през приложение и офлайн. Няма секции, няма нищо.

# 299
  • Пловдив
Къде в профила да диря данните за банкова сметка? Да си проверя дали ми се пазят...в настройка на плащания ня-ма.

Общи условия

Активация на акаунт