Пазаруване от HМ, тема 59

• 41 730
  • 728
  •   1
Отговори
# 615
Кога ще правят черен петък? Аз все като вляза, има единствено 10% за регистрация за лоялни клиенти.

# 616
  • Sofia
Тези в червено оградени. Все са си 24.99
Другото над тях е за друг артикул.
Като се сложи в количката и цената става за лоялни клиенти. Разбрах го преди време и съвсем случайно.

# 617
Ами при мен не- в количката розовата пак е 24.99…
Скрит текст:

# 618
# 619
Благодаря 🌺, наистина са чудни, че и цената е много добра!

# 620
Кога ще правят черен петък? Аз все като вляза, има единствено 10% за регистрация за лоялни клиенти.

В моловете е на 25.11,26.11 и 27.11.

# 621
Дали ще пуснат безплатна доставка скоро?
Харесала съм един пуловер за дребното …

# 622
  • София
Само дето онзи ден ми доставиха едни обувки с 3 номера по-големи, от тези които бях поръчала, ЛС-то това.

# 623
Аз се замислям на място да им погледна евентуално нещата…
А НМ нещо се излагат с тези неточно представени, странно са им маркирали цената на жълт фон (все едно надраскано с маркер), да не би да предстои за тях промяна на цената и затова, ще ги погледна пак тези дни.

# 624
  • София
Дали ще пуснат безплатна доставка скоро?
Харесала съм един пуловер за дребното …
Ако имате магазин в града, доставката до него е безплатна. Преди седмица поръчах една шапка за 9 лв. Simple Smile Най-интересното е, че ги изпращат по Еконт до собствения си магазин. Simple Smile Аз си мислех, че ги доставят както си зареждат стоката в магазините и затова е безплатно. Simple Smile

# 625
  • Сливен
Тези жилетки до скоро си бяха на редовна цена 17.99лв,дори преди месец си купих на 14.99лв за лоялни клиенти.Оливат се.

# 626
Е, па, черен петък идва, актуализират цените хората...

# 627
  • Сливен
Тези жилетки бяха на 17.99лв последните поне 3-4 години имам купувани няколко цвята,променяха им състава ,но цената си оставаше тази.

# 628
Да, и на мен затова ми направи впечатление странната цена, че и уж цена за лоялни клиенти. Затова пробвах в кошницата, гледах на сайта, нещо тука не им е никак наред… и това маркиране в жълто за първи път виждам като начин на обозначаване на цени при тях.

# 629
Днес има 25% отстъпка на спални дрехи и бельо, с безплатна доставка. При мен хвана и допълнителна отстъпка от 5 лв., която имах в профила.

Общи условия

Активация на акаунт