Пазаруване от HМ, тема 59

• 41 430
  • 728
  •   1
Отговори
# 675
Сутринта около 7.30 вече се виждаше кои са намалените за днес. И аз поръчах същото преливащо синьо яке за детето, че миналогодишното му е тясно.

# 676
А отговаря ли си на размерите якето?

# 677
Могат, seti beti. В Профил, Моите поръчки,  се вижда. Когато ти излезе доставена/върната поръчка, чакай пари. И точките се приспадат.

# 678
  • Бургас
Разписах се днес и аз. Шапка за детето и потници за мен. Този комплект шапка и ръкавици и миналата година го носи, хубав и топъл е.

# 679
А отговаря ли си на размерите якето?
Според това, което имам от миналата година е леко уголемено.

# 680
  • Mostly in my mind
Лоли, много хубава пижама си купих преди седмица от Лидл. Пак е от детските, за 15 лв. С маншет са крачолите, на мен ми са по-удобни така долнищата, иначе ми се събират нагоре крачолите.
Същите бяха по 12 лв. пролетта, имам друга разцветка. За пролет/есен са супер.
Последните два пъти от там като взимам и се оказват с ужасно качество и вече не смея...

# 681
Аз си купувах допреди година - две турски пижами за 10-12 лв от малки магазинчета, плътно трико и са много здрави- няма спиране, няма скъсяване . Майка ми също съм я обзавела,.
Мъжовете не носят, а баща ми ватирани има на една българска фирма Ареал.
Обаче само ги имам моите - свикнах целогодишно да спя с тениска, гащи и зимата- с чорапи. 😂А няма да описвам колко съм зиморничава!
На НМ бях поръчала една пижама тениска с къси гащи, толкова фина и прозирна беше, че ѝ давах максимум два месеца живот в употреба. Наскоро взех от Синсей и Ризървд много хубави нощници тип дълга тениска от плътно трико с щампи, тях мисля да ги превърна в лятно домашно облекло, едната даже е екстра за плаж.😂

# 682
  • София
Засега няма нова намалена категория.

# 683
Има. Плетива и обувки. Пак -25% над 40 лв в кошницата.

# 684
Страхотни сте! Гледам за пуловери. Направи ми впечатление, че срещу -25% пише Pre Black Friday

# 685
Да. И май са взели бележка, лентата -25% не закрива чак толкова продукта.

# 686
  • Пловдив
Ся ако имаше и БД...

# 687
Лоли, много хубава пижама си купих преди седмица от Лидл. Пак е от детските, за 15 лв. С маншет са крачолите, на мен ми са по-удобни така долнищата, иначе ми се събират нагоре крачолите.
Същите бяха по 12 лв. пролетта, имам друга разцветка. За пролет/есен са супер.

Девичка, аз  взех пижами от Лидл, за мен и за голямата ми дъщеря. Ами страхотни са..

Чакам с нетърпение намалението на дамски рокли. Точно на три съм хвърлила око.

# 688
Намерих си пуловери! Много модели обаче имат изчерпани номера или изцяло цветови варианти. Метнах една по-луксозна блузка от 100% вълна, с отстъпката дойде идеално.

# 689
  • София
За намалените плетива и обувки има. Макар разликата между 40 и 50 лв да е почти никаква. Wink
Цитат
Офертата е валидна при покупки над 40 лв. за лоялни клиенти онлайн с включена безплатна доставка на 22.11.2022 г.

Общи условия

Активация на акаунт